Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μακέδος Αναστάσιος Θεσσαλονικη τον γνωρίζει καμμια ???

Recommended Posts

καλησπέρα ηθελα να μαθω για τον ΜΑκεδο Αναστασιο αν τον γνωριζει καμμια κοπελα εχει δικο του ιατρειο και ειναι και στο παπαγεωργιου!!! Ψάχνω εναν καλο γιατρο που να κανει εξωσωματικη και αν ειναι δυνατον να ειναι και σε νοσοκομειο . δε με ενδιαφερει να ειναι μεγαλο ονομα να κανει τη δουλεια του καλα και να ειναι ανθρωπος. Εχω μπερδευτει παρα πολυ!!!

• 4 months later...

Διαφημίσεις

γεια σου, boubou. δεν ξερω αν σε βοηθαει που απανταω στο μην σου τοσο αργα, γιατι εχω μηνες να μπω στο site, αλλα αν το σκεφτεσαι ακομα για τον μακεδο, να πας οπωσδηποτε. μετα απο πολλους γιατρους και χρονια ταλαιπωριας κατεληξα σε αυτον. τις εξωσωματικες τις κανει και ιδιωτικα, στο genesis (ο ιδιος), και στο παπαγεωργιου που εχει πολυ μεγαλη αναμονη βεβαια - κοντα στα 2 χρονια, αλλα εκει την κανει καποιος αλλος, ο κολυμπιανακης (που εχω ακουσει τα καλυτερα) και ο μακεδος ειναι στην ομαδα του.

εγω βεβαια δεν θα πω ψεμματα, δεν εκανα εξωσωματικη σ αυτον, τουλαχιστον οχι ακομα. γνωριζω κοπελες που εμειναν σ αυτον με την πρωτη. εμενα σ αυτη τη φαση με ενδιαφερει να ειναι καλο και το εργαστηριο.

παντως, θα σε ξεψειρισει για τα καλα με τις εξετασεις, θα σου βρει τα παντα και θα προσεξει τα παντα. θα δεις ποσο ανθρωπος ειναι. ελπιζω να πανε ολα καλα.

• 1 year later...

50 ευρω ειναι η επισκεψη με υπερηχο κ.λ.π., εκτος αν αλλαξε κατι τελευταια.

για το τεστ παπ αν θυμαμαι καλα, πληρωνεις 20-30 ευρω, γιατι το στελνει σε εργαστηριο.