Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τον ζεσταίνει το στρωματάκι του;;;;

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! Ο μικρος μου γενικα ιδρωνει αρκετα. Το βραδυ ομως γινεται κυριολεκτικα μουσκεμα!!!! Όποτε κοιμαται στην κουνια σταζει. Τις προαλλες ηταν βρεγμενο το σεντονι του απο τον ιδρωτα. Υπαρχει περιπτωση να τον ζεσταινει το στρώμα ή λογω παντας;;;; Να τονισω οτι αν κοιμηθει στο δικο μας κρεβατι δεν ιδρωνει ή ιδρωνει ελαχιστα.

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν λέγεται πάντα αυτό που βάζεις πάνω από το στρώμα για να μην περνάει η υγρασία σε περίπτωση ατυχήματος (τσισάκια). Αν ναι, τότε από αυτό σίγουρα ζεσταίνεται. Επίσης αν έχεις στρώμα με λατέξ παίζει και αυτό το ρόλο του.

Παντα εννοω το προστατευτικο που μπαινει στα καγκελα. Προστατευτικο για το στρωμα δεν εχω βαλει. Εχω στρωμα λατεξ-κοκοφοινικα αλλα το γυρισα απο την μερια του κοκοφοινικα...τα ιδια ομως κ παλι

Σελτεδακι το λενε το υφασμα που εχει πλαστικο απο μια μερια για να μην "περωνιαζουν" τα τσισακια του μωρου.Και εμενα ιδρωνε απο το σελτεδακι και απλα το αφαιρεσα απο την κουνια.Κανα 2 φορες νομιζα οτι ηταν ιδρωμενη αλλα τελικα ειχε κανει τσισα της !!Εισαι σιγουρη οτι ειναι ιδρωτας και δεν της εχουν ξεφυγει τσισα απο την πανα ??

Διαφημίσεις

Πολυ πιθανον να τον πειραζει,εφοσον στο δικο σας κρεββατι δεν ιδρωνει.Δεν ρωτας την παιδιατρο σου να σου πει?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ μηπως καμια αλλεργια λετε και γιαυτο να ιδρωνει??Μπα,χαζομαρα ειπα...

Βασικα,το σεντονακι του ειναι βαμβακερο??

μηπως τον σκεπαζεις πολυ ζεστα ή πολυ σφιχτα οταν ειναι στην κουνια, ενω οταν ειναι στο δικο σας ειναι πιο ελαφρα σπεπασμενος/εχει μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων;

Μηπως το δωματιο του ειναι αρκετα πιο ζεστο απο το δικο σας τη νυχτα; Τωρα που ειναι καλοκαιρι δε δοκιμαζεις να του ανοιγεις λιγο το παραθυρο;

συνηθως, τα στρωματα που εχουν ελατηρια pocket και στρωσεις επενδυσεων (που ειναι και πιο ακριβα), εχω παρατηρησει οτι ειναι πολυ πιο ζεστα απο τα απλα με τα σκετα ελατηρια,

μηπως φταιει αυτο;

Κοριτσια καλησπερα! Ο μικρος μου γενικα ιδρωνει αρκετα. Το βραδυ ομως γινεται κυριολεκτικα μουσκεμα!!!! Όποτε κοιμαται στην κουνια σταζει. Τις προαλλες ηταν βρεγμενο το σεντονι του απο τον ιδρωτα. Υπαρχει περιπτωση να τον ζεσταινει το στρώμα ή λογω παντας;;;; Να τονισω οτι αν κοιμηθει στο δικο μας κρεβατι δεν ιδρωνει ή ιδρωνει ελαχιστα.

Γεια σας , το στρωμα τι υφασμα εχει?Βαμβακερο ? .

Εγω βαζω πλεον ενα διπλο σεντονι και απο πανω το σεντονακι του μωρου ,ετσι σε περιπτωση διαρροης δεν βρεχεται το στρωμα αφου το απορροφαει το σεντονι .

RA3Np3.png

Καλημερααα! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...το στρώμα κ τα σεντόνια του είναι βαμβακερα. Επίσης το παράθυρο του είναι ανοιχτό. Δεν έχουν τρελλή διαφορά θερμοκρασίας τα δωμάτια...του έβαλα ανεμιστηρα κ ήταν οκ

Διαφημίσεις