Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

17 μηνών με ύψος 82 πόντους

Recommended Posts

Με εχει ανησυχήσει το γεγονός ότι από τα πρώτα του γενέθλια το ύψος του έχει παραμείνει σταθερό.Αρχες Δεκεμβριου υψος 82εκ.

πάντα η παιδιατρος τον μετρούσε με μεζουρα, ώσπου διαπίστωσα οτι οταν μου τον μετρουσε η κοπελα στα εμβολια στο ΙΚΑ ξαπλωμενο με το ξυλο, ηταν λιγοτερο 1-2 εκατοστα. Μου φανηκε πιο ακριβης αυτη η μετρηση και μιας και το ΙΚΑ ειναι διπλα στο σπιτι μου πηγαινα καθε μηνα για να τον ζυγισει και να τον μετρησει.

Στο τελευταιο εμβολιο που εκανε ειχε βαρος 12.500 και υψος παλι 82εκ.

Εχει παρει σε 5 μηνες 1κιλο και υψος καθολου:?.

Οταν το ανεφερα στην παιδιατρο ειπε οτι μια χαρα ειναι το παιδι να μην ανησυχω.....

Εχετε αναλογη εμπειρια?

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

Με εχει ανησυχήσει το γεγονός ότι από τα πρώτα του γενέθλια το ύψος του έχει παραμείνει σταθερό.Αρχες Δεκεμβριου υψος 82εκ.

πάντα η παιδιατρος τον μετρούσε με μεζουρα, ώσπου διαπίστωσα οτι οταν μου τον μετρουσε η κοπελα στα εμβολια στο ΙΚΑ ξαπλωμενο με το ξυλο, ηταν λιγοτερο 1-2 εκατοστα. Μου φανηκε πιο ακριβης αυτη η μετρηση και μιας και το ΙΚΑ ειναι διπλα στο σπιτι μου πηγαινα καθε μηνα για να τον ζυγισει και να τον μετρησει.

Στο τελευταιο εμβολιο που εκανε ειχε βαρος 12.500 και υψος παλι 82εκ.

Εχει παρει σε 5 μηνες 1κιλο και υψος καθολου:?.

Οταν το ανεφερα στην παιδιατρο ειπε οτι μια χαρα ειναι το παιδι να μην ανησυχω.....

Εχετε αναλογη εμπειρια?

μια χαρα ειναι το παιδι!!δεν εχεις λογω να ανησυχεις.κοιτα κ τις καμπυλες κ θα δεις.

NRNSp2.pngsMstp2.png

μια χαρα ειναι το παιδι!!δεν εχεις λογω να ανησυχεις.κοιτα κ τις καμπυλες κ θα δεις.

Τις καμπυλες τις εχω κοιταξει απλα αναρωτιεμαι αν ειναι ανησυχητικη αυτη η στασιμοτητα....

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Δεν ειναι λογικο να ειναι στασιμο σε αυτη την ηλικια για τοσο χρονικο διαστημα. Ισως ομως να μην εχει μετρηθει σωστα. Η παιδιατρος σου με ποια λογικη σου λεει οτι δεν πειραζει? Αφου εχει πεσει 2-3 καμπυλες.....

Οπως και να εχει, ακομη και αν υπαρχει καποιο θεματακι ειναι κατι που αντιμετωπιζεται οποτε ηρεμησε. Ξαναμιλησε μαζι της να δεις τι θα σου πει.

Να σου ζησει.

Γεια σου geonik!Είμαστε στην ιδια ομαδούλα νομίζω!Μην ανησυχείς μωρέ λογικά δεν μπορούν να τα μετρήσουν & πολύ σωστά σε αυτή την ηλικία!Δεν είναι ότι κάθονται & ακίνητα!!Και εμείς κάπου τόσο είμαστε ίσως & λιγότερο..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Κι εγώ νομίζω πως είναι θέμα μέτρησης. Εμείς είμαστε 17 μηνών και 80 εκατοστά αλλά είμαστε κοριτσάκια.

Μακαρι βρε κοριτσια να ειναι ετσι οπως τα λετε!!!!Ενας ενδοκρινολογος στην Μενεγακη, ειπε οτι οι μετρησεις μεχρι 2 χρονων δεν διαφοροποιουνται απο το φυλλο του παιδιου.

Το επομενο εμβολιο θα το κανει στις 15 Μαιου, θα κανω υπομονη μεχρι τοτε και ελπιζω να εχει αλλαξει κατι...

