Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόβλημα με τους τενοντες των χεριών κατα την εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Πάσχω απο τεντονοελειτρίτιδα δηλαδη χαλαρωση των τεντόνων των χεριών με πονο. Μου είχε πει ο γιατρος πως στην εγκυμοσυνη θα επιδεινωθεί. Τις τελευταιές μέρες δεν κλείνουν οι χουφτες μου, μου πέφτουν πράγματα απο τα χέρια και πονάνε. Το έχετε πάθει; τι κάνατε για τον πονο;

h1j3ge0poz8uv790.png

Διαφημίσεις

καλημερα

μην ανησυχεις, εγω ειχα κατι αναλογο,συνδρομο καρπιαιου σωληνα, με τα ιδια συμπτωματα.ο γιατρος μου μου ειπε οτι ηταν απο την εγκυμοσυνη, λογω ορμονων γενικα,ηθελε ξεκουραση να μην κουραζω τα χερια μου.το δυσκολο ηταν μετα που γεννησα και ακομα συνεχιζαν οι πονοι και ηταν δυσκολο να κραταω πολληώρα το μωρο.δυστυχως μου εμεινε κουσουρι και ακομα και σημερα οταν σκουπιζω ή γενικα χρησιμοποιω αρκετη ώρα εντονα τα χερια μου μουδιαζουν και πονανε,δεν ειναι ο ιδιος πονος σε ενταση και διαρκεια βεβαια αλλα υπαρχει ενοχληση.ξαναπηγα στον ιατρο μου και ειπε οτι αυτο θα το εχεις.ιδιο προβλημα εχει και η μητερα μου ,και μπορει να ειναι κληρονομικο κατα ενα βαθμο,ενημερωσε το γιατρο σου αν υπαρχει κληρονομικοτητα.επισκεφτεικα τοτε και ορθοπεδικο για εξεταση, μου προτεινε μια εξεταση με βελονες αλλα δεν αντεχω τον πονο και δεν την εκανα,αλλα και απο την μητερα μου που εχει το ιδιο μου λεει οτι δεν θελει βαρος να σηκωσω και τις δουλειες με αργο ρυθμο πλεον.

Ενημερωσου περισσοτερο, ρωτα ορθοπεδικο, και ψαξτο κληρονομικα.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!! :D

69Dzp3.png

06pBp2.png

Τα ιδια κι εγω......

Περασε μετα την γεννα.....τιποτα δεν εκανα....μονο υπομονη!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth