Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ...

Recommended Posts

... σε όλα τα κοριτσάκια που παλεύουν καθημερινά με το ατελείωτο πρόβλημα της υπογονιμότητας. Ένα τεράστιο μπράβο για την απίστευτη δύναμή τους να προσπαθούν, να ψάχνουν, να ελπίζουν, να απογοητεύονται, να σκουπίζουν τα δάκρυα, να πέφτουν και να ξανασηκώνονται. Αυτές οι γυναίκες είναι ήδη μητέρες. Είναι πιο συνειδητοποιημένες από κάθε άλλη μητέρα στον κόσμο. Έχουν ήδη πονέσει, έχουν ήδη υποφέρει για ένα παιδάκι που ακόμα δεν έχει πλαστεί, παρά μόνο μέσα στο μυαλό τους. Είμαι σίγουρη ότι όλες θα βρούμε τον τρόπο, την επιμονή και την πίστη να τα καταφέρουμε. Αλλά που και που να το θυμόμαστε ότι μας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τον δύσκολο δρόμο που βαδίζουμε. Ο εύκολος δρόμος είναι το "δεν μπορώ, εγκαταλείπω, ας μην κάνω ποτέ παιδί". Εμείς πήραμε τον άλλο. Τον δύσβατο. Τον γεμάτο εμπόδια, απογοήτευση και απελπισία. Νομίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Εμείς. Οι γεννημένες μανούλες!

Διαφημίσεις

τι απιστευτο μηνυμα ηταν αυτο!!!

ετσι ειναι Δελφινόσημη θα το παλεψουμε μεχρι τελους! θα τα καταφερουμε! θα πεσουμε αλλα θα ξανασηκωθουμε γιατι το αξιζουμε !

μπραβο σε σενα για τα ομορφα λογια που μοιραστηκες μαζι μας!

πολυ με συγκινησες! σευχαριστουμε πολυ!

Μπραβο Δελφινοσημη μου για το υπεροχο μηνυματακι σου....

Μανουλες ολες θα γινουμε...!

Υγεια-Πιστη-Αγαπη-Επιμονη-Υπομονη και Αισιοδοξια κοριτσακια μου γλυκα και μανουλες -πρωτα ο Θεουλης και η Παναγιτσα-ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ θα γινουμε!!!

Καλη δυναμη σε ολες μας και φιλακια πολλα!!!!

Πραγματικά καταπληκτικό το μήνυμα και μπράβο σου Δελφινόσημη :-)

Δεν είμαι πολύ καιρό εδώ. Γράφτηκα αμέσως μετά την εμβρυομεταφορά που έκανα στις 31/3, η οποία δυστυχώς δεν είχε καλή εξέλιξη. Εδώ μέσα γνώρισα κορίτσια που με συμβούλεψαν, μου έδωσαν κουράγιο, μου είπαν τις δικές τους ιστορίες κι έτσι κατάλαβα ότι η δικιά μου αποτυχία δεν είναι τίποτα μπροστά στις απανωτές αποτυχίες που έχουν βιώσει κάποια κορίτσια.

Κι εγώ θέλω να τους πω ένα μπράβο και ταυτόχρονα ένα ευχαριστώ και να τους ευχηθω να αντιμετωπίζουν πάντα τη ζωή με την ίδια δυναμικότητα και με χαμόγελο.

