Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Recommended Posts

καλημερα

ήθελά να σας ρωτήσω αν καμιά σας έχει εσωτερικά κάγκελα ασφαλείας για σκάλα εσωτερική...έχω ψάξει αλλα΄όλα που μου έδειχναν ήθελαν και τις δυο επιφάνειες που θα προσαρμοστούν οι βεντούζες να είναι επίπεδες, και στη δική μας περίπτωση η μια είναι το σιδερένιο κολονάκι απο τα κάγκελα της σκάλας και ετσι δεν εφαρμόζουν...έχετε καμιά γνώμη?

Διαφημίσεις

Μαράκι εμείς ακριβώς επειδή αυτά δεν μας φάνηκαν και τοσο ασφαλή, σε όλες τις εσωτερικές σκάλες φτιάξαμε δικές μας ξύλινες πόρτες στις διαστάσεις που θέλαμε και φυσικά τις στηρίξαμε στον τοίχο!!!!

Εχεις κάποιο τηλέφωνο Ρούλα από αυτόν που σας τα έφτιαξε; Γιατί μένω Πεντέλη (κοντά σου) και χρειάζομαι άμεσα τέτοια πορτάκια καθώς κι εμείς έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Αν μπορείς στείλε μου με πμ

Μαράκι εμείς ακριβώς επειδή αυτά δεν μας φάνηκαν και τοσο ασφαλή, σε όλες τις εσωτερικές σκάλες φτιάξαμε δικές μας ξύλινες πόρτες στις διαστάσεις που θέλαμε και φυσικά τις στηρίξαμε στον τοίχο!!!!

Γιατί βρε κορίτσια δεν σας φάνηκαν ασφαλή τα κάγκελα με την πορτίτσα ;;; Εμείς μια έτοιμη που έχουμε και νομίζω την πήραμε από τα jumbo, την στηρίζουμε τοίχο με τοίχο και φαίνεται να είναι οk .... :roll: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει περίπτωση να σε βολεύει ο μηχανισμός Kiddyguard από το Mothercare; Δεν είναι κάγκελα αλλά πόρτα ασφαλείας, μπορείς να το δεις στον οδηγό τους, σελ. 209 (http://www.mothercare.gr)

Κι ένα ακόμη, που δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτό αν στηρίζεται και στις δυο πλευρές:

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=690

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Εμάς δεν μπορει να παει τοιχο με τοιχο γιατί απο την μια μεριά έχει κάγκελο και θέλει ειδική κατασκευή

με λιγη φαντασια και πατεντα ολα γινονται...

Υπάρχει περίπτωση να σε βολεύει ο μηχανισμός Kiddyguard από το Mothercare; Δεν είναι κάγκελα αλλά πόρτα ασφαλείας, μπορείς να το δεις στον οδηγό τους, σελ. 209 (http://www.mothercare.gr)

Κι ένα ακόμη, που δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτό αν στηρίζεται και στις δυο πλευρές:

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?lang=gr&id=690

ακριβώς σε αυτό καταλήξαμε σήμερα!!!!και εγώ δνε καταλαβαίνω αν στηρίζεται στη μια πλευρά..μάλλον δεν στηρίζεται στη μια πλευρά..απλά σκεψου ενα βαρύ δίχυ που αντέχει πίεση μεχρι 100 κιλών..σαν εναν φράχτη που δεν πέφτει..έτσι το κατάλαβα...το κακό είναι ότι κάνει 120 ευρώ

εγώ στο premaman το βρήκα παντως

Διαφημίσεις

Ολγα μου αμα γνωρίσεις την Δανάη θα καταλάβεις το γιατί :lol::lol::lol::lol:

Α το έπιασα το υπονοούμενο :lol::lol::lol: κουράγιο παιδιά!!!

Πάντως βρε παιδιά μιας και είμαστε όλοι ομοιοπαθούντες θα το πω, πολύ κούραση οι εσωτερικές σκάλες όταν μεγαλώνεις παιδιά, αχ στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα .... τώρα εκτιμώ τα τελείως ισόγεια σπίτια !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

• 3 years later...

καλήσπερα,

Θα ήθελα την βοήθεια σας , έχω μια κορούλα 20 μήνων και έχω και εγώ εσωτερική σκάλα και χρειάζομαι επειγόντως πορτάκια ασφαλειας και καγκελα για αυτήν.

Αυτα του εμπορίου δεν μου ταιριάζουν (είναι ξύλινη και κυκλική και δεν έχει στο ανέβασμα που να την στηρίξεις). Ξερετε που θα βρώ?

Διαφημίσεις