Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαζύγιο:πότε λέγεσαι ακατάλληλη μάνα;

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ),ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΔΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ...:( ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΔΛΔ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ???ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑΥΤΟΝ...

Υ.Γ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΑΝΑ ΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ?

Διαφημίσεις

Πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείς σε δικηγόρο, ειδικά όταν τα πραγματα δεν είναι συναινετικά...Ξέρω περίπτωση που έδιωξε το σύζυγο με ασφαλιστικά μέτρα από το σπίτι... επειδή δεν έφευγε

Από όσο ξέρω είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαρακτηρισθεί από το δικαστήριο κάποια ακατάλληλη μάνα (π.χ. χρήστρια ναρκωτικών κ.λπ....), οπότε μην ανησυχείς...

Ελπίζω λίγο να σε βοήθησα

ακαταλληλη μαμα κρινεται καποια που ειναι εθισμενη σε ουσιες (και αυτο προσωρινα μεχρι να απεξαρτητοποιηθει) η που αποδεδειγνμενα φερει σε κινδυνο τη ζωη του παιδιου.

ακατάλληλη κρίνεται η μητέρα για 3 λόγους

1) αν είναι χρήστρια ουσιών

2)αν έχει σοβαρή ψυχική νόσο και αποδεδειγμένα δεν μπορεί να φροντίσει το παιδί

3)αν κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα

Διαφημίσεις

με ασφαλιστκα μετρα θα φυγει η χρειαζεται αιτηση διαζυγιου?

νομίζω (χωρίς να είμαι ειδικός ή δικηγόρος) οτι η διαδικασία είναι με διακστικό επιμελητή και αστυνομία αλλαγή της κλειδαριάς,οπότε ναι θα φύγει.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Με εκπλήσει. Γιατί μια τέτοια μάνα να κρίνεται ακατάλληλη; Ντεφάκτο; Εάν δεν ασκεί το επάγγελμα σε χώρος που κινείται ή ζει το παιδί;

Μήπως δεν είναι έτσι ακριβώς;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

δεν ισχύει απ'οσο γνωρίζω. Οι ιερόδουλες παίρνουν αυτές την επιμέλεια.

Τα αλλα δύο που γράφεις, ναι (ουσίες και ψυχική νόσος)

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Περα απο ολα αυτα ειναι και καποια αλλα πραγματα που κοιταει ενα δικαστηριο.Αν το παιδι θα ζει σε ενα σωστο περιβαλλον, σε καταλληλο σπιτι, τι μπορει να του προσφερει η μητερα του κτλπ. Παντως τρομερα δυσκολα χανει η μητερα την επιμελεια και δεν ειναι συνηθες. Αν αποδειχτει πως ειναι χρηστια ναρκωτικων και ο πατερας οχι τοτε ναι μαλλον την χανει.

Διαφημίσεις