Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η σχέση μου με την πεθερά μου!

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!!!

Ενα εχω να καταθεσω ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!! :lol::lol::lol: Εχω και γιο λέτε να κάνω τα ίδια ??? Εχω πει την αδερφή εαν με δει να παραφερομαι στη νυφη μου να με σφαλιαρίσει για να συνέλθω

Καθεται ο ανδρας μου να φαει ακριβως πισω του το ταψι στον παγκο, με σκουνταει η πεθερα μου να σηκωθω να του βαλω συμπληρωμα ( σημείωση :χωρις να το ζητησει ο ίδιος). Δηλαδή εαν θέλει επιπλέον δεν μπορεί να το πει? Εαν όντως θέλει δεν μπορεί να απλώσει το χέρι του να βάλει μόνος του?

Μην δίνεται σημασία, μπαινακης βγαινάκης αλλιως δεν την βγάζεται καθαρή. Τωρα εαν διαβάζει καποιος ανδρας θα πει οτι κατηγορουμε τις πεθερες ενω οι μάνες μας ειναι τελειες... Δεν ειναι ετσι απλά στη μαμά μας μπορουμε να μιλήσουμε οπως θέλουμε ακομα και ασχημα καμιά φορα ενω στην πεθερά πως.....?

Πώ πω μου το χει κάνει και μένα... την κοιτάω παρεξενεμένη και λέω επίτηδες δυνατά "μην με σκουντάς αν θέλει κι άλλο να σηκωθεί μόνος του ή θα μου ζητήσει να του βάλω.. δόξα τω θεώ και χεράκια έχει και ποδαράκια και στόμα"... τελικά είμαι γλωσσού έτσι? :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καταρχήν γεια σου! κατά δεύτερον γιατί(!) γιατί την ανέχεσαι; Δεν σου λέω να πέσεις να την φας αλλά!!! Εσύ είσαι η μάνα, εσύ είσαι η σύζυγος, εσύ η κυρία του σπιτιού! Κάνεις τεράστιο λάθος που δεν μιλάς! όχι άσχημα όμως θα φτάσει σε σημείο να μετακομίσει σπίτι σας ή όταν μεγαλώσει λίγο το μωρό να του κάνει κουμάντο και έλεγχο σαν να ναι μάνα του!! Μίλα όμορφα αλλά με σαφήνεια! Ξέρω αγαπάς το παιδί γιατί γιαγιά είσαι, αλλά πριν έρθεις σπίτι θα παίρνεις τηλέφωνο, και δεν θα λες στο παιδί μου αν βαρέθηκε την μάνα του! Δεν ξέρω αν θα σου άρεσε να στο κάνει αυτό η δική σου πεθερά όμως αυτό σε εμένα καθόλου δεν αρέσει αν και ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω! Πάτησε πόδι πριν σου κάνει κουμάντο σπίτι σου και ιδιαίτερα στο παιδί σου!!!!! Βαδίσεις σε επικίνδυνη ζώνη, αν περνάει τώρα το δικό της και Δεν μιλάς θα χειροτερεύσει! Καταλαβαίνω πως δεν θες φασαρίες και έχεις καλοσύνη και ανοχή μέσα σου όμως για μερικά πράγματα πρέπει πολεμάς ώστε να τα έχεις! σκέψου πως θα γίνει η ζωή σου με την πεθερά να κάνει έλεγχο στο παιδί σε λίγο καιρό και να σου υποδεικνύει πως να το μεγαλώσεις... Εγώ για το παιδί μου θα έτρωγα σίδερα και πεθερά για πρωινό! Όλα αυτά στα λέω φιλικά, μην με παρεξηγήσεις, έχω δει πολλά και ξέρω, για αυτό στα λέω έτσι...

