Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η σχέση μου με την πεθερά μου!

Recommended Posts

Κάιτι πήγε στραβά και το ανέβασα 2 φορες, κολλαει και ο υπολογιστης μου συγνώμη κορίτσια.Δεν τα πάω και καλά με την τεχνολογία χαχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εδώ σε βρίσκω λίγο υπερβολική... Δεν νομίζω ότι το λέει σαν παρατήρηση. Ίσως απλώς εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνει και η ίδια ότι προέχει το άλλαγμα του παιδιού. Εγώ θα θύμωνα αν της έλεγα , "πρέπει να την αλλάξω" και εκείνη συνέχιζε την πάρλα στο τηλέφωνο...:D

Καμιά φορά λέμε και ορισμένα πράγματα χωρίς να σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο... πχ μπορεί να πω στη μαμά μου που πάει βόλτα τη μικρή "να προσέχετε στο δρόμο". Πρέπει να παρεξηγηθεί η μαμά μου ότι και καλά θεωρώ ότι δεν προσέχει καλά το παιδί;

Εκαβη μου ισως εχεις δικιο!Μπορει και γω να παρεξηγω καποια πραγματα,διοτι εχουν προηγηθει πολλα πριν,τα οποια δεν μπορω να αναλυσω μιας και θα θελω σελιδες.Προσπαθω να ηρεμησω και να βαλω καποια πραγματα σε ταξη μεσα στο μυαλο μου.Οπως ειπατε να θεσω τα ορια μου,πραγμα που δεν εκανα τοσο καιρο.

Ευχαριστω παρα πολυ.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Γεί σας κορίτσια! Αχ! Αυτές οι πεθερές όλες ίδιες είναι; Έλεος.Εμένα η δικία μου όταν γέννησα το γιό μου και επειδή κατέληξα στην εντατική από λάθος γιατρών και πριν ακόμα προλάβω να βγάλω τον αναπνευστήρα ερχόταν από πάνω μου και μου έλεγε πως θα πάρει το παιδί και θα φύγει γιατί εγώ μπορεί να πεθάνω.Εκεί να δεις ταραχή εγώ, να χτυπάνε κόκκινο όλα εκει μέσα. Μου είχε φέρει ο άντρας μου την φωτογραφία του μικρού και την είχα κάτω από το μαξιλάρι μου για να παίρνω κουράγιο:( πολύ κλάμα εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσα να πω τίποτα σε κανέναν στην κατάσταση που ήμουνα,αδύνατον να μιλήσω.Τα κατάφερα όμως και βγήκα πήρα το μωρό και εκει αρχίσαν τα δύσκολα ερχόταν κάθε μέρα να το κάνει μπάνιο και εγω δεν μιλούσα στον άντρα μου γιατί γενικά είμαι άτομο χαμηλών τόνων.Να μην τα πολυλογώ έλεγε ότι το παιδι δεν μοιάζει στον άντρα μου και οτι δεν είναι δικό του.Φυσικά δεν την πίστεψε ο άντρας μου γιατί ήξερε πολυ καλα τι άνθρωπος είμαι. Μέχρι τότε την πάλευα,τα χειρότερα ήρθαν όταν μετακομίσαμε και είμασταν πιά πάνω κάτω τα σπίτια. Ο άντρας μου δούλευε νύχτα εκείνη την εποχή και η πεθεράμου μου πήρε μια μέρα το παιδί και δεν μου το έφερνε κάτω να το δω και εγώ ο βλακας δεν έλεγα τίποτα στον άντρα μου,που να το καταλάβει αφού την ημέρα κοιμόταν κι όταν με ρωτούσε που είναι το παιδί εγώ έλεγα μόλις το πήρε η μαμά πάνω.Όσου ένα βράδυ κατέρευσα ειχα να το δω 2 βδομάδες άκουγα το κλάμα του και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα (δεν είχα προλάβει να συνέλθω από το σοκ της γέννας,είχα και ένα πρόβλημα στο πόδι μου και δεν μπορούσα να ανέβω πανω) την έπερνα τηλ και δεν απαντουσε.Ετσι από την στεναχώρια μου κατεληξα στο νοσοκομειο και μετα σε κώμα για 6 μέρες όταν συνήλθα μετά από μια δυσκολη φάση που πέρασα, τα είπα όλα στον άντρα μου και απο΄εκείνη την ημέρα ησύχασα δεν ξαναπάτησε το πόδι της στο σπίτι μας και δεν μιλάνε πια με τον άντρα μου εδώ και 10 χρόνια. μεγάλη ανακούφιση κορίτσια.Εγώ βέβαια της μιλάω ακόμα, αλλα εχω βάλει μυαλό και δεν ξανακάνω τα ίδια λάθοι.Είναι τόσα πολλά αυτά που μου έκανε που τι να πρωτογράψω!!!

