Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπουσουλαει με το ενα ποδαρακι...

Recommended Posts

Καλησπερα.....βρε το μωρακι μου σε 1 εβδομαδα κλεινει τον 9το μηνα....εδω και 2 εβδομαδες μπουσουλαει αλλα μονο στο ενα ποδαρακι....το αλλο το εχει λυγισμενο σαν κουτσο σκυλακι ενα πραμα...ποτε θα αρχισει να μποσουλαει και με τα 2ποδαρακια???? μηπως να ανησυχω???? εσας τα μωρακια σας ετσι κανουν???????

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Μπορείς να το αναφέρεις στο γιατρό αλλά πίστεψέ με αυτά τα παιδάκια μας, θα μας τρελάνουν. Και εμένα ο γιος μου μπουσούλησε στον 10ο μήνα και τώρα αυτές τις ημέρες - 18 μηνών- περπάτησε. Ωστόσο, όταν κουράζεται περπατάει με τα γόνατα....είναι μια δικιά του τεχνική. Δώσε στο μωράκι σου το χρόνο του. Είναι μωράκι και τώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται την τεχνική. Για μένα μην αγχώνεσαι θα δεις τις επόμενες εβδομάδες θα χρησιμοποιήσει και το άλλο. Το κάθε μωράκι κάνει τα δικά του κουφά.

Καλησπερα.....βρε το μωρακι μου σε 1 εβδομαδα κλεινει τον 9το μηνα....εδω και 2 εβδομαδες μπουσουλαει αλλα μονο στο ενα ποδαρακι....το αλλο το εχει λυγισμενο σαν κουτσο σκυλακι ενα πραμα...ποτε θα αρχισει να μποσουλαει και με τα 2ποδαρακια???? μηπως να ανησυχω???? εσας τα μωρακια σας ετσι κανουν???????

Εμένα είχε μια περίεργη τακτική στο μπουσούλημα (όσο μπουσουλησε) και δεν προσπαθούσε και πολύ να κινηθεί με αυτόν τον τρόπο. Τι του βάζαμε παιχνίδια, τι καθόμασταν εμείς, αυτός τίποτα. Όταν προσπαθούσε ήταν σαν να πήγαινε με το ένα να πατήσει να σηκωθεί όρθιος και το άλλο κανονικά με το γόνατο να μπουσουλήσει. Δεν του πήγαινε το μπουσούλημα. Ήθελε να είναι όρθιος και να περπατήσει. Τελικά περπάτησε στους 9 1/2 μήνες!

Νομίζω κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και δεν είναι απαραίτητο να μπουσουλήσει πρώτα και μετά να περπατήσει. Αν δεν παρατηρείτε κάποιο κινητικό πρόβλημα στο ποδαράκι του, νομίζω δεν χρειάζεται να ανήσυχείτε!

8noIp2.pngjOU4p3.png

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας....ησυχασα καπως...ηξερα οτι συνηθιζουν τα μωρακια να μπουσουλανε στο ενα ποδαρακι αλλα επειδη περασαν 2 εβδομαδες που το κανει η δικια μου αγχωθηκα γιαυτο ανοιξα θεμα....

Και παλι ευχαριστω...

Διαφημίσεις

Καλέ μην ανησυχείς!Μια χαρά είναι αυτό που περιγράφεις! Δεν μπουσουλάνε όλα τα παιδάκια, όπως δεν μπουσουλάνε όλα με τον ίδιο τρόπο!!!!

Εμένα η κόρη μου άρχισε στον 8ο να έρπεται (αυτό που καταλαβαίνω ότι περιγράφεις) και 12 μηνών περπάτησε. Το ίδιο κάνει και ο γιός μου τώρα.

Ειλικρινά μην ανησυχείς... λες και βλέπω τις ασκήσεις που έκαναν στη μεγάλη των Μπάτσων Σχολή!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

• 3 weeks later...

Βρε κοριτσια ακομα το μωρακι μου μπουσουλαει με το ανα γονατο και το αλλο το σερνει.....ποτε θα στρωσει????? παει ενας μηνας τωρα που το κανει οταν πρωτοανοιξα το τοπικ.....