Μαρία μου δυστυχώς το ότι όσο σκύβεις το κεφάλι τόσο θα σου κάθονται στο σβέρκο επιβεβαιώνεται ανελλιπώς και καθημερινά, άσχετα ότι το κεφάλι δεν το σκύβουμε από αδυναμία, αλλά και από σεβασμό κάποιες φορές. Το αποτέλεσμα ίδιο, γιατί κάποιοι απλά εν τέλει δεν αξίζουν αυτό το σεβασμό. Είμαι κι εγώ άνθρωπος αρκετά αντιδραστικός, που όμως πάντα με ευγένεια και με το γάντι θα την πω σε κάποιον πολιτισμένα αν χρειαστεί. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις είχα αφήσει πιο χαλαρά τα πράγματα (πολύ κακώς τελικά), όπως στην πεθερά μου, λόγω σεβασμού που λέγαμε πριν. Ο οποίος μεταφράστηκε από κείνην "εντάξει,την έχω του χεριού μου αυτήν". Μέχρι που γύρισα από το μαιευτήριο (της είχε δόσει το κλειδί ο άντρας μου για να καθαρίσει λίγο το σπίτι για το μωρό) και μόνο το χρώμα στους τοίχους που δεν είχε αλλάξει!!:shock: Έγινα πύραυλος! Το τι άκουσε και από το γιο της και από μένα δεν περιγράφεται. Δεν πειράζει, ήταν μια καλή ευκαιρία για να πέσουν τα προσχήματα και να με γνωρίσει κι από την ανάποδη. Από τότε κομμένα τα πολλά θάρρητα. Κι όταν χρειαζεται τη βάζω στη θέση της με συνοπτικές διαδικασίες. Και φυσικά έχω και τη συνείδηση μου καθαρή, γιατί τα όρια εκείνη τα ξεπέρασε κι εγώ απλά διαμορφώνω ανάλογα τη συμπεριφορά μου. Η μάνα μου πάντα μου έλεγε "στο ρυθμό που σου παίζουν να χορεύεις". Κι αυτό θα σου έλεγα να κάνεις κι εσύ. Τα όρια σου φρόντισε να γίνουν ξεκάθαρα και να γίνονται πάντα. Αυτό δε χρειάζεται να το κάνεις με καυγά, αλλά μπορείς και με ένα ευγενέστατο χαμόγελο. Τότε μάλιστα τσούζει πιο πολύ! :wink:

8hwQp3.png

Είμαι τυχερή maela σε σχέση με τον άντρα μου ήταν πάντα δίπλα μου, τον αγαπάω και μ αγαπάει πολυ,είναι καταπληκτικός άνθρωπος και ευχαριστω το θεό, διαφορετικά δεν θα άντεχα όλα αυτα.Τι να πω βρε κορίτσια ήταν να τα περάσω κι αυτά,και να σκεφτείς ότι ούτε τα μισά δεν σας είπα.Βέβαια από τότε έχουν περάσει 16 χρόνια και έχει να έρθει η πεθερά μου στο σπίτι μας 12 χρόνια, τόσα χρόνια έχει να μιλήσει και με τον άντρα μου , εγώ έστελνα το παιδί να το δεί συχνά, όσπου κατάλαβε κι αυτό τι γίνετε με την γιαγιά του και τώρα πιά δεν θέλει ούτε να την βλέπει. δηλ έκανα τόση υπομονή που απορώ και εγώ με τον εαυτό μου.Αυτό που κατάλαβα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν πρέπει να κρύβουμε από τον ανθρωπό μας τίποτα για το καλό πάντα της οικογένειας.έχεις δίκιο σ'αυτό που λές ampeligi και βέβαια είναι ακραίες καταστάσεις κια τρελή είναι κι ευτύχώς που την πέταξε έξω γιατί στο τέλος θα μας χώριζε σίγουρα,ποτέ δεν με δέχτηκε.Τώρα έχει την άλλη νύφη της, μένουν μαζί και την ταλαιπωρεί.το λυπαμαι το κορίτσι αλλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί δεν την αφήνουν να έρθει καθόλου κάτω σε μένα.Το σόι όλο έβαλε για να μας χωρίσει αλλά δεν τα κατάφερε.Koalaki κανονικά ήρθε χωρίς κανένα κόλλημα πάνω από το κεφάλι μου.Σε κανέναν ούτε στον εχθρό μου τέτοια πράγματα και μην αφήνετε να σας πάρουν τον αέρα δεν έχουν μπέσα αυτές!

Παντως για να ερθει πανω απο το κεφαλι σου στην εντατικη που αυτο σημαινει οτι δεν μπορεις να κινηθεος με τοση ευκολια λογω της καταστασης οτι προκειται εκτος των αλλων για μια θρασυδειλη γυναικα...,!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012