Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ανταλλαγη με δικα μας και σπιτιού ζηταμε βρεφικά

Recommended Posts

Τα κορίτσια και τα μωρά τους έχουν ακόμη κάποιες ελείψεις.

Σελτεδάκια ,πούδρα βρεφική (ταλκ),1 λίκνο μικρό γιατί δεν χωράει το δωμάτιο της μικρής,1 ζυγαριά,ένα γυμναστήριο,μουσικά και άλλα εκπαιδευτικά παιχνιδάκια,και SOS πάνες(έστω και ανοικτες) που ίσως σας περίσεψαν καθώς αλλάξατε μέγεθος 0-3 και 3-6 και 6-9.

Επισης ένα σπάνιο βιολογικό γάλα Hipp.

Ευχαρίστως θα τα ανταλλάξω με δικά μας προσωπικά πράγματα-της οικογενείας-Ρουχα ,gadgets και πράγματα σπιτιού- επισης με βιβλία Ελληνικά και Αγγλικά.

Για να δούμε θα τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά?

Διαφημίσεις

Τα κορίτσια και τα μωρά τους έχουν ακόμη κάποιες ελείψεις.

Σελτεδάκια ,πούδρα βρεφική (ταλκ),1 λίκνο μικρό γιατί δεν χωράει το δωμάτιο της μικρής,1 ζυγαριά,ένα γυμναστήριο,μουσικά και άλλα εκπαιδευτικά παιχνιδάκια,και SOS πάνες(έστω και ανοικτες) που ίσως σας περίσεψαν καθώς αλλάξατε μέγεθος 0-3 και 3-6 και 6-9.

Επισης ένα σπάνιο βιολογικό γάλα Hipp.

Ευχαρίστως θα τα ανταλλάξω με δικά μας προσωπικά πράγματα-της οικογενείας-Ρουχα ,gadgets και πράγματα σπιτιού- επισης με βιβλία Ελληνικά και Αγγλικά.

Για να δούμε θα τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά?

Επειδή δεν ξέρω σε ποια κορίτσια και μωρά αναφέρεσαι, δώσε επιπλέον πληροφορίες σε παρακαλώ. Είναι για κοριτσάκια? Αν ναι, ίσως μπορώ να βοηθήσω. Έχω κάποια πράγματα της δικιάς μου. Γάλα ποιό της Hipp?