Αρχικα με ειχαν καθησυχασει οι απαντησεις σας....αλλα μηπως πρεπει τωρα να ανησυχησω που εξακολουθει να το κανει????? εχουμε εμβολιοσε 2 εβδομαδες....θα το αναφερω στο παιδιατρο...

Βρε κοριτσια ακομα το μωρακι μου μπουσουλαει με το ανα γονατο και το αλλο το σερνει.....ποτε θα στρωσει????? παει ενας μηνας τωρα που το κανει οταν πρωτοανοιξα το τοπικ.....

Αρχικα με ειχαν καθησυχασει οι απαντησεις σας....αλλα μηπως πρεπει τωρα να ανησυχησω που εξακολουθει να το κανει????? εχουμε εμβολιοσε 2 εβδομαδες....θα το αναφερω στο παιδιατρο...

συμπεθέρα κ εμένα τα ίδια έκανε στην αρχή. Στην αρχή μπουσουλούσε μόνο προς τα πίσω, μετά με το ένα πόδι, τώρα πάει βολίδα με τα 2 αλλά όποτε του έρθει πάει με το ένα μόνο. Όπως επίσης για να ανέβει σκαλάκια βάζει μόνο το ένα ποδαράκι. Προσπάθησε να της το βάζεις και το άλλο ποδαράκι. Επίσης εγώ μπουσουλούσα δίπλα του για να βλέπει την κίνηση και σιγά σιγά έστρωσε. Δε νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί, άλλα μωράκια δε μπουσουλάνε πριν τον 10ο, άλλα δε μπουσουλάνε καθόλου, όπως βολεύονται!! Φυσικά θα σου πει και η παιδίατρος αν και μέχρι το ραντεβού να δεις θα έχει στρώσει!

Οι άντρες της ζωής μου...

συμπεθέρα κ εμένα τα ίδια έκανε στην αρχή. Στην αρχή μπουσουλούσε μόνο προς τα πίσω, μετά με το ένα πόδι, τώρα πάει βολίδα με τα 2 αλλά όποτε του έρθει πάει με το ένα μόνο. Όπως επίσης για να ανέβει σκαλάκια βάζει μόνο το ένα ποδαράκι. Προσπάθησε να της το βάζεις και το άλλο ποδαράκι. Επίσης εγώ μπουσουλούσα δίπλα του για να βλέπει την κίνηση και σιγά σιγά έστρωσε. Δε νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί, άλλα μωράκια δε μπουσουλάνε πριν τον 10ο, άλλα δε μπουσουλάνε καθόλου, όπως βολεύονται!! Φυσικά θα σου πει και η παιδίατρος αν και μέχρι το ραντεβού να δεις θα έχει στρώσει!

Ευχαριστωωωωωωωωω.....μακαρι να στρωσει...

Να μην βγει "κακια φημη" για την νυφουλα μας!!!!!!

Ευχαριστωωωωωωωωω.....μακαρι να στρωσει...

Να μην βγει "κακια φημη" για την νυφουλα μας!!!!!!

Λαθος...για την νυφουλα σας ηθελα να γραψω

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι!

Το ίδιο έκανε η κόρη μου και κάνει τώρα ο γιός μου. Το ένα πόδι σαν σαύρα και το άλλο σαν να κολυμπάει στην θάλασσα. Επίσης και τα χεράκια του τα κουνάει διαφορετικά καθώς έρπεται.

Το κάθε παιδάκι μπουσουλάει διαφορετικά απο το άλλο. όπως και εμείς έχουμε διαφορετικό τρόπο περπατήματος...

Πες το στο γιατρό σου να σε ξεαγχώσει γιατί σίγουρα η ιατρική γνώμη θα σε ξεαγχώσει πιο άμεσα.

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

• 5 years later...

Δεν χρειάζεται αντιμετώπιση. Ο γιος μου έτσι μπουσουλούσε μέχρι που πρωτοπερπάτησε 11 μηνών. Το κάθε παιδάκι βρίσκει τον τρόπο του.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.