Εχω μεινει ΑΦΩΝΗ.Τελικα τα δικα μου ειναι πτεσματα.Τι περασες βρε κοπελα μου?Μα πως μπορουν να φερονται με αυτο τον τροπο?Δε φοβουνται την κριση Του Θεου?Ευχομαι να σας εχει Η Παναγια παντα καλα.

Και μακρυα απο καθε ατομο που μονο στεναχωριες φερνει.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Εγώ έχω καταλάβει πως το μακρυά και αγαπημένοι είναι το καλύτερο και από τις 2 πλευρές.... άνθρωποι είναι και ακόμα και αν δε το θέλουν επειδή έχουν εμπειρία υποστηρίζουν με πάθος αυτό που πιστεύουν και δε καταλαβαίνουν πως αυτό μετά γίνεται παρέμβαση, παρόλο που και εκείνες ως νύφες έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις.... εμένα ας πούμε τη τελευταία φορά ρώταγε γιατί το απόγευμα έδινα φρουτοκρεμα στο παιδι και όχι ρυζαλευρο και να ρωτήσω ξανα το παιδίατρο μήπως έχει κάνει λάθος και ότι θα πάθει το στομαχι του παιδιου από τα φρούτα!!!!επειδή εκείνη έδινε ρυζαλευρο πριν 45 χρόνια και είχε καλό παιδίατρο..... εεεεε στο τσακ εφτασα να της πω άντε ρώτα το παιδιατρό σου και άσε με ησυχη....χώρια που αν φτερνιστεί το μωρό πετάγεται και λέει αμαν κρύωσε το παιδί.... και άλλα πολλά τι να πρωτοπω....

Χαχαχαχα!Τα ιδια κανει και σε μενα!

Φτερνιστηκε το παιδι?Παει κρυωσε!

Ασε που εμας υπεφερε και υποφερει ακομη απο κολικους.Ε,λοιπον μεχρι που γυρισε και ειπε πως το παιδι μου εχει καποια αρρωστια(μακρυα απο δω).

Και τα ελεγε σε μενα που την περιοδο εκεινη περνουσα καταθλιψη και οχι απλα το ηξερε,αλλα το βιωνε διοτι με εβλεπε συνεχεια που εκλαιγα χωρις λογο.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Ekavi όταν έχουν γίνει χοντραδες άλλη στιγμή και διαρκώς νιώθεις πως το μόνο που κάνει είναι να σε κριτικάρει είναι λογικό να φτάνει και η Μαρία στο άλλο άκρο και να παρεξηγείται πλέον η κάθε κουβέντα.... Είναι σα να τη θεωρεί άχρηστη. Θεωρώ πως πιο πριν αν δεν είχαν μεσολαβήσει όλα όσα είπε δε θα τη πείραζε αυτή η κουβέντα...

Χα...αν μεσολαβησαν?Αλλα εκανα τον ''κινεζο''.Θυμαμαι πριν λιγα χρονια οπου ειχα χασει πολλα κιλα,σε σημειο που οι γιατροι μου ελεγαν πως το επομενο σταδιο ειναι να παθω νευρικη ανορεξια,και γυρναει και μου λεει,μπροστα στις φιλες μου''εχασε κιλα?και πως ειναι παλι ετσι?(οτι δηλαδη ημουν χοντρη:shock:)