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Δεν ειναι λογικο να ειναι στασιμο σε αυτη την ηλικια για τοσο χρονικο διαστημα. Ισως ομως να μην εχει μετρηθει σωστα. Η παιδιατρος σου με ποια λογικη σου λεει οτι δεν πειραζει? Αφου εχει πεσει 2-3 καμπυλες.....

Οπως και να εχει, ακομη και αν υπαρχει καποιο θεματακι ειναι κατι που αντιμετωπιζεται οποτε ηρεμησε. Ξαναμιλησε μαζι της να δεις τι θα σου πει.

Να σου ζησει.

Ευχαριστω!!!

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

κ μενα η μικρουλα μου 17 μηνων ηταν 83 2 χρονων εφτασε αποτομα στους 90 κ τωρα που την μετρησε ορθια την εβγαλε 88,5 ποντους μην τρελαινομαστε κοριτσια πολλες φορες γινεται κ λαθος στο μετρημα πολλες φορες μου την εβγαζε λιγοτερο απο την προηγουμενη που σημαινει οτι ειχε κανει λαθος

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Μην παρεξηγηθω .... δεν ανησυχω αν οι 82 ποντοι ειναι λιγοι.Ανησυχω αν ειναι φυσιολογικο να πεφτει ο ρυθμος αναπτυξης σε αυτη την ηλικια και να μενει στασιμος για 4-5 μηνες.

Το μονο που σκεφτομαι ειναι να εχει παρει, οπως λετε, πχ 1 ποντακι σε ολους αυτους τους μηνες και απλα να εχει χαθει στις μετρησεις.

Μεχρι τους 12 μηνες οι καμπυλες αναπτυξης συμβαδιζαν στις μετρησεις βαρους- υψους-κεφαλης. Τωρα στο υψος εχει πεσει πανω απο 2 καμπυλες.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

τον μετρουσε παντα με τον ιδιο τροπο??Πχ παντα ξαπλωτο η παντα ορθιο? Και παντα η ιδια γιατρος?

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο γιατί αν κρίνω από τον δικό μου που τον μετράει πάντα με τον ίδιο τρόπο η ίδια γιατρός σπανίως κάθεται πλέον ήσυχος.Επομένως και εγώ πλέον δεν κοιτάζω αν έχει πάρει ύψος απλώς γιατί ξέρω πως η μέτρηση δεν είναι ακριβής..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

τον μετρουσε παντα με τον ιδιο τροπο??Πχ παντα ξαπλωτο η παντα ορθιο? Και παντα η ιδια γιατρος?

Μεχρι 12 μηνων τον μετρουσε παντα ξαπλωτο η ιδια παιδιατρος με μεζουρα και μετα τα 12 στα εμβολια, η ιδια παντα νοσηλευτρια, παλι ξαπλωτο αλλα με το ξυλο που ακουμπαει απο κεφαλι μεχρι πατουσα.

Με την δευτερη μεθοδο υπηρχε αποκλιση μεχρι και 3 ποντους λιγοτερο απο τις μετρησεις της παιδιατρου ,μια δυο φορες που ετυχε να τον μετρησουν και οι δυο την ιδια μερα.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο γιατί αν κρίνω από τον δικό μου που τον μετράει πάντα με τον ίδιο τρόπο η ίδια γιατρός σπανίως κάθεται πλέον ήσυχος.Επομένως και εγώ πλέον δεν κοιτάζω αν έχει πάρει ύψος απλώς γιατί ξέρω πως η μέτρηση δεν είναι ακριβής..
ισως στο παιδακι σου επειδη κουνιεται και δεν καθεται να μην παιζει ρολο, να μην τα καταφερνει η γιατρος. Το 'λογικο' ομως ειναι πως οταν μετριεται απο τον ιδιο ανθρωπο με τον ιδιο τροπο να μην πεφτει σε 3 καμπυλες το παιδι μεσα σε 5 μηνες. ;)

Οσο και να κουνιεται, οι 3 καμπυλες ειναι πολυ.

Μεχρι 12 μηνων τον μετρουσε παντα ξαπλωτο η ιδια παιδιατρος με μεζουρα και μετα τα 12 στα εμβολια, η ιδια παντα νοσηλευτρια, παλι ξαπλωτο αλλα με το ξυλο που ακουμπαει απο κεφαλι μεχρι πατουσα.

Με την δευτερη μεθοδο υπηρχε αποκλιση μεχρι και 3 ποντους λιγοτερο απο τις μετρησεις της παιδιατρου ,μια δυο φορες που ετυχε να τον μετρησουν και οι δυο την ιδια μερα.

Μονο και μονο απο αυτο μαλλον εχεις την απαντηση ;)

Η νοσηλευτρια τον εχει μετρησει πριν απο τους 5 μηνες?? Η τον μετραει εδω και 2 μηνες ας πουμε??

Γιατι δεν δοκιμαζεις να το μετρησεις μια φορα και εσυ με τη μεζουρα με τον ιδιο τροπο που το εκανε η γιατρος? Ισως τελικα τον βρεις λιγο παραπανω απο 82.

Απο τα ρουχα του δεν βλεπεις καποια διαφορα? να κοντυνε δηλαδη καποιο παντελονακι??

Μην παρεξηγηθω .... δεν ανησυχω αν οι 82 ποντοι ειναι λιγοι.Ανησυχω αν ειναι φυσιολογικο να πεφτει ο ρυθμος αναπτυξης σε αυτη την ηλικια και να μενει στασιμος για 4-5 μηνες.

Το μονο που σκεφτομαι ειναι να εχει παρει, οπως λετε, πχ 1 ποντακι σε ολους αυτους τους μηνες και απλα να εχει χαθει στις μετρησεις.

Μεχρι τους 12 μηνες οι καμπυλες αναπτυξης συμβαδιζαν στις μετρησεις βαρους- υψους-κεφαλης. Τωρα στο υψος εχει πεσει πανω απο 2 καμπυλες.

ακριβως!!!!!!μπορει καποια στιγμη να κολλησει κ μετα να κανει μεγαλο αλμα σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα.εμεις ειχαμε θεμα με την περιμετρο κεφαλης ειχε κολλησει στο 44 για πανω απο 3 μηνες κ πηγαινε το μυαλο μας σε διαφορα ημουν που ημουν υπερβολικη βοηθησε λιγο με την υπερβολη της κ η παιδιατρος κ ετρεχα σε αλλους γιατρους να πω την ανυσηχια μου κ με καθησυχαζανε οπως εσενα η παιδιατρος σου

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Διαφημίσεις

Απο τα ρουχα του δεν βλεπεις καποια διαφορα? να κοντυνε δηλαδη καποιο παντελονακι??

.....φοραει τα ιδια φορμακια-ποαντελονακια ολο το χειμωνα....:cry:

Να σημειωσω επισης οτι την ανησυχια μου την ενισυει το γεγονος οτι τους τελευταιους 5 μηνες παρουσιασε και μαυρο χνουδακι σε ποπο και ηβικη περιοχη αλλα παλι η παιδιατρος ειναι καθησυχαστικη γιατι ειναι λεει ενα μελαχρινο παιδακι και το χνουδι δεν μας ανησυχει εκτος και γινει τριχουλα:?:-?:?

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

.....φοραει τα ιδια φορμακια-ποαντελονακια ολο το χειμωνα....:cry:

Να σημειωσω επισης οτι την ανησυχια μου την ενισυει το γεγονος οτι τους τελευταιους 5 μηνες παρουσιασε και μαυρο χνουδακι σε ποπο και ηβικη περιοχη αλλα παλι η παιδιατρος ειναι καθησυχαστικη γιατι ειναι λεει ενα μελαχρινο παιδακι και το χνουδι δεν μας ανησυχει εκτος και γινει τριχουλα:?:-?:?

καταρχην ξαναλεω οτι ακομη και να συμβαινει κατι, αντιμετωπιζεται ευκολα. Μην ανησυχεις για το παιδακι σου...ολα θα ειναι καλα! :)

Δεν ξερω...εγω διαφωνω με την παιδιατρο σου , μια που ειδες και το χνουδακι, αλλα εγω δεν ειμαι γιατρος.

Στη θεση σου θα επισκεφτομουν παιδοενδοκρινολογο.

συμφωνω με τη Λαιδα

ξερω παρομοιες περιπτωσεις και μια γνωμη παιδοενδοκρινολογου και μια εξεταση αιματος θα δειξουν αν συμβαινει κατι και τι ακριβως..καλυτερα να το κανεις παρα να αγχωνεσαι