Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιθετικό Νευροβλάστωμα σε νεογέννητο;

Recommended Posts

Γεια σας! Ειμαι μητερα ενος αγοριου 22μηνων κ τον θηλαζα για ενα χρονο χωρις κανενας παιδιατρος να με στηριξει σε αυτο..Ετσι κ εγω οταν γεννησα 13/3/13 την κουκλιτσα μου βρηκα μια παιδιατρο edit admin που θεωρησα οτι ειναι τοπ κ αφου στηριζει το θηλασμο!

Το λαθος μου αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην ειναι μαζι μας η μικρη μου..Ηταν καλη συμβουλος θηλασμου αλλα τα συμπτωματα που ειχε η μικρη απο το νευροβλαστωμα τα αγνοουσε, μου ελεγε μην ανησυχεις κτλ.Οταν τελικα επηρεαστηκε κ το συκωτι κ η μικρη εκανε πρασινα κακα με αφρους κ διαρροια, μου ειπε οτι δεν ειναι κατι, αλλα εχει αλλεργια η μικρη μου κ να παψω να τρωω γαλακτοκομικα.

Ο αφαλος δεν εκλεινε, κοιλιτσα πρησμενη, ανεπνεε δυσκολα, εκλαιγε συνεχεια κ ειδικα στο ρεψιμο, εβγαλε μπλε οζιδια στο σωμα και τα χειλακια ηταν συνεχεια ασπρα σαν σκασμενα.. Εγω ολο να την παιρνω τηλ κ αυτη ολα τα εβρισκε φυσιολογικα!

Απο την τελευταια φορα που την ειδε (και την βρηκε φυσιολογικη,40 ημερων)μετα απο ενα μηνα εφυγε..

Η μικρη μου θα γινοταν καλα αν το προλαβαιναμε

Πολυ φοβαμαι οτι θα παρει κ αλλα παιδια στο λαιμο της..

Διαφημίσεις

καλη μου οτι και να σου πω ειναι λιγο.ανατριχιασα με τη ιστορια σου,μα τι σοι παιδιατροι κυκλοφορουν εξω ?απο που παιρνουν τα πτυχια τους?και γενικα ολοι οι γιατροι...

ο Θεος να την αναπαυσει ενα αγγελουδι εφυγε αδικα,τι να πω...κουραγιο μανα και πατερα ,προσπαθειστε για το αλλο σας παιδακι,οσο αντεχετε και μπορειτε.

το εχει μαθει αυτη η ''γιατρος του θανατου''?της ειπατε οτι το μωρακι κατεληξε?

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια της μπεμπούλας σας... Κάντε υπομονή και πάρτε δύναμη από τον γιόκα σας!!! Και για αυτόν και για εσάς!!!

Η παιδίατρος αναγνώρισε το λάθος της;;; Δεν είχατε πάρει 2η γνώμη εκτός αυτής της παιδιάτρου;;;

Λυπάμαι πολύ...

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Αφου πηραμε το οκ οτι ολα καλα εκτος απο την αλλεργια που της βρηκε,πηγαμε να κανουμε Πασχα στην επαρχια .Μετα από 3 μερες εκανε κ εμμετο κ την ξαναπηρα τηλ ,μου ειπε μην ανησυχεις αφου ειναι μια χαρα η μικρη . Τυχαια κ χωρις λογο αφου ειχα καθυσηχασει,πηγαμε σε αλλη παιδιατρο, η οποια μας εστειλε Μ Πεμπτη επειγοντος στο νοσοκομειο, απο εκει μετα απο υπερηχο κανανε τη διαγνωση..νευροβλαστωμα..φυγαμε αμεσος με ασθενοφορο στη θεσ/νικη για μαγνητικη κ Μ .Παρασκευη με ασθενοφορο μας φερανε στην Αθηνα στο Παιδων, αφου η μικρη επρεπε να υποστηριζεται με οξυγονο. Φαντασου οτι πριν 2μερες καναμε το ταξιδι ανετοι κ ωραιοι κ ποσο επικινδυνο ηταν τελικα..

Ειχε ογκους στα επινεφριδια, στο συκωτι κ προχωρησε στον πνευμονα..Ειναι τραγικο που την εβαλα στο σπιτι μου κ μου το κατεστρεψε..

Την ενημερωσα για τα γεγονοτα αλλα δεν με ξαναπηρε τηλ. Τι να πω...Τα σμπερασματα δικα σας..

Σας ευχαριστω για τα μηνυματα συμπαραστασης..

Καλη μου λυπαμαι ειλικρινα για την απωλεια σου, δεν αναπληρωνεται με τιποτα....αλλα πρεπει να κανεις κουραγιο για το αλλο σου παιδακι και σιγουρα το μικρο σας "αγγελακι" θα σας προστατευει απο εκει πανω που βρισκεται!!!!!!!

edit admin

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Καλό κουράγιο εύχομαι και δύναμη. ¨οταν γεννήθηκε (επειδή ήταν και μικρούλα) δεν βρήκαν κάτι?

