Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Aτμοκαθαριστής!τη συμβουλή σας παρακαλώ...!

Recommended Posts

Χαιρετώ όλες τις μανούλες!

Βρίσκω όλο και περισσότερο αναγκαία την αγορά ενός ατμοκαθαριστή τόσο για τις τετριμένεσ καθημερινές δουλειές,όσο κ για καθαρισμό στρωμάτων κτλ.Ποιός όμως είναι κ αρκετά καλός(watt,απόδοση, εξαρτήματα)αλλά κ σε μία φυσιολογική (μέση) τιμή που να είναι εφικτό να τον αγοράσουμε?!Είδα κάποια μοντέλα απο Karcher κ η αλήθεια είναι ότι έχουν φοβερεσ χρήσεις,μα θα ήθελα κ μια γνώμη για μοντέλα εταιρειών που δεν γνωρίζω.Λοιπόν?Αναμένω τις προτάσεις σας!!!!

Ευχαριστώ!:P

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Για τους Karcher εχω διαβασει καλα λογια.Προσωπικα εγω εχω αυτο http://www.topshop.bg/produkti-zadoma/bytype-2013-02-07/cleaning/steam_mop_elite.html Μου το πηρε η μαμα δωρο απο το εξωτερικο,το ειχαμε ψαξει και εδω αλλα δεν μπορεσαμε να το βρουμε στο ιντερνετ.Ειναι πολυ καλο,εχει πολλα εξαρτηματα,βολικο και ελαφρυ.Και γενικα ειναι χρισημος πολυ ενας ατμοκαθαριστης ειδικα αν εχεις μωρο στο σπιτι και την απολυμαση την κανει αλλα και βγαζει πολυ δυσκολους λεκεδες που δεν βγαινουν με κανενα φαρμακο.Το μονο που με ''χαλαει'' ας το πω ειναι οτι πρεπει να εχεις λιγο περισσοτερη ωρα για να ασχοληθεις με το καθαρισμα,δεν ειναι απλα να γεμισουμε τον καδο και να βαλουμε την σφουγγαριστρα.Θελει να το συναρμολογεις,εξαρτηματα καλωδια κτλ,να σταματας καθε λιγο να το γεμιζεις νερο...απλα ειναι παραπανω παιχνιδι,αν βιαζεσαι ας πουμε να καθαρισεις δεν ειναι βολικο,θελει την ωρα του.Αλλα κατα τα αλλα κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι πολυ χρισημο

αχ βρε ουφο δεν καταλαβαινω γρι απο την ιστοσελιδα που επισυναψες τη γλωσσα ειναι αυτη ?μπορεις να μας γραψεις την μαρκα που γραφει πανω η συσκευη σου??

http://www.skroutz.gr/s/248245/Karcher-SC-1020.html Aυτόν έχουμε εμείς, ως επί τω πλείστον τον χρησιμοποιούμε για σφουγγάρισμα ή το μπάνιο. Έχει πολλά εξαρτήματα έξτρα να αγοράσεις αν θες για τα τζάμια, για κουζίνα, μπάνιο κλπ. αρκεί να έχεις χρόνο και όρεξη.

Δες κι εδώ:

Εγώ δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι άλλο, μπήκα μόνο να σου γράψω κάτι πολύ σημαντικό για να το έχεις υπόψη σου! Επειδή διάβασα ότι το θες και για να καθαρίζεις στρώματα, να σου επισημάνω ότι αυτό θα είναι καταστροφικό για την υγεία σας! Για κανένα λόγο μη βάλεις ατμοκαθαριστή στο στρώμα γιατί η υγρασία που μένει ευνοεί την ανάπτυξη των ακάρεων. Μου το είπε και ο αλλεργιολόγος μου και ο πνευμονολόγος μου. Έχω διαγνωσμένη αλλεργία στα ακάρεα (αλλεργική ρινίτιδα και άσθμα) και ρώτησα μήπως θα μπορούσα να καθαρίζω τα στρώματα με τον ατμοκαθαριστή αλλά ήταν και οι δύο κατηγορηματικά αντίθετοι!