Δελφινόσημη το μήνυμα σου με άγγιξε και με συγκίνησε τόσο πολύ και ας μην έχω έρθει στη θέση σας.. τόσο αληθινό μήνυμα, ζεστό και απόλυτα περιγραφικό για το τι περνά μια γυναίκα που προσπαθεί να αγγίξει το όνειρο της μητρότητας. εύχομαι σύντομα όλες να αποκτήσετε το μωράκι που ποθείτε, η αγκαλιά σας να είναι σε ετοιμότητα γιατί δε θα αργήσουν τα μπεμπάκια σας!! έχω ορκιστεί πως σε ό,τι μπορώ να βοηθήσω κοπέλες που κάνουν μωρά να βοηθήσω στο θηλασμό, στη φροντίδα του μωρού κλπ επειδή ήμουν τυχερή και μου ήρθαν εύκολα, νιώθω υποχρέωση να το κάνω αφού η φύση με βοήθησε και πρέπει να το ανταποδώσω γιατί μερικά πράγματα δεν πληρώνονται. Σε εσάς θέλω να στείλω μέσα από την καρδιά μου πολύ αγάπη και δύναμη για τον αγώνα σας! Ευχαριστούμε κι εμείς για τα μαθήματα θέλησης και πίστης που μας δίνετε. :)

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Που και που χρειαζόμαστε κι εμείς λίγο κανάκεμα. Περνάμε τόσες αγωνίες. Ενέσεις, εξετάσεις, το φόβο μιας ακόμα απογοήτευσης, την κρυφή ζήλια για όσες γυναίκες γύρω μας καταφέρνουν με απίστευτη ευκολία να φέρνουν στον κόσμο παιδιά... Νομίζω είναι μεγάλο πράγμα να αναγνωρίζουμε, έστω οι ίδιες, στους εαυτούς μας και στους συντρόφους μας, ότι αυτό που κάνουμε θέλει μεγάλη δύναμη, τεράστια ψυχικά αποθέματα και είμαστε άξιες που καταφέρνουμε και τα βρίσκουμε καθημερινά. Γιατροί μας εκμεταλλεύονται, άλλοι μας φτάνουν τις προσδοκίες στα ουράνια και κατόπιν δεν ξέρουν που να αποδώσουν τις αποτυχίες... Κι όμως αντέχουμε και συνεχίζουμε, ακόμα και θέτοντας την ίδια την υγεία μας (ψυχική και σωματική) σε κίνδυνο. Είμαι σίγουρη ότι όλα αυτά τα κορίτσια που δεν το έχουν βάλει κάτω, όσο δύσκολα κι αν τους έχουν έρθει τα πράγματα, θα γίνουν μια μέρα υπέροχες μητέρες, μοναδικές! Και τα παιδιά που θα φέρουν στον κόσμο θα είναι πολύ τυχερά, γιατί θα είναι αποτέλεσμα μιας απόλυτα συνειδητής επιλογής.

Σας φιλώ γλυκά όλες... κι εκείνες που θα μιλήσετε κι εκείνες που θα σωπάσετε και θα πάτε να κάνετε τις ενεσούλες σας με ένα δακρυάκι στα μάτια. Είστε ηρωίδες και θα γίνετε μανούλες! Να το πιστέψετε.

Δελφινόσημη το μήνυμα σου με άγγιξε και με συγκίνησε τόσο πολύ και ας μην έχω έρθει στη θέση σας.. τόσο αληθινό μήνυμα, ζεστό και απόλυτα περιγραφικό για το τι περνά μια γυναίκα που προσπαθεί να αγγίξει το όνειρο της μητρότητας. εύχομαι σύντομα όλες να αποκτήσετε το μωράκι που ποθείτε, η αγκαλιά σας να είναι σε ετοιμότητα γιατί δε θα αργήσουν τα μπεμπάκια σας!! έχω ορκιστεί πως σε ό,τι μπορώ να βοηθήσω κοπέλες που κάνουν μωρά να βοηθήσω στο θηλασμό, στη φροντίδα του μωρού κλπ επειδή ήμουν τυχερή και μου ήρθαν εύκολα, νιώθω υποχρέωση να το κάνω αφού η φύση με βοήθησε και πρέπει να το ανταποδώσω γιατί μερικά πράγματα δεν πληρώνονται. Σε εσάς θέλω να στείλω μέσα από την καρδιά μου πολύ αγάπη και δύναμη για τον αγώνα σας! Ευχαριστούμε κι εμείς για τα μαθήματα θέλησης και πίστης που μας δίνετε. :)

Μπράβο ακόμα μεγαλύτερο και σε σένα αγοροmummy, που εκτίμησες αυτό που ήρθε στη ζωή σου και γύρισες να κοιτάξεις και γύρω σου και να προσφέρεις βοήθεια σε άλλες γυναίκες που δεν στάθηκαν τόσο τυχερές. Πολύ σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είσαι υπέροχη. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και να είσαστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!

