Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! ήθελα να ρωτήσω αν καποια κοπέλα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Είμαι 24 εβδομάδων και κάθε φορα που πάω για υπέρηχο και β΄επιπέδου το μωρό είναι γυρισμένο με την πλατη. Δεν γυρνάει με τίποτα. Τι σοκολάτες τρωω, τι γλυκά δεν αλλάζει θέση. Κατα τη διάρκεια της ημέρας το νίωθω συνέχεια. Ανησυχώ πολύ! Πιστεύετε πως είναι κάτι σοβαρό;;;:confused:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! ήθελα να ρωτήσω αν καποια κοπέλα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Είμαι 24 εβδομάδων και κάθε φορα που πάω για υπέρηχο και β΄επιπέδου το μωρό είναι γυρισμένο με την πλατη. Δεν γυρνάει με τίποτα. Τι σοκολάτες τρωω, τι γλυκά δεν αλλάζει θέση. Κατα τη διάρκεια της ημέρας το νίωθω συνέχεια. Ανησυχώ πολύ! Πιστεύετε πως είναι κάτι σοβαρό;;;:confused:

Καλησπερα....ακριβως ετσι και η κορη μου η οποια τωραειναι 9μιση μηνων....συνεχεια μα συνεχεια ηταν με την πλατη γυρισμενη....εγω εβλεπα μονοτα πλευρατης......μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα απλα εκει την βολευει να καθεται.....

Με το καλοτο μωρακι σου...

Υγ...καμια φορα κοιταω τους υπερηχους και γελαω.....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Καλησπερα....ακριβως ετσι και η κορη μου η οποια τωραειναι 9μιση μηνων....συνεχεια μα συνεχεια ηταν με την πλατη γυρισμενη....εγω εβλεπα μονοτα πλευρατης......μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα απλα εκει την βολευει να καθεται.....

Με το καλοτο μωρακι σου...

Υγ...καμια φορα κοιταω τους υπερηχους και γελαω.....

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. ΄Ομως τώρα θα πάω δεύτερη φορά να κάνω την β΄επιπέδου και χθες που ήμουν στο γιατρό μου πάλι μπρούμητα ήταν. Πώς θα ολοκληρωθεί η εξέταση για να δω ότι είναι όλα καλά; Μου έκανε ο γιατρός και την εξέταση πριν τη β΄επιπέδου (γιατί μετά δεν γίνεται διακοπή της κύησης αν υπάρχει κάτι σοβαρό όπως μου είπε) και μετρήσαμε τα οργανά του αλλά τώρα έχει πεισμώσει κ δεν γυρίζει με τίποτα.!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. ΄Ομως τώρα θα πάω δεύτερη φορά να κάνω την β΄επιπέδου και χθες που ήμουν στο γιατρό μου πάλι μπρούμητα ήταν. Πώς θα ολοκληρωθεί η εξέταση για να δω ότι είναι όλα καλά; Μου έκανε ο γιατρός και την εξέταση πριν τη β΄επιπέδου (γιατί μετά δεν γίνεται διακοπή της κύησης αν υπάρχει κάτι σοβαρό όπως μου είπε) και μετρήσαμε τα οργανά του αλλά τώρα έχει πεισμώσει κ δεν γυρίζει με τίποτα.!!!!!!!!!!!

Θα γυρισει εκει που δεν το περιμενεις.....ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο....το ολο ζητημα απλα συνεχισε να τρως γλυκα...και να την "χτυπας" για να γυρισει....βαλε και αρκετη ωρα τα χερια σου στην κοιλια σου για να σε αισθανθει...η ακου λιγο μουσικη.....μηπως και στριψει....

Διαφημίσεις

Αχ! Δεν ξέρεις πόσο κουράγιο μου δίνεις... να ΄σαι καλα και να χαίρεσαι κ την κορούλα σου..! Ελπίζω να γυρίσει..

Σε ευχαριστω γιατις ευχες....κανε αυταπουσου ειπα και θα γυρισει.....συντομα και ολα θα οανε καλα.....

γειά σου!

για αυτό που λες δεν ξέρω, νόμιζα ότι είσαι έτοιμη να γεννήσεις

πάντως να έχεις υπόψη σου ότι υπάρχουν κάποια σημεία βελονισμού & σιάτσου

που γυρνάει το μωρό σε θέση γέννας μέσα σε 24 ώρες

θα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον θεραπευτή...

τώρα για αυτό που λες δεν το ξέρω, εμένα πάντως το μωράκι μου στα 3 πρώτα υπερηχογραφήματα ήταν με την πλάτη γυρισμένη... προχθες γύρισε που έκανα αμνιο..

σου εύχομαι να πάνε όλα καλα

Καλημέρα σας κορίτσια! Πήγα την Πέμπτη και έκανα πάλι τη β' επιπέδου...