νιωθω τοση οργη που θα σου ελεγα να το ψαξεις νομικα το θεμα...

θα ηθελα να κινηθω με καποιον τροπο εναντιον της γιατι θα κανει κακο κ σε αλλα παιδακια..δεν εχει εμπειρια η κοπελα!

γνωριζει κανεις πως; ή αν θα βγαλω ακρη;

Διαφημίσεις

δεν ξερω λεπτομερειες .εχεις κανεναν δικηγορο να ρωτησεις?νομιζω οτι οι συμβουλες δεν χρεωνονται.ψαξτο λιγο.

οταν της το ειπες τι σου απαντησε?φοβηθηκε?

Καλό κουράγιο εύχομαι και δύναμη. ¨οταν γεννήθηκε (επειδή ήταν και μικρούλα) δεν βρήκαν κάτι?

ηταν πολυ μικρο για να φανει οταν γεννηθηκε. μονο αν της κανανε υπερηχο θα φαινοταν.

Πληροφοριακα ,να σας πω οτι στην Γερμανια μολις γεννιουνται τα παιδια μεσα στις εξετασεις ρουτινας ειναι κ ο υπερηχος. Γιατι οσο πιο νωρις το προλαβεις τοσο το καλυτερο.. Εμεις αργησαμε πολυ... με τετοια ξυπνια παιδιατρο...3 φορες το ειδε το παιδι μεχρι να 40ντησει..στραβαδι

δεν ξερω λεπτομερειες .εχεις κανεναν δικηγορο να ρωτησεις?νομιζω οτι οι συμβουλες δεν χρεωνονται.ψαξτο λιγο.

οταν της το ειπες τι σου απαντησε?φοβηθηκε?

ειπε μονο 'μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα' τπτ περισσοτερο. ουτε μου ειπε ποσο λαθος εκανε..κ απο τοτε δεν ξαναεπικοινωνησε..τραγικη..

πραγματικα τραγικη,και περισσοτερο τραγικες οι πραξεις της.

εφ οσον το παρακολουθουσε το παιδι αυτη φερει ολη την ευθυνη κατ εμε.ειναι υπευθυνη για οτι εγινε.

Ειμαι συγκλονισμενη και συγκινημενη για την απωλεια της μικρουλας σας... Ποσο αδικος χαμος... Θεωρω πως οφειλετε να κινηθειτε νομικα για να προστατεψετε αλλα μωρακια. Καλη δυναμη και συντομα να εχεις μια νεα εγκυμοσυνη.. Να χαιρεσαι τον μπομπιρακο σου!

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Ποσό σε καταλαβαίνω και εγώ στο τσακ έσωσα τη κορουλα μου,εμένα έβγαζε συνέχεια το γαλατακι που έπινε και ήταν πολύ ατόνη οπότε ήρθε και την είδε μια γνωστή παιδιατρος του Πειραιά η οποία την βρήκε υγιεστατη επειδή όμως οι εμετοι συνεχίζονταν την είχε πάρει παμπολα τηλεφωνα και μου έλεγε ότι όλα είναι οκ και στην τελική να δωσω ενασιροπι για την παλινδρόμηση.,εμένα όμως το ένστικτο μου με οδήγησε και σε άλλο παιδίατρο ο οποίος αμέσως καταλάβε οτι το παιδί κάτι έχει και με έστειλε αμέσως στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα την επόμενη μερά να μας διαγνωστεί νεκρωτικη εντεροκολοιτιδα και να νοσηλευτουμε για 20 μερες σε πολύ σοβαρή κατάσταση

Ειμαι συγκλονισμενη και συγκινημενη για την απωλεια της μικρουλας σας... Ποσο αδικος χαμος... Θεωρω πως οφειλετε να κινηθειτε νομικα για να προστατεψετε αλλα μωρακια. Καλη δυναμη και συντομα να εχεις μια νεα εγκυμοσυνη.. Να χαιρεσαι τον μπομπιρακο σου!

σευχαριστω πολυ.. η αληθεια ειναι πως το ψαχνω να κινηθω νομικα αλλα μου λενε πως δεν θα βγαλω ακρη!

Ποσό σε καταλαβαίνω και εγώ στο τσακ έσωσα τη κορουλα μου,εμένα έβγαζε συνέχεια το γαλατακι που έπινε και ήταν πολύ ατόνη οπότε ήρθε και την είδε μια γνωστή παιδιατρος του Πειραιά η οποία την βρήκε υγιεστατη επειδή όμως οι εμετοι συνεχίζονταν την είχε πάρει παμπολα τηλεφωνα και μου έλεγε ότι όλα είναι οκ και στην τελική να δωσω ενασιροπι για την παλινδρόμηση.,εμένα όμως το ένστικτο μου με οδήγησε και σε άλλο παιδίατρο ο οποίος αμέσως καταλάβε οτι το παιδί κάτι έχει και με έστειλε αμέσως στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα την επόμενη μερά να μας διαγνωστεί νεκρωτικη εντεροκολοιτιδα και να νοσηλευτουμε για 20 μερες σε πολύ σοβαρή κατάσταση

περαστικα σας.. εσενα ο παιδιατρος τι σου ειπε;αναγνωρισε το λαθος του;;;

Αχ καλή μου...πραγματικά σε συμπονώ για την απώλεια της μικρούλας σου...

