Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τσιμπημένο συκωτάκι σε παιδί 2 ετών!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας, έχω μια κορούλα 2 χρονών και την πήγαμε για εξετάσεις αίματος, όλα καλά αλλά το συκώτι ήταν λίγο τσιμπημένο, το sgot δηλαδή είναι ανεβασμένο στο 51 , έχει καμιά άλλη μανούλα το ίδιο πρόβλημα??

Διαφημίσεις

Έλαβε τελευταία κάποια φαρμακευτική αγωγή;

Ακόμα και η βιταμίνη Α που δίνουμε επηρεάζει προς τα πάνω.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Όχι τίποτα!! Μπορεί να έγινε επειδή έτρωγε πολύ καρότο μικρή?? Και πως γίνετε να έρθει στα φυσιολογικά το επίπεδα?? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

Δεν φταίνε τα καρότα.

Μπορεί να είναι κάτι συμτωματικό - τι καλύτερο από το να συνενοηθείς με τον γιατρό για να σου πει πότε να επαναλάβετε εξετάσεις.

Προσωπικά είχα εμφανίσει κάποια στιγμή εξαιρετικά υψηλές τρισαμινάσες, σε μεταγενέστερη εξέταση ήταν όλα οκ.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Βασικά ο μικροβιολόγος μου είπε ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, πάντα τα παιδάκια έχουν λέει πιο υψηλό όριο από εμάς τους μεγάλους στο sgot και σήμερα πήγα και στην παιδίατρο και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα, είναι μια χαρά!! Οπότε όλα ok! Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως!!

Διαφημίσεις

Α και είχαμε κάνει πριν 8 μήνες εξετάσεις αίματος και τώρα αυτές που κάναμε πριν λίγες μέρες ήταν οι επαναλειπτηκές, και πριν 8 μήνες που είχαμε κάνει με καθησύχασαν ότι δεν είναι τίποτα αλλά εγώ σαν χαζομαμά ανησυχώ για τα πάνταα!!!

Απ ότι έχω διαβάσει και στο forum άλλα παιδάκια πολύ μικρότερα από την δική μου έχουν sgot 150 ή 250 οπότε εμείς με 51 είμαστε σε normal επίπεδα, άλλωστε αυτό είπαν και οι γιατροί ότι είμαστε μια χαρά!!!