ΤΖΙΦΟΣ! δεν γυρίζει ! γύρισε μόνο με το πλάι και δεν μπόρεσε να δει την καρδιά του όλη. Την είδε γενικά αλλά όχι όσα ήθελε να δει...

Τι να κάνω με αυτό το παιδί ;;;; Μου είπε θα με στείλει σε παιδοκαρδιολόγο για πιο ειδικευμένη εξέταση. Και αν πάλι δεν γυρίσει;;;; Τι να κάνω;;;; Δεν αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο... τουλάχιστον να δω ότι είναι καλά και ας ξαναγυρίσει με την πλάτη μέχρι να γεννηθεί...!!!!!!!!:cry:

Καλημέρα σας κορίτσια! Πήγα την Πέμπτη και έκανα πάλι τη β' επιπέδου...

ΤΖΙΦΟΣ! δεν γυρίζει ! γύρισε μόνο με το πλάι και δεν μπόρεσε να δει την καρδιά του όλη. Την είδε γενικά αλλά όχι όσα ήθελε να δει...

Τι να κάνω με αυτό το παιδί ;;;; Μου είπε θα με στείλει σε παιδοκαρδιολόγο για πιο ειδικευμένη εξέταση. Και αν πάλι δεν γυρίσει;;;; Τι να κάνω;;;; Δεν αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο... τουλάχιστον να δω ότι είναι καλά και ας ξαναγυρίσει με την πλάτη μέχρι να γεννηθεί...!!!!!!!!:cry:

Καλημερα....αμαν βρε κοριτσι μου πεισμα το μωρακι σου....καλε μην ανησυχεις εαν ηταν να εχει κατι θα φαινοταν....τοσα μωρα πουδεν γυρνανε τι σημαινει οτιολα ειχανπροβλημα???? σκεψου το λιγο... Βεβαις ο γιατρος καλαεκανε και σε οαρεπεμψε σε οαιδοκαρδιολογο η εμβρυοκαρδιολογο?????? θα ησυχασεις και εσυ και θα ειναι και ρο μωρακι σου καλα.....σου εδωσε αλλη προσθεσμια για αλλο ραντεβου η θαπας κατευθειαν στον αλλον γιατρο????? δλδ μονο καρδουλα δεν μπορει να δειολοκληρωμενα??????

• 1 month later...
Καλημερα....αμαν βρε κοριτσι μου πεισμα το μωρακι σου....καλε μην ανησυχεις εαν ηταν να εχει κατι θα φαινοταν....τοσα μωρα πουδεν γυρνανε τι σημαινει οτιολα ειχανπροβλημα???? σκεψου το λιγο... Βεβαις ο γιατρος καλαεκανε και σε οαρεπεμψε σε οαιδοκαρδιολογο η εμβρυοκαρδιολογο?????? θα ησυχασεις και εσυ και θα ειναι και ρο μωρακι σου καλα.....σου εδωσε αλλη προσθεσμια για αλλο ραντεβου η θαπας κατευθειαν στον αλλον γιατρο????? δλδ μονο καρδουλα δεν μπορει να δειολοκληρωμενα??????[/Q

Είναι η 3η φορά που σου απαντάω αλλά κάτι γίνεται με το internet και δεν έχει γραφτεί το μήνυμα. Είναι πολύ πεισματάρης... (ίδιος η μάνα του! χι! χι!) Δύο φορές πήγα.. με έβαλαν μέσα πάνω από 8 φορές αλλά τίποτα!!! Δεν γύρισε ποτέ! Ο γιατρός (σε συνεννόηση με τον υπερηχογραφιστή του) μου είπε ότι την είδε την καρδιά αλλά όχι όπως θα ήθελε. Οπότε μου λέει κοριτσάκι μου μην πας να δώσεις 150 ευρώ για βλακίες.. Μια χαρά είναι το παιδάκι σου! Κ έτσι το αφήσαμε και την Παρασκευή πια έχω το Doppler. Eχω μπει στο 3o τρίμηνο πια!

Διαφημίσεις

με το καλο η μικρουλα σου!! Αν ειναι καθυσηχαστικος ο γιατρος γενικα μην αγχωνεσαι πολυ! Οπως ειπε και το koalaki την βολευει εκει!! Εμενα ειχε σε οοοολη την εγκυμοσυνη την ιδια ακριβως θεση. με το κεφαλακι κατω και μαζεμενος δεξια. Εκει τον βολευε! Και το δεξι χερακι σε ολυς τους υπερηχους το ειχε συνηθως κοντα στο δεξι του ματι. Προφανως το νινι σου εχει και αυτο σταθερη θεση η οποια απλα δε βολευει για την εξεταση... Στη θεση σου θα πηγαινα να παρω γνωμη και απο εναν αλλο γυναικολογο (εκτος απο τον εμβρυοκαρδιολογο) ασχετως αν ειχα εμπιστοσυνη στο γιατρο, θα με ανακουφιζε να εβλεπα το ιδιο καθυσηχαστικο εναν γιατρο ακομα...