Μετα,αφου αρχισαν τα κοριτσια να το σχολιαζουν τα συμμαζεψε λεγοντα πως δεν ειπε δα και κακια κουβεντα.Τι να πω.Τα συμπερασματα δικα σας.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω καταλάβει πως το μακρυά και αγαπημένοι είναι το καλύτερο και από τις 2 πλευρές.... άνθρωποι είναι και ακόμα και αν δε το θέλουν επειδή έχουν εμπειρία υποστηρίζουν με πάθος αυτό που πιστεύουν και δε καταλαβαίνουν πως αυτό μετά γίνεται παρέμβαση, παρόλο που και εκείνες ως νύφες έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις.... εμένα ας πούμε τη τελευταία φορά ρώταγε γιατί το απόγευμα έδινα φρουτοκρεμα στο παιδι και όχι ρυζαλευρο και να ρωτήσω ξανα το παιδίατρο μήπως έχει κάνει λάθος και ότι θα πάθει το στομαχι του παιδιου από τα φρούτα!!!!επειδή εκείνη έδινε ρυζαλευρο πριν 45 χρόνια και είχε καλό παιδίατρο..... εεεεε στο τσακ εφτασα να της πω άντε ρώτα το παιδιατρό σου και άσε με ησυχη....χώρια που αν φτερνιστεί το μωρό πετάγεται και λέει αμαν κρύωσε το παιδί.... και άλλα πολλά τι να πρωτοπω....

Αααααααχ, αυτό με το φαγητό, μεγάλη πληγή! Δεν εννοεί με τίποτα να δεχτεί ότι το παιδί δεν τρώει ρυζάλευρο το απόγευμα.. και έχουν περάσει 5 μήνες! Τους 3 πρώτους με ρώταγε κάθε απόγευμα που τον παραλάμβανα μετά την δουλειά "μήπως να φάει κρέμα, πεινάει νομίζω". Τελικά πάνω που νόμιζα ότι το πήρε απόφαση, τις προάλλες που έκανε το μωρό γαστρεντερίτιδα ακούω "νομίζω ότι με το ρυζάλευρο θα γίνει περδίκι, είναι ό,τι πρέπει για αυτή την περίπτωση:confused:!!!!!

Χα...αν μεσολαβησαν?Αλλα εκανα τον ''κινεζο''.Θυμαμαι πριν λιγα χρονια οπου ειχα χασει πολλα κιλα,σε σημειο που οι γιατροι μου ελεγαν πως το επομενο σταδιο ειναι να παθω νευρικη ανορεξια,και γυρναει και μου λεει,μπροστα στις φιλες μου''εχασε κιλα?και πως ειναι παλι ετσι?(οτι δηλαδη ημουν χοντρη:shock:)

Μετα,αφου αρχισαν τα κοριτσια να το σχολιαζουν τα συμμαζεψε λεγοντα πως δεν ειπε δα και κακια κουβεντα.Τι να πω.Τα συμπερασματα δικα σας.

ααα μην στεναχωριεσαι αυτό το εχουν όλες οι πεθερες..

εμενα ειχε ερθει να μου προσ'εχει το παιδί γιατι εκανα μετακομιση και εκεί που ημουν λεει ααα πρεπει να να κοψεις το φσι και εσύ και το παιδι γιατι εχετε παχύνει πολύ :shock: την εδιωξα κλωτσηδον απο το σπίτι μου και εννοειτε πως τα ειπα όλα χαρτι και καλαμαρι στον αντρα μου όταν με ρωτησε τι έγινε

Αααααααχ, αυτό με το φαγητό, μεγάλη πληγή! Δεν εννοεί με τίποτα να δεχτεί ότι το παιδί δεν τρώει ρυζάλευρο το απόγευμα.. και έχουν περάσει 5 μήνες! Τους 3 πρώτους με ρώταγε κάθε απόγευμα που τον παραλάμβανα μετά την δουλειά "μήπως να φάει κρέμα, πεινάει νομίζω". Τελικά πάνω που νόμιζα ότι το πήρε απόφαση, τις προάλλες που έκανε το μωρό γαστρεντερίτιδα ακούω "νομίζω ότι με το ρυζάλευρο θα γίνει περδίκι, είναι ό,τι πρέπει για αυτή την περίπτωση:confused:!!!!!

