Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αμνιοπαρακέντηση στην επαρχία! Πάτρα, Αγρίνιο...

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Να ρωτήσω η αμνιοπαρακέντηση συνταγογραφείται μέσω ΕΟΠΠΥ; Γίνεται σε δημόσια νοσοκομεία;

Πόσο κοστίζει σε δημόσιο νοσοκομείο και πόσο σε ιδιωτικά ιατρεία;

Οι εμπειρίες σας ποιες είναι;

Μου έλεγε μία φίλη ότι έκανε αμνιοπαρακέντηση στο Αγρίνιο σε ιδιώτη και πλήρωσε 600? !!!:? Ακριβή πολύ μου φάνηκε... Δεν υπάρχει φθηνότερη λύση;

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Να ρωτήσω η αμνιοπαρακέντηση συνταγογραφείται μέσω ΕΟΠΠΥ; Γίνεται σε δημόσια νοσοκομεία;

Πόσο κοστίζει σε δημόσιο νοσοκομείο και πόσο σε ιδιωτικά ιατρεία;

Οι εμπειρίες σας ποιες είναι;

Μου έλεγε μία φίλη ότι έκανε αμνιοπαρακέντηση στο Αγρίνιο σε ιδιώτη και πλήρωσε 600? !!!:? Ακριβή πολύ μου φάνηκε... Δεν υπάρχει φθηνότερη λύση;

Καλησπέρα :-). Αν πας ιδιωτικά όντως τόσο πληρώνεις περίπου. Αν πας στο δημόσιο νοσοκομείο πρέπει να σου κλείσει ραντεβού κάποιος που να ξέρει π.χ. γυναικολόγος ή κάποια που το'χει ξανακάνε, δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω ακριβώς. Αν πας στο δημόσιο, πας, σου παίρνουν το δείγμα κ πρέπει να το στείλεις ή να το πας μόνη σου στο εργαστήριο για ανάλυση. Επιπλέον στο δημόσιο τα αποτελέσμα βγαίνουν σε 1 μήνα (εκτός αν πληρώσεις πάλι) ενώ ιδιωτικά οι πρώτες ενδείξεις φαίνονται σε 3-4 ημέρες. Γενικά για να το κάνεις στο δημόσιο πρέπει να οργανωθείς νωρίτερα αρκετά για να βρεις ραντεβού κ.λ.π. Επίσης πρέπει να σου γράψει την εξέταση γιατρός. Εγώ π.χ. επειδή δεν έχω άλλο χρόνο αφού είμαι ήδη 17,5 εβδομάδων θα την κάνω ιδιωτικά στην Πάτρα.

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

εγω κοριτσια που μενω Πατρα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη χρειαστικε να κανω αμνιοπαρακεντηση γιατι ειχα τοξοπλασμα!!!την εκανα ιδιωτικα και μου πηρε 600 Ε+180Ε γιανα δουμε αν εχει μολυνθει το παιδι απο το μικροβιο!!!!την εκανα Πεμπτη πρωι και Δευτερα ειχα τα πρωτα αποτελεσματα!!!!την εκανα στην ιδιωτικη κλινικη στην Ρηγα Φεραιου (εκει γεννησα ) με τον κ.Νικολαιδη που ερχετε απο Αθηνα!!!!ειναι παρα πολυ καλος!!!!!απλα πρεπει να κλεισεις ραντεβου.....και να δεις ανα ερχετε τοτε ο γιατρος!!!!μια αλλα πολυ καλη ειναι η κ.Νταιζη Νικολοπουλου .....αυτα απο Πατρα!!!!!καλη επιτυχια με καλα αποτελεσματα ευχομαι...κ δεν ποναει,,,μην μασατε!!!!!μονο η τσεπη ποναει!!!!

kellymania που θα την κανεις εσυ αν επιτρεπεται????

εγω κοριτσια που μενω Πατρα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη χρειαστικε να κανω αμνιοπαρακεντηση γιατι ειχα τοξοπλασμα!!!την εκανα ιδιωτικα και μου πηρε 600 Ε+180Ε γιανα δουμε αν εχει μολυνθει το παιδι απο το μικροβιο!!!!την εκανα Πεμπτη πρωι και Δευτερα ειχα τα πρωτα αποτελεσματα!!!!την εκανα στην ιδιωτικη κλινικη στην Ρηγα Φεραιου (εκει γεννησα ) με τον κ.Νικολαιδη που ερχετε απο Αθηνα!!!!ειναι παρα πολυ καλος!!!!!απλα πρεπει να κλεισεις ραντεβου.....και να δεις ανα ερχετε τοτε ο γιατρος!!!!μια αλλα πολυ καλη ειναι η κ.Νταιζη Νικολοπουλου .....αυτα απο Πατρα!!!!!καλη επιτυχια με καλα αποτελεσματα ευχομαι...κ δεν ποναει,,,μην μασατε!!!!!μονο η τσεπη ποναει!!!!

Πώς τα πας εγκυουλα;;;

Στην Νικολοπουλου ειχα κανει την β επιπεδου το 2008 που ημουν εγκυος. Είχα μεινει πολυ ικανοποιημενη με την γιατρό. Κάνει και αμνιο; Πόσο κοστιζει, ξερεις;

Εγω δεν εχω μεινει ακομη εγκυος, το προσπαθούμε ακομη αλλά οτι μαθαινεις, καλο ειναι! Μακαρι να μεινω εγκυος και να τις χρειαστω τις πληροφοριες!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Στην Παπαιωάννου, λόγω συνεργασίας του γιατρού μου :rolleyes: πριν πήγαινα σε άλλον

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

Διαφημίσεις

Χρειάστηκε να κάνω άμνιο μετά τη β' επιπέδου και την έκανα στην Πάτρα, στον Περδικάρη. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Πώς τα πας εγκυουλα;;;

Στην Νικολοπουλου ειχα κανει την β επιπεδου το 2008 που ημουν εγκυος. Είχα μεινει πολυ ικανοποιημενη με την γιατρό. Κάνει και αμνιο; Πόσο κοστιζει, ξερεις;

Εγω δεν εχω μεινει ακομη εγκυος, το προσπαθούμε ακομη αλλά οτι μαθαινεις, καλο ειναι! Μακαρι να μεινω εγκυος και να τις χρειαστω τις πληροφοριες!

ολα καλα Ηλιοβασιλεμα μου!!!!διανυω 6 βδομαδα....απο βδοαμα εξετασεις κ παλι λεγοντας....

κανει κ η Νταιζη αμνιοπ κ νομιζω 600 παιρνει κ αυτη!!!!ειναι πολυ καλη αλλα εχει πολυ δουλεια ,αναμονη κ πρεπει να κλεισεις πολυ πριν για ραντεβου...γιανα φανταστεις η ξαδερφη μου που πηγε εκει για Α-Β επιπεδου +ΝΤΟΠΛΕΡ...την Α την εκλεισε αφου ακουσαν καρδια....την Β αφου βγηκε οκ η Α και το Ντοπλερ αφου βγηκε οκ η Β .....αλλιως δεν βρισκεις....