Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

επιτροπη ικα για αναρωτικη

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!!! Δε ξερω τι γινεται αλλου αλλα στην κω μας εχουν πριξει το συκωτι!!! Ειμαι με αποκολληση πλακουντα απο τις 29/5 και μεχρι σημερα δεν εχει κλεισει εντελως και η επιτροπη του ικα μου βγαζει τη ψυχη για την αναρωτικη. Σημερα παλι μου δωσαν 10 μερες με το ζορι γιατι λεει δε μπορουν να δινουν αδειες συνεχεια. Εντωμεταξυ ισχυει απο τις 25/6 οποτε μενουν αλλες δυο μερες ουσιαστικα!!! εσεις εχετε το ιδιο προβλημα????

Διαφημίσεις

Γεια χαρά! Δε κατάλαβα ακριβώς σε τι φάση είσαι, δηλαδη πόσες αναρρωτικές έχεις πάρει κτλ. Μπορείς να μου πειςπιο αναλυτικά;

Εγω γέννησα 16/3. Λοιπόν το χειμώνα τον έβγαλα ως εξης. Γνωμάτευση του γιατρού μου που ήταν σε δημοσιο νοσοκομειο(είμαι απο αθηνα) τη πρώτη φορά 15 ημέρες. μετά έκλεινα ραντεβου στο κέντρο μάνας παιδιου και πήγαινα τη γνωμάτευση στο γυναικολόγο έκει. εντελώς τυπικά μου έγραφε πάλι τα ίδια που μου είχε γράψει ο γυναίκολόγος μου και κομπλέ. Δευτερη φορα πάλι τα ίδια μόνο που πια στο κέντρο μάνας παιδιου με παρέπεμψε για επιτροπη. έκλεισα ραντεβου πέρασα σχεδόν αμέσως (αλλά και να μη περάσεις αμέσως την εγκρίνουν μετά), εντελώς τυπικά...κα μετά πάλι το ίδιο μόνο που μου ενέκριναν πια μηνα κα όχι 15 μέρες.

1ον Εγω δεν είχα καν και καν αποκόλληση. είχα συσπάσεις(δλδ λιγότερο σοβαρο)

2ον Για οποιαδήποτε αρνησή τους να σου δώσουν άδεια ή να κλεισουν εγκαίρως ραντεβου θα ζητας ΕΓΓΡΑΦΩΣτην αιτιολογία τους. Δηλαδη,θα ζητας εγγραφως εσυ την άδεια σου ή το ραντεβου σου και θα τους ζητάς να απαντήσουν εγγράφως....Θα τα κάνουν πάνω του στο λέω γιατι μόνο αυτό φοβούνται...δε ρισκάρουν με έγκυες...απλα σου πουλάνε τρέλα...

Είναι μια εντελώς τυπικη διαδικασια..ο,τι θες στη διαθεσή σου.....

Γεια χαρά! Δε κατάλαβα ακριβώς σε τι φάση είσαι, δηλαδη πόσες αναρρωτικές έχεις πάρει κτλ. Μπορείς να μου πειςπιο αναλυτικά;

Εγω γέννησα 16/3. Λοιπόν το χειμώνα τον έβγαλα ως εξης. Γνωμάτευση του γιατρού μου που ήταν σε δημοσιο νοσοκομειο(είμαι απο αθηνα) τη πρώτη φορά 15 ημέρες. μετά έκλεινα ραντεβου στο κέντρο μάνας παιδιου και πήγαινα τη γνωμάτευση στο γυναικολόγο έκει. εντελώς τυπικά μου έγραφε πάλι τα ίδια που μου είχε γράψει ο γυναίκολόγος μου και κομπλέ. Δευτερη φορα πάλι τα ίδια μόνο που πια στο κέντρο μάνας παιδιου με παρέπεμψε για επιτροπη. έκλεισα ραντεβου πέρασα σχεδόν αμέσως (αλλά και να μη περάσεις αμέσως την εγκρίνουν μετά), εντελώς τυπικά...κα μετά πάλι το ίδιο μόνο που μου ενέκριναν πια μηνα κα όχι 15 μέρες.

1ον Εγω δεν είχα καν και καν αποκόλληση. είχα συσπάσεις(δλδ λιγότερο σοβαρο)

2ον Για οποιαδήποτε αρνησή τους να σου δώσουν άδεια ή να κλεισουν εγκαίρως ραντεβου θα ζητας ΕΓΓΡΑΦΩΣτην αιτιολογία τους. Δηλαδη,θα ζητας εγγραφως εσυ την άδεια σου ή το ραντεβου σου και θα τους ζητάς να απαντήσουν εγγράφως....Θα τα κάνουν πάνω του στο λέω γιατι μόνο αυτό φοβούνται...δε ρισκάρουν με έγκυες...απλα σου πουλάνε τρέλα...

Είναι μια εντελώς τυπικη διαδικασια..ο,τι θες στη διαθεσή σου.....

Εδω δυστυχως μας ταλαιπωρουν. Αρχικα μου εγραψε η γυναικολλογος του ικα 15 μερες για εμστους. Μετα μπηκα νοσοκομειο λογω υπετεμμεσης κ μου ξαναεγραψε 15 . Παθαινω αποκιλληση κ ενω μου γραφει 30 μερες δημ. Νοσοκομειου γιατρος η επιτροπη μου δινει 20 κ τωρα ενω δεν εχει κλεισει η αποκολληση μου γραψαν 10 με το ζορι . Η 20 μερη αδεια εληξε 24/6 κ σημερα μου εδωσαν τις 10 μερες να ισχυοτυν απο 25/6 δηλαδη μεθαυριο πρεπει να ξαναπαω παλι .... παρολο που ο νοσοκομειακος γιατρος μου εγραψε παλι 30 μετες. Αν δε μου ανανεωσουν θα ζητησω αυτο που μου ειπες

πωωωω έχεις μπλέξει....είναι να μη πέσειςστη περίπτωση...κοιτα κάνε αυτό που σου λέω γιατι κι εγω σε άλλα που χρειάστηκα μετα στεναχωριόμουν αλλά μεσυμβουλέψανε να κάνω αυτό που σου είπα και βρηκα το φως μου. Γέννησα στο ελενα με τον Αλεξάτο γιατρο, είναι το πρωτο μου παιδακι και όλα πηγαν θαυμασια. Στον συστήνω ανεπιφυλακτα, βασικα δαγκωτό!!Για γιατρο και εντυπώσεις έχω γράψει σε αυτά τα link. Αν δε βγάλεις άκρη ή έχεις αποριες πες μου να στα ξαναπω μετα χαρας http://whttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=129939ww.parents.gr/forum/showthread.php?p=2547219#post2547219

Διαφημίσεις

• 1 month later...

κοριτσια καλησπερα, μολισ σημερα ο γιατροσ μου μου εγραψε την πρωτη αδεια, ειμαι στην 14 εβδομαδα, 15 μερες απο γιατρο νοσοκομειο, η ασφαλεια μου ειναι ΙΚΑ, γνωριζει καποια τι ακριβως πρεπει να κανω στο ΙΚΑ? τι αλλα χαρτια να κραταω κλπ? επισησ μου εγραψε κολπικη αιμοραγια- αποκοληση σακου να παω εγω η να στειλω το συζυγο μου καλυτερα? λετε να μου πουν τπτ?