xaxaxaxax ΚΟΡΥΦΗ!!!!!Καλά οι πεθερές δε παίζονται θέλουν να τα ξέρουν όλα και να ανακατευονται σε όλα..... Εμένα θεωρείται από τις καλες γιατί απλά τις περισσότερες φορές ανακατεύεται.... διακριτικά!!!! πχ τις προάλλες είχε παρει τηλ σπίτι ενώ ήξερε ότι εκεινη την ώρα είναι η κοπέλα που τον κρατάει και λειπουμε εμείς και τη ρώταγε αν έχω πάει στη δουλειά, αν φεύγω την ώρα που έρχεται εκείνη αν περνάω καθόλου από το σπίτι και κάτι τετοια.... ΟΡΙΑ ΟΡΙΑ και μακρυά και αγαπημένοι

sJbgp3.png W9hQp3.png

Νομίζω οτι ο Πανάγαθος έφτιαξε δύο μοντέλα πεθερών...αυτές που περιγράφετε παραπάνω και αυτές που είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Ότι γράφετε πέρα από το θέμα των παιδιών (γιατί ακόμη δεν έχω) είναι σα να βλέπω τη δικιά μου και λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό.

Τί να πρωτοθυμηθώ; Ότι εγώ που είμαι 55 κιλά έχω κ*λάρα και εκείνη που είναι 98 δεν είχε ποτέ τόσο μεγάλη όσο τη δική μου (ούτε καν τώρα); Ότι δεν ξέρω να χτυπάω τον φραπέ?!?!?!? Ότι βοηθάω όταν βλέπει κόσμος για να το παίζω καλή;;;; Ότι είμαι "καημένο παιδί" που δουλεύω κανονικά και παίρνω λίγα χρήματα;;;; Ότι όταν μιλάω με τον άντρα μου σε απόσταση έρχεται και ρωτάει "τί λέτε;; για ποιον;;; πες και σε 'μενα!";;; Ότι βάφω τα νύχια μου φούξια και την επόμενη έχουμε τα ίδια νύχια;;; Ότι αγοράζω κάτι και ω! τί σύμπτωση και εκείνη είχε το ίδιο όταν ήταν σαν εμένα στην ηλικία αλλά ήταν πιο όμορφο, όχι σαν το δικό μου;;; Ή μήπως πως ότι μαγειρεύω παλιά εκείνη το έκανε καλύτερα αλλά τώρα κουράζεται και δεν τα κάνει;;;;

Η πλάκα είναι πως εγώ είμαι η κακιά νύφη που τα παίρνω όλα στραβά φυσικά! Εκείνη δεν τα λέει έτσι, εγώ τα παρεξηγώ! :rolleyes:

Μαρία_thess μίλα στον άντρα σου...βάλε τα πράγματα στη θέση τους, αλλιώς τίποτα δε θα πάει καλύτερα...μόνο χειρότερα θα γίνουν. Όλες τους είναι τύποι δώσε θάρρος στο χωριάτη. Όσο θα καταπίνεις τόσο θα σε καβαλάει. Μίλα στον άντρα σου για όσα σου κάνει με ευγενικό και ήρεμο τρόπο για να κρατήσεις τη σχέση σου μαζί του ατόφια.

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Πεθανα στα γελια Mελια. :lol::lol::lol: Και που να ερθει το παιδι. :rolleyes:

Εγω νομιζω οτι ο Θεος εφτιαξε ενα μοντελο πεθερας, με δυνατοτητα προσαρμογης σε καθε νυφη, ωστε να μην μπορει καμια μας να ξεγλιστησει απο τα διχτυα.

Ομως δυστυχως δεν μπορω να σας πω την ιστορια μου γιατι ειναι μοναδικη, και μην τη διαβασει και κανενας γνωστος.

Διαφημίσεις

Εγω νομιζω οτι ο Θεος εφτιαξε ενα μοντελο πεθερας, με δυνατοτητα προσαρμογης σε καθε νυφη, ωστε να μην μπορει καμια μας να ξεγλιστησει απο τα διχτυα.