Οι άντρες της ζωής μου...

Καλημερα....αμαν βρε κοριτσι μου πεισμα το μωρακι σου....καλε μην ανησυχεις εαν ηταν να εχει κατι θα φαινοταν....τοσα μωρα πουδεν γυρνανε τι σημαινει οτιολα ειχανπροβλημα???? σκεψου το λιγο... Βεβαις ο γιατρος καλαεκανε και σε οαρεπεμψε σε οαιδοκαρδιολογο η εμβρυοκαρδιολογο?????? θα ησυχασεις και εσυ και θα ειναι και ρο μωρακι σου καλα.....σου εδωσε αλλη προσθεσμια για αλλο ραντεβου η θαπας κατευθειαν στον αλλον γιατρο????? δλδ μονο καρδουλα δεν μπορει να δειολοκληρωμενα??????[/Q

Είναι η 3η φορά που σου απαντάω αλλά κάτι γίνεται με το internet και δεν έχει γραφτεί το μήνυμα. Είναι πολύ πεισματάρης... (ίδιος η μάνα του! χι! χι!) Δύο φορές πήγα.. με έβαλαν μέσα πάνω από 8 φορές αλλά τίποτα!!! Δεν γύρισε ποτέ! Ο γιατρός (σε συνεννόηση με τον υπερηχογραφιστή του) μου είπε ότι την είδε την καρδιά αλλά όχι όπως θα ήθελε. Οπότε μου λέει κοριτσάκι μου μην πας να δώσεις 150 ευρώ για βλακίες.. Μια χαρά είναι το παιδάκι σου! Κ έτσι το αφήσαμε και την Παρασκευή πια έχω το Doppler. Eχω μπει στο 3o τρίμηνο πια!

Εφοσον κατοπιν συννενοησησ ηταν συμφωνοι και οι 2 και σε καθησυχασαν τοτε δεν νομιζω οτι πρεπει να προβληματιζεσαι. Παρολαυτα δεν θα ηταν καθολου ασχημη η ιδεα της συμπεθερας μου (agoromummy) να παρεις και δευτερη γνωμη, παρολο που εχει περασει το διαστημα της β επιπεδου.

Να μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε καλα...!!!!!!!

• 1 month later...

ΣΜΑΡΑΓΔΑ Μ είμαι κι εγώ στη θέση που ήσουν εσύ. τελικά τι έκανες? στο doppler το είδες καθαρά?

προσωπικά έχω δίδυμη κύηση και το ένα δεν μπορούμε να το δούμε καθόλου, έχω ήδη πάει 2 βδομάδες και πάμε για 3η για να δούμε καρδιά και προσωπάκι... δεν κρύβω ότι η ανησυχία μου είναι πια τεράστια, μόνο αυτό σκέφτομαι

So far so good ;)

Επιτέλους καταφέραμε να το δούμε!!

Πήγα από το πρωί στο ιατρείο, με αποχή από γλυκά, φρούτα και άμυλο για 3 μέρες. Επίσης ήμουν νυστική.

Όταν έφτασε η σειρά μας, η βοηθός μου είπε να ξεκινήσω επιτόπου πηδηματάκια. Ω, ναι, για 20 λεπτά έκανα σα παλαβή.

Μας έβαλε ο γιατρός στον υπέρηχο, και αυτό ήταν ήδη γυρισμένο ανάσκελα:P

Πρώτη φορά. Ούτε μέλια, ούτε γλυκά, ούτε καφέδες. Ο μπέμπης ήθελε άθληση:wink:

Τελειώσαμε σε 15 λεπτάκια, τα άλλα τα είχε δει ο γιατρός όλες τις προηγούμενες φορές. Φύγαμε με μεγάλη ανακούφιση, ύστερα από 3 βδομάδες αγωνία.

So far so good ;)

• 1 month later...

Oxi vevaia !!!K mas to ekane auto k an thymamai kala apo tis 16.00 pou mpikame kataferame na tin doume 23.00 to vrady.Opws k alla 3 zeugaria pou itan mazi me emas-apla tuxainei-tzampa anisuxises!Mallon gia koritsi se kovw!!

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Και σε εμάς δεν έπαιρνε καλή θέση και μείναμε 3 ώρες εκεί..ο γιατρός εκνευρίστηκε λιγάκι κάτι το το οποίο δεν μου άρεσε αλλά τέλος καλό όλα καλά δεν είναι ανησυχητικό!;);)