Προσωπικά δεν θα την άφηνα σε χλωρό κλαρί την κυρία...Κινήσου νομικά, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ότι ήταν να το χάσεις το έχασες απο την ανίδεη...

Καλό κουράγιο και ελπίζω ο Θεός να δώσει υγεία και χαρά στο σπίτι σας

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Οποιον κ να ρωτησω (δικηγορο ) μου λεει το ιδιο πραγμα..Δεν προκειται να βγαλεις ακρη.. Μη μπλεκεις με τετοια πραγματα..

Ειναι καμια απο σας που να εκανε μηνυση σε γιατρο;

Οποιον κ να ρωτησω (δικηγορο ) μου λεει το ιδιο πραγμα..Δεν προκειται να βγαλεις ακρη.. Μη μπλεκεις με τετοια πραγματα..

Ειναι καμια απο σας που να εκανε μηνυση σε γιατρο;

Ειναι ατιμη φαρα και οι δικηγοροι, σωστο κυκλωμα ΑΛΛΑ υπαρχουν και εξαιρεσεις γιαυτο λοιπον θα σου προτεινα να βρεις εναν "γατο" δικηγορο για να βγαλει εις περας την υποθεση σου που δικαιως κυνηγας να κερδισεις!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!!!

Επιτελους πρεπει να "ξυπνησουνε" οι αρμοδιοι γιατι θα χαθουν και αλλα μωρακια!!!!!!!!

Δλδ ΕΛΕΟΣ!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Δεν νομιζω πως ενας δικηγορος θα αρνηθει μια υποθεση εφοσον εχειις στοιχεια και του τα παρουσιασεις. Πιθανοτατα καθε φορα που πηγαινατε εγραφε στο βιβλιαριο πως ηταν το μωρακι. Σιγουρα οι αλλοι γιατροι που σας ειδαν θα μπορουν να σου πουν αν ηταν κατι που εξελιχθηκε τοσο γρηγορα - αναμεσα σε δυο επισκεψεις ή αν ηταν κατι που θα επρεπε να το εχει ηδη δει,,

Οταν την ειδε 20ημερων επειδη δεν εκλεινε ο αφαλος και μετα απο δικη μου πιεση,υπηρχαν στην κοιλιτσα της τα μπλε οζιδια. Δεν σημειωσε ομως στο βιβλιαριο την επισκεψη εκεινης της ημερας. Ασε που τα οζιδια τα ονομασε σπιλους(ελια)!! Ουσιαστηκα δεν εχω και πολλες αποδειξεις..edit admin

Ειναι τραγικο αυτο που συνεβη, λυπαμαι πολυ.....ποσο κριμα!!!

Δεν θα μπορουσα να σε συμβουλεψω τι να κανεις...εξαρταται απο το τι εχεις αναγκη να κανεις. Εχεις αναγκη να τ ο 'κυνηγησεις'? Αν εχεις αυτην την αναγκη, καν'το. Θα βρεις δικηγορους. Αν οχι, μην βαζεις τον εαυτο σου σε αυτην την επιπονη δοκιμασια. Ακομη και αν μπορουσες να αποδειξεις οτι η γιατρος το ειχε δει τρεις φορες κλπ κλπ κλπ, δεν θα γινει κατι. Ουτε φυλακη θα παει ουτε η αδεια επαγγελματος θα της αφαιρεθει. Το πολυ πολυ να πει 'ναι το ειχα καταλαβει και την ειχα συμβουλεψει να το ψαξει παραπανω'.

Καλη δυναμη να εχεις!!!! Καλο κουραγιο.

Να σου ζησει και ο κουκλος σου.

Οταν την ειδε 20ημερων επειδη δεν εκλεινε ο αφαλος και μετα απο δικη μου πιεση,υπηρχαν στην κοιλιτσα της τα μπλε οζιδια. Δεν σημειωσε ομως στο βιβλιαριο την επισκεψη εκεινης της ημερας. Ασε που τα οζιδια τα ονομασε σπιλους(ελια)!! Ουσιαστηκα δεν εχω και πολλες αποδειξεις..Ετσι λοιπον μονο μεσα απο δω μπορω να τη γνωστοποιησω κατα καποιο τροπο..

Ακομα και να μην εχει αποδειξεις καπου παρακατω θα αποκαλυφθει η ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ αλλα δυστυχως θα εχει χαθει και αλλη ζωουλα!!!!!!!!

Μα συγνωμη κανεις δεν βλεπει τα μηνυματα μας να ευεσθητοποιηθει και να πραξει τα δεοντα???????????????

Καλη δυναμη σε εσενα καλη μου!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...