Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2η χοριακή σ αλλο μικροβιολογικο πιο μικρη;;sos

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Φέτος έκανα τη δεύτερη προσπάθεια με εξωσωματική και ενώ πήρα θετική χοριακή την 08/05 15η μέρα από την εμβρυομεταφορά 830 την επόμενη μέρα μου ήρθε για λίγεσ ώρες αίμα.πηγα τουαλετα και σκουπιστηκα και ειχα λιγο αιμα. Στην εμβρυομεταφορα ειχα βαλει δυο βλαστοκυστες. Αιμα απο τοτε δεν ειχα ξαναδει.παω 10/05 στο μικροβιολογικο να κανω χοριακη μου λεει δεν μπορει να μου την κανει και μου εξηγει το λογο. Και παω σ ενα αλλο...και εκει το σοκ...βγαινει 667..πεσμενη σ σχεση με την πρωτη.ομως τα δυο μικροβιολογικα χρησιμοποιουν διαφορετικη κλιμακα

Το πρωτο μικροβιολογικο χρησιμοποιει φυσιολογικες τιμες απο την τριτη βδομαδα εγκυμοσυνης δηλαδη 0-3 εβδ.μετα ΤΕΡ <5

3-4 εβδ. μετα ΤΕΡ 5-930

4-5 εβδ. μετα ΤΕΡ 45-4.500

5-6 εβδ. μετα ΤΕΡ 270-28.500

Σας θυμιζω οτι στο πρωτο μικροβιολογικο μου βρηκαν 830 στις 8/05

Το δευτερο μικροβιολογικο χρησιμοποιει 1η βδομαδα εκυμοσυνης 5-50

2η-4η εβομαδα 10-400

5η βδομαδα 300-4000

6η βδομαδα 3.000-20.000

Προφανως μετραει ως 1η βδομαδα εγκυμοσυνης την βδομάδα συλληψης.

Στο δεύτερο πηρα το αποτέλεσμα 667

ειλικρινα πειτε μου αν συγκρινω τις δυο χοριακες βλεπω ειναι πεσμενη. ομως πρεπει να τις συγκρινω εφοσον δεν χρησιμοποιουν τις ιδιες βδομαδες?Αποβάλλεται το εμβρυο?Αιμα δεν εχω. Καποια με παρομοια εμπειρια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σας ευχαριστω πολύ παλι.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 3 ΜΗΝΩΝ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας. Φέτος έκανα τη δεύτερη προσπάθεια με εξωσωματική και ενώ πήρα θετική χοριακή την 08/05 15η μέρα από την εμβρυομεταφορά 830 την επόμενη μέρα μου ήρθε για λίγεσ ώρες αίμα.πηγα τουαλετα και σκουπιστηκα και ειχα λιγο αιμα. Στην εμβρυομεταφορα ειχα βαλει δυο βλαστοκυστες. Αιμα απο τοτε δεν ειχα ξαναδει.παω 10/05 στο μικροβιολογικο να κανω χοριακη μου λεει δεν μπορει να μου την κανει και μου εξηγει το λογο. Και παω σ ενα αλλο...και εκει το σοκ...βγαινει 667..πεσμενη σ σχεση με την πρωτη.ομως τα δυο μικροβιολογικα χρησιμοποιουν διαφορετικη κλιμακα

Το πρωτο μικροβιολογικο χρησιμοποιει φυσιολογικες τιμες απο την τριτη βδομαδα εγκυμοσυνης δηλαδη 0-3 εβδ.μετα ΤΕΡ <5

3-4 εβδ. μετα ΤΕΡ 5-930

4-5 εβδ. μετα ΤΕΡ 45-4.500

5-6 εβδ. μετα ΤΕΡ 270-28.500

Σας θυμιζω οτι στο πρωτο μικροβιολογικο μου βρηκαν 830 στις 8/05

Το δευτερο μικροβιολογικο χρησιμοποιει 1η βδομαδα εκυμοσυνης 5-50

2η-4η εβομαδα 10-400

5η βδομαδα 300-4000

6η βδομαδα 3.000-20.000

Προφανως μετραει ως 1η βδομαδα εγκυμοσυνης την βδομάδα συλληψης.

Στο δεύτερο πηρα το αποτέλεσμα 667

ειλικρινα πειτε μου αν συγκρινω τις δυο χοριακες βλεπω ειναι πεσμενη. ομως πρεπει να τις συγκρινω εφοσον δεν χρησιμοποιουν τις ιδιες βδομαδες?Αποβάλλεται το εμβρυο?Αιμα δεν εχω. Καποια με παρομοια εμπειρια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σας ευχαριστω πολύ παλι.

Καλημερα... εχω ζησει παρομοια εμπειρια αλλα η καταληξη δεν ηταν καλη... Ο γιατρος μου φωναξε που πηγα σε αλλο μικροβιολογο..για δυο λογους.. ο ενας ειναι οτι χρησιμοποιουν αλλη κλιμακα και ο δευτερος και κυριοτερος ειναι οτι ολα τα μικροβιολογικα εχουν μεταξυ τους διαφορετικους αντιδραστηρες και δεν προκειτει ποτε να εμφανισουν το ιδιο αποτελεσμα..γι΄αυτο πρεπει να κανεις τις επομενες εκει που κανεις την πρωτη.. οσο για το αιμα μπορει να σημαινει πολλα, μπορει και τιποτα.. εσυ να σκεφτεσαι θετικα, οτι το αιμα θα ειναι απο την επιτυχη εμφυτευση και καλυτερα να επαναλαβεις τη χοριακη, αλλα σε ενα απο τα δυο μικροβιολογικα...μην πας σε τριτο.. ελπιζω να σε βοηθησα.. καλη επιτυχια

VBTOp3.png