Μπραβο κοριτσια για το θαρρος, την επιμονη, την υπομονη, την προσμονη, την μαχα,το ανεξαντλητο κοραγιο....την απιστευτη δυναμη....και την μεγαλυτερη ελπιδαπου τρεφεται μεσας σας....για το ονειρο της μητροτητας....που δεν ειναι απιαστο...καπου εκει εξω ειναι και σας περιμενει...μην αργειτε!!!!!

Μαχη δινετε και θα δινετε ισως για λιιιιιγο ακομα αλλα θα βγειτε ΟΛΕΣ νικητριες....μια,δυο,τρεισ μαχεσ χαθηκαν αλλα οχι ο πολεμος....

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Μπράβο ακόμα μεγαλύτερο και σε σένα αγοροmummy, που εκτίμησες αυτό που ήρθε στη ζωή σου και γύρισες να κοιτάξεις και γύρω σου και να προσφέρεις βοήθεια σε άλλες γυναίκες που δεν στάθηκαν τόσο τυχερές. Πολύ σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είσαι υπέροχη. Να σου ζήσει το παιδάκι σου και να είσαστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!

σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! keep walking και εύχομαι σύντομα να μιλάμε σε άλλη στήλη μαζί με όλα τα κορίτσια που έγραψαν σε αυτό το τοπικ :D

Οι άντρες της ζωής μου...

Τι συγκινητικά λόγια, αξίζει όντως ένα μπράβο σε όλες μας! Μπορεί να μην μας ήρθαν εύκολα τα πράγματα, αλλά εμείς θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια και θα βγούμε νικήτριες.. Και όταν θα κρατάμε τον καρπό αυτής της προσπάθειας στην αγκαλιά μας, τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει σημασία :D

Καλή μας επιτυχία κορίτσια!

Διαφημίσεις

Δελφινόσημη, ευχαριστούμε για το υπέροχο μήνυμά σου.

Ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν να ακούσω αυτή τη στιγμή. Μία εβδομάδα μετά τη λαπαροσκόπηση, με την κοιλίτσα μπαλωμένη και το ηθικό ελαφρώς τσακισμένο, χωρίς να ξέρω το γιατί... Ώρες ώρες νιώθω ότι βαδίζω σε ένα τούνελ και δεν βλέπω φως. Κάθε βήμα είναι αβέβαιο.

Αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα το παλέψω και αυτό θα κάνω.

Μπράβο λοιπόν σε όλες και για την προσπάθεια και για την αλληλοστήριξη.

Σημαντικά και τα δύο στο δρόμο που τραβάμε.

χρονια πολλα και απο μενα σε ολες τις μανουλες! και ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου σε ολες που δε γιορταζουμε φετος, του χρονου να δεχτουμε ενα τοσο δα μικρο φιλακι απο τα μωρακια μας για τη γιορτη αυτη!

να εχετε μια ομορφη μερα!:-) σας φιλω!

Μετά από 5,5 χρόνια αγώνα, 3 χειρουργεία, 2 εξωσωματικές, 5 σπερματεγχύσεις, 2 παλλίνδρομες, 3 βιοχημικές,άπειρες εξετάσεις, και με αγκαλιά ακόμα άδεια, είπα τα παρατάω, δεν έχω άλλες αντοχές...

