Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ= ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ- ΝΗΠΙΟ

Recommended Posts

λοιπον αγαπητες μαμαδες

τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2004 ανεξάρτητα ποιον μήνα, αυτή τη σχολικη χρονια (2008-2009) πάνε ΠΡΟΝΗΠΙΟ

τα παιδια του 2003 πάνε ΝΗΠΙΟ

τα παιδιά του 2002 πάνε Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

τα παιδιά του 2001 πάνε Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

κ.ο.κ.

αυτό που ξέρω είναι οτι στα δημόσια νηπιαγωγεία προτεραιότητα έχουν τα παιδιά του νηπιαγωγείου (επειδή πλέον είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) και αμα περισσεύουν θέσεις με κλήρωση παίρνουν εναν μικρό, συνήθως, αριθμό προ-νηπίων

τα παιδιά μπορούν άνετα να συνεχίσουν προ-νήπιο στους δημοτιούς παιδικούς σταθμούς ή σε κάποιο ιδιωτικό, εννοείται!!!!

πλέον οι παιδικοί σταθμοί ανήκουν στους δήμους και παίρνουν παιδιά μέχρι 5 χρονών. τα 5 χρονα πάνε νηπιαγωγείο και πρέπει να πανε σε δημόσιο.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

όσο αφορα τα ιδιωτικά... είναι κάποιοι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί που έχουν πάρει άδεια και λειτουργούν και ως νηπιαγωγεία. ανεξάρτητα αν έχουν δημοτικό στη συνέχεια ή όχι.

age.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

ΠΕΣ ΜΕ ΧΑΖΟΥΛΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ 14/2/05 ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ , ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΑΦΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

an1cv4C0g411210Nzc3NzlkaHwzNzY1NWRhfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

• 2 weeks later...
ναι αγαπητή joan... θα πάει προνήπιο γιατί το σεπτέμβρη του 2009 θα είναι 4. δεν είσαι χαζούλα.....

σου έχουν πει το αντίθετο;

Ισμήνη μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Στην περιοχή μου (Πόρτο Ράφτη) έχουμε όπως πάρα πολλοί δήμοι πρόβλημα με τα προνήπια και νήπια (και όχι μόνο...) . Δυστυχώς είμαι αναγκασμένη να συνεχίζω να πληρώνω 400€ το μήνα και το βλέπω και για του χρόνου γιατί δεν υπάρχουν θέσεις . Μου είπαν ότι είναι αδύνατο να μπορέσω να βάλω τη μικρή προνήπιο του χρόνου παρότι όπως μου είπε θα μπορούσε να πάει.

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ , ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΑΦΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

an1cv4C0g411210Nzc3NzlkaHwzNzY1NWRhfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

καλημερα joan.

θα μπορέσεις όμως να τη βάλεις στο νηπιαγωγείο όμως. επειδή ε΄χει γίνει υποχρεωτιό, προηγούνται στις εγγραφές τα νηπια στα δημόσια νηπιαγωγεία. μέχρι τότε... θα έχουν γίνει καινούριες κτηριακές εγκαταστάσεις και θα χωράνε τα παιδιά... λέμε τώρα!

age.png

Διαφημίσεις

καλα τώρα συνειδητοποιησα οτι το παιδι μου του χρονου παει ΠΡΟΝΗΠΙΟ!!! :shock: Εγω μεγαλωσα πολυ, το παιδι μου... παντως απο οτι καταλαβαινω και εγώ θα συνεχισω να πληρωνω τον παιδικο μιας και θεσεις δεν υπαρχουν. Στο Ν.Ηράκλειο δεν υπάρχουν θεσεις για Νηπια, στη Πευκη επίσης και μας παραπέμπουν στη Λυκόβρυση και μέχρι τις 12 οχι ολοημερο.

στα προνήπια ποτέ (στις περισσότερες περιοχές) δεν υπάρχουν θέσεις. προηγούνται τα παιδιά του νηπιαγωγείου. όσα πανε προ-νήπιο... συνήθως πανε σε ιδιωτικό.

age.png