Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπερματεγχυση...χρειαζεται επιτροπη?

Recommended Posts

Γεια σας!!!ξερει κανεις αν πρεπει να περασω επιτροπη για ενεσεις που χρειαζονται σε σπερματεγχυση?μας ειπε η γιατρος οτι θα χρειαστει να προχωρησουμε σε προκληση τον αλλο μηνα.αλλα ετσι οπως αλλαξαν τα πραγματα σκεφτομαι μηπως χρειαζεται να μαζευω σιγα σιγα τα χαρτια η να κλεισω ραντεβου με την επιτροπη απο τωρα...

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!ξερει κανεις αν πρεπει να περασω επιτροπη για ενεσεις που χρειαζονται σε σπερματεγχυση?μας ειπε η γιατρος οτι θα χρειαστει να προχωρησουμε σε προκληση τον αλλο μηνα.αλλα ετσι οπως αλλαξαν τα πραγματα σκεφτομαι μηπως χρειαζεται να μαζευω σιγα σιγα τα χαρτια η να κλεισω ραντεβου με την επιτροπη απο τωρα...

Καλημερα και χρονια πολλα, δεν χρειαζεσαι επιτροπη για την σπερματεγχυση μεχρι 5 ενεσεις μπορεις να τις παρεις απο το φαρμακειο του ικα. Πρεπει να εχεις γνωματευμενο υπερηχο απ τον γιατρο, σαλπιγγογραφια και ηλεκτρονικη συνταγογραφιση για τις ενεσεις.(δεν θυμαμαι κατι αλλο)..σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα....

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα τα φάρμακα τον Απρίλιο. Για σπερματέγχυση σου δίνουν μέχρι 3.000 μονάδες χωρίς επιτροπή. Χρειάζεσαι έναν κοιλιακό υπέρηχο μήτρας και ωοθηκών, σαλπιγγογραφία διετίας, ένα σπερμοδιάγραμμα πρόσφατο από δημόσιο ή ιδιωτικό εργαστήριο, γνωμάτευση από το γιατρό σου και τη συνταγή που επίσης θα σου δώσει ο γιατρό σου. Μην ξεχάσεις να έχεις το βιβλιάριο μαζί σου γιατί το ζητάνε. Αίτηση δεν είχα κάνει, ούτε ταυτότητα μου ζητήσανε αλλά τόσο γρήγορα που αλλάζουν όλα αυτά μπορεί τώρα να τα ζητάνε. Πάντως εμένα με κατατόπισαν πλήρως από το ιατρείο του γιατρού μου. Συνήθως οι γιατροί που ασχολούνται με σπερμ. και εξωσωματικές είναι ενήμεροι για οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται στον ΕΟΠΥΥ. Άρα νομίζω ότι είναι και η πιο έγκυρη πηγή πληροφοριών. Όπως και να έχει θα την βρεις την άκρη. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!:D

"Τα πιο όμορφα πράγματα τα αποκτά κανείς με την υπομονή"

ευχαριστω!στανταρ θα ρωτησω τον γιατρο!απλα βοιαζομαι!!!χιχι!!αρχες απριλη τα πηρες η μετα τις 13/4 που εκδοθηκε η νεα εγκυκλιος με τις επιτροπες κλπ?τελικα θα κλεισω απο τωρα ραντεβου μου φαινεται γιατι μπερδευτηκα...και παλι ευχαριστω!

ippopotamaki αρχές Απρίλη τα πήρα άρα τώρα μάλλον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Προφανώς η mil_sof έχει δίκαιο και τώρα θέλει επιτροπή. Εξάλλου εγώ δεν έχω ξαναασχοληθεί με το θέμα από τότε. Τελικά μάλλον ήμουν τυχερή και πρόλαβα να τα πάρω έτσι. Και μου έλεγε ο γιατρός μου να πάω άμεσα γιατί συνεχώς κάτι αλλάζει και ποτέ δεν ξέρεις πόσο καιρό θα χρειαστεί μετά για να πάρεις τα φάρμακα! Μάλλον κάτι ήξερε!

Διαφημίσεις

Σεπτέμβριος;;;;

Είναι για γέλια και για κλάματα μαζί! Εσύ τουλάχιστον γελάς, καλό αυτό, εξάλλου τα νεύρα (που δικαίως θα μπορούσες να έχεις με το τρομερό ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας!!!!) δεν ωφελούν πουθενά. Πάντως υπάρχουν και άλλα φάρμακα που μπορείς να πάρεις για ήπια διέγερση για σπερματέγχυση. Ίσως να δοκιμάσεις κανέναν κύκλο με αυτά. Θα σου πει βέβαια ο γιατρός σου τι και πως γιατί δεν ξέρω την περίπτωσή σου αλλά μπορεί και να αξίζει τον κόπο για να μην περιμένεις τόσο καιρό.