Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απίστευτο κόλλημα με τον μπαμπά του

menia21

Recommended Posts

Οτι λέει και ο τίτλος. Ο μπέμπης μας είναι 17 μηνών. Ημασταν διακοπές στο χωριό, όλα καλά, μέχρι που πριν από 5 μέρες πάω να τον βάλω για ύπνο το βράδυ και τρόμαξε από το αιρκοντίσιον. Από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι λες και δεν υπάρχω. Συνέχει να θέλει τον μπαμπά του, το βράδυ μην τολμήσω να τον πάω για ύπνο βάζει πανικόβλητο τα κλάματα και ζητάει τον μπάμπά του, και γενικά τον βλέπεις ότι, όταν είμαστε μαζί, κοιτάζει γυρώ γύρω και άμα δεν δει τον μπαμπά του αρχίζει να τον φωνάζει και να κλαίει με λυγμούς. Το ανέχτηκα 2-3 μέρες, μετά η ψυχολογία μου έπεσε στα τάρταρα. Διακόψαμε τις διακοπές μας και επιστρέψαμε σήμερα, μπας και επανέλθει στα φυσιολογικά του εδώ στο σπίτι του. Πριν από μια ώρα τον κάναμε μπάνιο, πάω να του βάλω πάνα και να τον ντύσω, έγινε Ο ΧΑΜΟΣ! "Μπαμπά, μπαμπά" να ωρύεται ο μικρός, από το κλάμα έκανε και εμετό, εγώ φώναξα τον πατέρα του να αναλάβει και αμέσως ηρέμησε και γέλαγε κιόλας. Εγώ αποσύρθηκα κλαίγοντας στο δωμάτιό μου, αυτή τη στιγμή η ψυχολογία μου είναι χάλια, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Με μισεί ο γιος μου? Είναι δυνατόν ένα μωρό να μην θελει τη μάνα του? Τσακωθήκαμε και με τον άντρα μου γιατί μου λέει να περνάω περισσότερες ώρες με το παιδί, μιλάει όμως εκ του ασφαλούς, πώς στο καλό να γίνει αυτό αφού υπάρχουν ένα σωρό δουλειές στο σπίτι που πρέπει να γίνουν και δουλεύω και πολύ παραπάνω ώρες απ' ότι αυτός? Γιατί αυτή η ξαφνική αλλαγή? Δεν την αντέχω αυτήν την απόρριψη, τώρα γράφω στο πληκτρολόγιο και τα μάτια μου έχουν γεμίσει δάκρυα πάλι... Να πονάς να ξεσκίζεσαι στην γέννα, να μην έχεις χρόνο πια για σένα, βοήθεια από πουθενά και το σπλάχνο σου να σε φτύνει και να μη σε θέλει... Ακούγομαι υπρεβολική? Πρέπει να είστε από μια μεριά να δείτε αυτές τις 5 μέρες πώς κάνει όταν το παίρνω αγκαλιά, λες και το πήρε ο δράκουλας...

Εχετε κάτι να πείτε σχετικά μ' αυτό? Τι να κάνω, πέραν της υπομονής?

Διαφημίσεις

πωπω σε καταλαβαινω!εγω εχω κοριτσακι κ ειναι κολλημενο πανω μου κ σκαω στην ιδεα οτι αργοτερα θα χει αδυναμια στον μπαμπα,συνηθεσ για τισ κορεσ!

Εγω θα ελεγα να αφησεισ λιγο παραπισω τις δουλειες!Πολυ παιχνιδι κ πολλεσ βολτεσ!Στο δικο μου σπιτι απο οταν γεννησα γινεται πανικοσ αλλα προτιμω να ασχολουμαι με την μικρη,κανω τα απολυτωσ απαραιτητα και ετσι με εχει συνδυασει με την διασκεδαση κ το χαμογελο.Εχω γινει ο μεγαλυτεροσ καραγκιοζησ!Μη στεναχωριεσαι εχω ακουσει πολλεσ μανουλεσ να περναν αυτην την φαση τα παιδακια τους

ειπες οτι τρομαξε απο το ερκοντισιον,προφανως ενιωσε ανασφαλεια εκεινη την ωρα που ησασταν μαζι γ αυτο θελει τον μπαμπα του,τονισε του οτι θα ειναι ασφαλης και μαζι σου ,μιλα του καντον να νιωσει ομορφα .προς Θεου μη στενοχωριεσαι!ο γιος μου και χωρις να τρομαξει μεχρι 20 μηνων περιπου ηθελε μπαμπα,τωρα ξαφνικα θελει μονο εμενα...αφου το συζηταμε και απορουμε!

Σήμερα συνεννοήθηκα με τον σύζυγο να κάνει όλες τις τρέχουσες δουλειές του σπιτιού και πήρα τον γιο έξω να βολτάρουμε. Τον "δωροδόκησα" και με κάμποσες γύρες στο αυτοκινητάκι του περιπτερά (πάει το πορτοφόλι μου...), γενικότερα τον είχα όλη τη μέρα έξω να ξεσαλώνει. Το αποτέλεσμα ήταν το βράδυ να δείχνει την τσάντα μου και το πορτοφόλι μου :shock: και, ενώ μετά το μπανάκι του άρχισε πάλι να φωνάζει τον πατέρα του, του λέω συνωμοτικά ότι αύριο η μαμά θα βγάλει νόμισμα από το πορτοφόλι και θα πάμε στο αυτοκινητάκι. Τσιμουδιά ο μπαγασάκος! Μέχρι που έκατσε να τον ταϊσω και να τον κοιμήσω, ενώ τις προηγούμενες μέρες γινόταν κλάμα και κακό! Τελικά τα παιδιά θέλουν τη "δωροδοκία" τους, τι να πω? Μόνο μην του γίνει συνήθειο...

Διαφημίσεις