Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποκολληση πλακουντα χωρις αιμα και χωρις προγεστερονη

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας! απο καιρο παρακολουθω το φορουμ αλλα ειναι πρωτη φορα που γραφω! την περασμενη εβδομαδα που πηγα στον γιατρο να ακουσουμε επιτελους την καρδουλα του μωρου μου (ημουν 7 εβδ +4 ημ) μου ειπε οτι εχω μερικη αποκολληση πλακουντα. δεν μου ειπε ουτε να μεινω ξαπλα αλλα ουτε μου εδωσε καποια αντιμετωπιση (πχ προγεστερονη). να σημειωσω οτι δεν εχω ουτε αιμα, ουτε καφε υγρα. πειραζει που δεν μου εδωσε τιποτα? εχω ανησυχησει πολυ και φοβαμαι μηπως το εμβρυακι μου πεθανει απο ασφυξια!! δωστε μου τα φωτα σας παρακαλωωωω!

Διαφημίσεις

το εχω παθει δυο φορες με αναγκασε να μεινω ξαπλα και μου εδωσε προγεστερονη. μεχρι την 12 εβδομαδα

μηπως να τον ξαναρωτησεις ή να αλλαξεις γιατρο?

mamax4

το εχω παθει δυο φορες με αναγκασε να μεινω ξαπλα και μου εδωσε προγεστερονη. μεχρι την 12 εβδομαδα

μηπως να τον ξαναρωτησεις ή να αλλαξεις γιατρο?

πηγα και σε αλλο γιατρο προχθες και μου ειπε οτι δεν ειναι ακριβως αποκολληση, γιατι στην αποκολληση πρεπει να δεις αιμα και να εχεις οξυ πονο, αλλα ειναι αιματολιμνη η οποια δεν χρηζει φαρμακευτικης αγωγης διοτι ειναι κατι απλο και περαστικο και ως το τριτο μηνα θα εχει φυγει! και μου ειπε να παω σε ενα μηνα κατευθειαν για αυχενικη.. δεν μου συνεστησε ουτε ξεκουραση, αντιθετως μου ειπε οτι μπορω να σηκωνω και την κορη μου και να κανω ολες τις δουλειες του σπιτιου κτλ.. τωρα τι να πω? ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

εμενα παλι με εχουνε κατατρομαξει.ειμαι στην 7η εβδομαδα εκανα εξετασεις αιματος οπου εχω χαμηλο αιματοκριτη 37 κ χαμηλη προγεστερονη 28,66.ο ενας γιατρος μου ειπε οτι ειναι στα ορια κ να γινει επανεξεταση ενω η γιατρος που με παρακολουθει στο νοσοκομειο ειναι στον κοσμο της.εχω ραντεβου στις 5 του μηνα να δειξω τις εξετασεις αλλα δεν το κοβω να μου δωσει κατι.ασε που στην τελευταια επισκεψητης ζητησα τηλ.για οτιδηποτε συμβει κ δεν μου εδωσε.τελοςπαντων απλα διαβαζω πως με χαμηλη προγεστερονη εχεις αποβολη εχω τρελαθει.κ αν πρεπει να παρω φαρμακα απο τωρα?κ αν πεσει κ αλλο?φοβαμαι πολυ...