Ομως δυστυχως δεν μπορω να σας πω την ιστορια μου γιατι ειναι μοναδικη, και μην τη διαβασει και κανενας γνωστος.

Αχ summer wine και εγώ γελούσα μέχρι χθες...ώσπου μου έκανε σήμερα μια απίστευτη χοντράδα την οποία δεν μπορώ να πω για τους ίδιους λόγους με εσένα και πέθανα στο....κλάμα! Αλλά ξέρω τί θα κάνω από εδώ και πέρα...καφέ θα την κάνω μόνο φραπέ και θα τον χτυπάω με τον τεράστιο πισινό μου διότι έτσι καημένο που είμαι πού λεφτά για χτυπητήρι;;;; :cool::rolleyes:

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

Αχ summer wine και εγώ γελούσα μέχρι χθες...ώσπου μου έκανε σήμερα μια απίστευτη χοντράδα την οποία δεν μπορώ να πω για τους ίδιους λόγους με εσένα και πέθανα στο....κλάμα! Αλλά ξέρω τί θα κάνω από εδώ και πέρα...καφέ θα την κάνω μόνο φραπέ και θα τον χτυπάω με τον τεράστιο πισινό μου διότι έτσι καημένο που είμαι πού λεφτά για χτυπητήρι;;;; :cool::rolleyes:

αχαχχαχαχα αχ κοπελια κουραγιο!

Δεν παιζεται η γυναικα.. και μονο που τα διαβαζω τα παιρνω κρανιο..!

FvxMp3.png

γραψτην και στείλτη μας σε πμ χαχαχα

η κάθε ιστορία είναι μοναδική αλλά εγώ και να δουν ότι μιλάω σκασίλα μου......

sJbgp3.png W9hQp3.png

Το μονο που μπορω να σας γραψω ειναι ενα ωραιο ανεκδοτο,εαν μου το επιτρεπει η Μαρία_thess

που το εμαθα απο αλλη πεθερα.

Ετσι για να πανε τα φαρμακια κατω.

Γεί σας κορίτσια! Αχ! Αυτές οι πεθερές όλες ίδιες είναι; Έλεος.Εμένα η δικία μου όταν γέννησα το γιό μου και επειδή κατέληξα στην εντατική από λάθος γιατρών και πριν ακόμα προλάβω να βγάλω τον αναπνευστήρα ερχόταν από πάνω μου και μου έλεγε πως θα πάρει το παιδί και θα φύγει γιατί εγώ μπορεί να πεθάνω.Εκεί να δεις ταραχή εγώ, να χτυπάνε κόκκινο όλα εκει μέσα. Μου είχε φέρει ο άντρας μου την φωτογραφία του μικρού και την είχα κάτω από το μαξιλάρι μου για να παίρνω κουράγιο:( πολύ κλάμα εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσα να πω τίποτα σε κανέναν στην κατάσταση που ήμουνα,αδύνατον να μιλήσω.Τα κατάφερα όμως και βγήκα πήρα το μωρό και εκει αρχίσαν τα δύσκολα ερχόταν κάθε μέρα να το κάνει μπάνιο και εγω δεν μιλούσα στον άντρα μου γιατί γενικά είμαι άτομο χαμηλών τόνων.Να μην τα πολυλογώ έλεγε ότι το παιδι δεν μοιάζει στον άντρα μου και οτι δεν είναι δικό του.Φυσικά δεν την πίστεψε ο άντρας μου γιατί ήξερε πολυ καλα τι άνθρωπος είμαι. Μέχρι τότε την πάλευα,τα χειρότερα ήρθαν όταν μετακομίσαμε και είμασταν πιά πάνω κάτω τα σπίτια. Ο άντρας μου δούλευε νύχτα εκείνη την εποχή και η πεθεράμου μου πήρε μια μέρα το παιδί και δεν μου το έφερνε κάτω να το δω και εγώ ο βλακας δεν έλεγα τίποτα στον άντρα μου,που να το καταλάβει αφού την ημέρα κοιμόταν κι όταν με ρωτούσε που είναι το παιδί εγώ έλεγα μόλις το πήρε η μαμά πάνω.Όσου ένα βράδυ κατέρευσα ειχα να το δω 2 βδομάδες άκουγα το κλάμα του και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα (δεν είχα προλάβει να συνέλθω από το σοκ της γέννας,είχα και ένα πρόβλημα στο πόδι μου και δεν μπορούσα να ανέβω πανω) την έπερνα τηλ και δεν απαντουσε.Ετσι από την στεναχώρια μου κατεληξα στο νοσοκομειο και μετα σε κώμα για 6 μέρες όταν συνήλθα μετά από μια δυσκολη φάση που πέρασα, τα είπα όλα στον άντρα μου και απο΄εκείνη την ημέρα ησύχασα δεν ξαναπάτησε το πόδι της στο σπίτι μας και δεν μιλάνε πια με τον άντρα μου εδώ και 10 χρόνια. μεγάλη ανακούφιση κορίτσια.Εγώ βέβαια της μιλάω ακόμα, αλλα εχω βάλει μυαλό και δεν ξανακάνω τα ίδια λάθοι.Είναι τόσα πολλά αυτά που μου έκανε που τι να πρωτογράψω!!!

ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!

πέρασα και εγώ πάρα πολλά από τα πεθερικά κυρίως όταν γέννησα μέχρι τον ψυχίατρο έφτασα (ο οποίος με διάθεση χιουμοριστική για να με χαλαρώσει λίγο, μου είπε να πάω σπίτι μου και να στείλω τα πεθερικά μου!!!) αλλά η δική σου περίπτωση είναι για μετάλλιο αντοχής κοπέλα μου, εγώ θα είχα καλέσει την αστυνομία, αυτό λέγεται απαγωγή!!!Καλά ο άντρας σου δεν πήγε κάτω να δει το παιδί 2βδομάδες; Δεν αναρωτήθηκε πως γίνεται 2βδομάδες να τυχαίνει κάθε μέρα να είναι κάτω το παιδί;;

Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι ξέμπλεξες και είναι καλά τώρα η οικογένειά σου. Μένετε ακόμα πάνω-κάτω και την παλεύεις; Έχετε κοινή είσοδο; Βλέπεστε;

πέρασα και εγώ πάρα πολλά από τα πεθερικά κυρίως όταν γέννησα μέχρι τον ψυχίατρο έφτασα (ο οποίος με διάθεση χιουμοριστική για να με χαλαρώσει λίγο, μου είπε να πάω σπίτι μου και να στείλω τα πεθερικά μου!!!) αλλά η δική σου περίπτωση είναι για μετάλλιο αντοχής κοπέλα μου, εγώ θα είχα καλέσει την αστυνομία, αυτό λέγεται απαγωγή!!!Καλά ο άντρας σου δεν πήγε κάτω να δει το παιδί 2βδομάδες; Δεν αναρωτήθηκε πως γίνεται 2βδομάδες να τυχαίνει κάθε μέρα να είναι κάτω το παιδί;;

Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι ξέμπλεξες και είναι καλά τώρα η οικογένειά σου. Μένετε ακόμα πάνω-κάτω και την παλεύεις; Έχετε κοινή είσοδο; Βλέπεστε;

Εγώ φταίω για όλα,δικαιολογούσα την κατάσταση στον άντρα μου λεγοντάς του ότι τώρα το πήρε το παιδί η μαμά (μαμά και..... δηλ μόνο μαμά δεν ήταν) για να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, που να φανταστεί ότι εγώ την έτρεμα, δούλευε βράδυ και την μέρα κοιμόταν.Τον έλεγα να πάει πάνω να δει το παιδι και έτσι το έβλεπε, όσπου τα είπα όλα λίγο πριν με πάει στο νοσοκομείο.3 φορες με έστειλε στο νοσοκομείο η πεθερά μου και την τελευταία ήταν που έπεσα σε κώμα και όταν συνηλθα δεν θυμόμουνα κανέναν ούτε τον άντρα μου ούτε το παιδί μου. Θύμάμαι που ο γιατρός πήρε τηλ το μικρό μου που ήταν 3 χρονών τότε και μου το έδωσε να του μιλήσω.Όταν το άκουσα να λέει μαμα που είσαι γιατί με άφησες;Τότε κατάλαβα τι είχε γίνει και έβαλα τα κλάματα.Πολύ δύσκολα πέρασα. Τώρα την έχω γραμμένη κανονικά δεν έχουμε καθόλου σχέσεις και την βλεπω σπάνια,έχουμε ξεχωριστη είσοδο ευτυχως.Μετά από όλα αυτα την πέταξε έξω με τις κλωτσιές ο αντρας μου και δεν μιλάνε πια ούτε έρχεται σπίτι μας γιατί φοβάται το γιό της.έκανα γαιδουρινή υπομονή! Σ εκανέναν τέτοια να μην τύχουν ποτε!

