Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού

Recommended Posts

ήρθα-λόγω καλοκαιριού-μαζί με τον μικρό μου να μείνουμε με τους γονείς μου στο νησί.νοικιάζουν ένα σπίτι εδώ και 24 χρόνια και αν και καθυστερούσαν οι γονείς μου λόγω οικονομικών δυσχεριών να πληρώσουν κανένα νοίκι,παρόλαυτα δεν του έχουν φάει ούτε ένα μήνα.όλα ως τώρα τα ενοίκια είναι πληρωμένα-κι ας μην έχει κάνει αυτός καμία σχεδόν συντήρηση στο σπίτι.

τώρα είναι να του πληρώσουν τα ενοίκια Μαίου Ιουνίου τα οποία δεν πλήρωσαν καθώς δεν τους έχει δώσει ακόμη τν απόδειξη του Απριλίου-τον οποίο ισχυρίζεται πως δεν πληρωσαν πράγμα που δεν ισχύει.Η μάνα μου απτη μία θέλει να πληρώσουμε αυτα τα 2 νοίκια για να φεύγουν απτο κεφάλι τους,απ'την αλλη ο μπαμπας μου αρνείται να τα πληρώσουμε αν δεν πάρει την απόδειξη του Απριλίου στα χέρια του.Μια κοινή λύση που σκέφτηκαν ήταν να καταθέσουν τα δυο ενοίκια στο υποθηκοφυλάκιο.Γνωρίζετε μήπως τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση? Μπήκα να ρωτήσω στο φόρουμ με την ελπίδα να τους βοηθήσω να μην έχουν πρόβλημα και γι αυτό το ένα ενοίκιο. Ευχαριστω προκαταβολικά!:)

Edited by καινούρια μαμά
ορθογραφικό λάθος
fTbrp3.png

Διαφημίσεις

Μπορούν όμως και να τα καταθέσουν στην τράπεζα, αναφέροντας ως δικαιολογητικό λόγο "ενοίκιο".

Παλιότερα, χρησιμοποιούσαμε στις φορολογικές μας δηλώσεις 2-3 αποδείξεις τραπεζικής κατάθεσης, σε συνδυασμό με την κατατεθειμένη στην εφορία σύμβαση μίσθωσης, κι ήμασταν ΟΚ.

Αν δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν σας χρειάζεται η απόδειξη. Η τραπεζική κατάθεση είναι επαρκής απόδειξη και για τα δύο μέρη.