2 μέρες μετά συνειδητοποίησα ότι η λαχτάρα μου είναι τόσο μεγάλη, που θέλει περισσότερη δύναμη για να τα παρατήσω παρά για να συνεχίσω.Και δεν είμαι τόσο δυνατή.Άρα...συνεχίζουμε.

Ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα και στη δελφινόσημη αλλά και στα υπόλοιπα κορίτσια για τα υπέροχα λόγια σας.Με κάνατε κι εμένα να δακρύσω...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

Να έχετε πίστη και δύναμη και ελπίδα...και να ειστε πάντα αισιόδοξες όσα χαστούκια κι αν φάτε. Θα δικαιωθειτε, όπως δικαιώθηκα εγω και τόσες άλλες μετά από αγώνες και αγώνες. Θέλει πίστη, θέλει ενημέρωση (σωστές και πλήρεις εξετάσεις...πολυ σημαντικό), αντοχή και αισιοδοξία.

Μέσα απο την καρδιά μου εύχομαι σε όλες σας να κρατάτε σύντομα τα αγγελούδια σας αγκαλιά.

74kwp3.png

Διαφημίσεις

Υπέροχο μήνυμα δύναμης, αισιοδοξίας και αναγνώρισης για αυτά που περνάμε...

Ειχα μεγάλη ανάγκη να ακούσω αυτα τα λόγια συμπαράστασης και σ΄ευχαριστω πολυ γι ΄ αυτο Δελφινοσημη!

Είναι συγκινητική η αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ μας γιατί μόνο όσες είμαστε σ΄αυτο το "χορό" καταλαβαίνουμε τι περνάμε..

Κουράγιο ρε κορίτσια....ας είμαστε όλες καλα και ότι είναι να γίνει θα γίνει!

Με εκτίμηση και σεβασμό για όλες σας!

Σας φιλω!

λογια που αγγιζουν κατευθειαν τις καρδιες κ τις ψυχες μας!!!οσο ζουμε ελπιζουμε κ οσο ελπιζουμε ζουμε!!υπομονη,επιμονη,πιστη κ ολα θα γινουν κοριτσια!!

... σε όλα τα κοριτσάκια που παλεύουν καθημερινά με το ατελείωτο πρόβλημα της υπογονιμότητας. Ένα τεράστιο μπράβο για την απίστευτη δύναμή τους να προσπαθούν, να ψάχνουν, να ελπίζουν, να απογοητεύονται, να σκουπίζουν τα δάκρυα, να πέφτουν και να ξανασηκώνονται. Αυτές οι γυναίκες είναι ήδη μητέρες. Είναι πιο συνειδητοποιημένες από κάθε άλλη μητέρα στον κόσμο. Έχουν ήδη πονέσει, έχουν ήδη υποφέρει για ένα παιδάκι που ακόμα δεν έχει πλαστεί, παρά μόνο μέσα στο μυαλό τους. Είμαι σίγουρη ότι όλες θα βρούμε τον τρόπο, την επιμονή και την πίστη να τα καταφέρουμε. Αλλά που και που να το θυμόμαστε ότι μας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τον δύσκολο δρόμο που βαδίζουμε. Ο εύκολος δρόμος είναι το "δεν μπορώ, εγκαταλείπω, ας μην κάνω ποτέ παιδί". Εμείς πήραμε τον άλλο. Τον δύσβατο. Τον γεμάτο εμπόδια, απογοήτευση και απελπισία. Νομίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Εμείς. Οι γεννημένες μανούλες!

Ευχομαι ο'τι καλυτερο σ'εσενα Δελφινόσημη και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουμε....σ'ευχαριστω για τα ειλικρινη και γεματα συγκινηση σου λογια.....

• 2 weeks later...

Καλησπερα Δελφινοσημη μου και σε ολα τα κοριτσακια...

Καλο μηνα να εχουμε με ευχαριστα νεα για ολες μας...!!!

Γιατι το ονειρο ζει και οσο χαμογελαμε μας πλησιαζει ολο και περισσοτερο...!!!

Φιλακια