χαχαχα καλό αυτό μου άρεσε.Και εγώ θέλω ν'ακούσω την ιστορία σου θα σας πω κι εγώ λεπτομεριες με πμ όποια θέλει.Εγώ την είδα στον ύπνο μου μια μέρα και κοιτάξαμε στον ονειροκρίτη με τον άντρα μου να δουμε τι λέει και έγραφε: πεθερά όπως κι αν την δεις συμφορές και στεναχώριες θα σε βρούνε,ακόμα γελάμε όταν το θυμόμαστε!:D:D:D:D:D

Εγώ φταίω για όλα,δικαιολογούσα την κατάσταση στον άντρα μου λεγοντάς του ότι τώρα το πήρε το παιδί η μαμά (μαμά και..... δηλ μόνο μαμά δεν ήταν) για να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, που να φανταστεί ότι εγώ την έτρεμα, δούλευε βράδυ και την μέρα κοιμόταν.Τον έλεγα να πάει πάνω να δει το παιδι και έτσι το έβλεπε, όσπου τα είπα όλα λίγο πριν με πάει στο νοσοκομείο.3 φορες με έστειλε στο νοσοκομείο η πεθερά μου και την τελευταία ήταν που έπεσα σε κώμα και όταν συνηλθα δεν θυμόμουνα κανέναν ούτε τον άντρα μου ούτε το παιδί μου. Θύμάμαι που ο γιατρός πήρε τηλ το μικρό μου που ήταν 3 χρονών τότε και μου το έδωσε να του μιλήσω.Όταν το άκουσα να λέει μαμα που είσαι γιατί με άφησες;Τότε κατάλαβα τι είχε γίνει και έβαλα τα κλάματα.Πολύ δύσκολα πέρασα. Τώρα την έχω γραμμένη κανονικά δεν έχουμε καθόλου σχέσεις και την βλεπω σπάνια,έχουμε ξεχωριστη είσοδο ευτυχως.Μετά από όλα αυτα την πέταξε έξω με τις κλωτσιές ο αντρας μου και δεν μιλάνε πια ούτε έρχεται σπίτι μας γιατί φοβάται το γιό της.έκανα γαιδουρινή υπομονή! Σ εκανέναν τέτοια να μην τύχουν ποτε!

Αυτά που πέρασα εγώ μπροστά στα δικά σου είναι αστεία, βέβαια όταν τα πέρναγα φυσικά δε γέλαγα, ούτε τώρα γελάω, δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος, χθες βράδυ μετά από καιρό συζητάγαμε με τον άντρα μου για το πως νιώθει εκείνος με την κατάσταση και τη νύχτα ξύπνησα με μια τρελή κρίση πανικού, ευτυχώς έχω μάθει να τις ελέγχω πια και ας πούμε ότι μετά από λίγο ηρέμησα κάπως. Όλη μέρα είμαι θυμωμένη που ακόμα με κάνουν και αρρωσταίνω. Τέλος πάντων εμένα έχει περάσει ένας χρόνος σχεδόν που μας έδιωξαν από το πάνω - κάτω σπίτι τους και ακόμα είναι νωρίς ελπίζα σύντομα να ακούω γι'αυτούς και να μην παθαίνω τίποτα. Αλλά σε θαυμάζω που μπορείς να την βλέπεις έστω και τυχαία και αντέχεις. Εγώ είχα να αντιμετωπίσω όλη την οικογένεια με χειρότερο τον πεθερό.

• 3 weeks later...

Κοριτσια καλημερα!!!

Ενα εχω να καταθεσω ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!! :lol::lol::lol: Εχω και γιο λέτε να κάνω τα ίδια ??? Εχω πει την αδερφή εαν με δει να παραφερομαι στη νυφη μου να με σφαλιαρίσει για να συνέλθω

Καθεται ο ανδρας μου να φαει ακριβως πισω του το ταψι στον παγκο, με σκουνταει η πεθερα μου να σηκωθω να του βαλω συμπληρωμα ( σημείωση :χωρις να το ζητησει ο ίδιος). Δηλαδή εαν θέλει επιπλέον δεν μπορεί να το πει? Εαν όντως θέλει δεν μπορεί να απλώσει το χέρι του να βάλει μόνος του?

Μην δίνεται σημασία, μπαινακης βγαινάκης αλλιως δεν την βγάζεται καθαρή. Τωρα εαν διαβάζει καποιος ανδρας θα πει οτι κατηγορουμε τις πεθερες ενω οι μάνες μας ειναι τελειες... Δεν ειναι ετσι απλά στη μαμά μας μπορουμε να μιλήσουμε οπως θέλουμε ακομα και ασχημα καμιά φορα ενω στην πεθερά πως.....?

Εμένα με εκνεύρισε κάτι που έκανε η πεθερά μου χτες στο μόλις 17 μηνών κοριτσάκι μου και μου ήρθε να την πυροβολήσω. Ζούληξε τα στηθάκια της, το ένα μετά το άλλο. Φορούσε φορεματάκι, της το κατεβάζει από πάνω για να χώσει το χέρι της μέσα και να τα ζουπήξει. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Της είπα δεν είναι καλό αυτό που κάνετε, μην το ξανακάνετε και εκείνη γέλαγε σαν ηλίθια. Θα την καταγγείλω για σεξουαλική κακοποίηση μα την παναγία. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο?

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο γίνονται αυτές οι χειρονομίες...:evil:

Καλά έκανες και μίλησες αμέσως. Εγώ αν πήγαινε να το ξανακάνει θα έλεγα κοφτά ότι για να μην γίνονται τα παιδιά εύκολη λεία σε ανώμαλους χειρονομίες στα γεννητικά όργανα των παιδιών δεν πρέπει να γίνονται ούτε για αστείο..

S02fp3.png

LnVyp3.png

στον μεγαλο μου γιο οταν ητα 30 ημερων μετα το μπανακι του μαζευτικε το σοι του αντρα μου και χαζευαν το παιδι.και βλεπω τη γιαγια του να σκυβει προς το μερος των γεννητικων οργανων και στο τσακ την προλαβαινω να ειναι ετοιμη να τα φιλησει.τηε εβγαλα μια γλωσσα ναααααααα αλλα ακομα δεν πιστευω οτι καταλαβε το λαθος της

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

χαχαχα καλό αυτό μου άρεσε.Και εγώ θέλω ν'ακούσω την ιστορία σου θα σας πω κι εγώ λεπτομεριες με πμ όποια θέλει.Εγώ την είδα στον ύπνο μου μια μέρα και κοιτάξαμε στον ονειροκρίτη με τον άντρα μου να δουμε τι λέει και έγραφε: πεθερά όπως κι αν την δεις συμφορές και στεναχώριες θα σε βρούνε,ακόμα γελάμε όταν το θυμόμαστε!:D:D:D:D:D

Συγνώμη για το απότομο του ύφους μου αλλά.....

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?????????????????

Είχες 2 εβδομάδες να δεις το παιδί σου και δεν ανέβηκες να σπάσεις την πόρτα να το πάρεις??? Ποιός το θήλαζε??? ποιός το άλλαζε??? Δεν ξέρω φταίω εγώ? δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά? Γιατί εμένα αυτό το πράγμα σορρυ ρε παιδιά αλλά δεν μου ακούγεται φυσιολογικό.. Να μου πάρει το παιδί 2 εβδομάδες και να μην την πάρει ο !@#$#%$#@....???????? Δεν υπάρχει!!!!