Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν μου κανουν τα ρουχα .. μανουλα... !!! Αχχχ!!!

Recommended Posts

Το σοκ που επαθα, οταν εβγαλα τα χειμωνιατικα ρουχαλακια του Σωτηρη μου το περασμενο Σ/Κ, ηταν μεγαλο!!! ΟΚ..βλεπω οτι το παιδακι μου μεγαλωνει.. αναπτυσεται, αλλα ελπιζα οτι κατι θα του κανει..εστω ενα-δυο παντελονακια. Τιποτα.. δυστυχως. Τα παντελονια ολα καπρι.. :) αλλα και τα μπλουζακια..κορσες!!! Βλεπετε τωρα που επιασε λιγο κρυο, το μακρυμανικο το θελαμε. Ελα ομως που βρεθηκα προ εκπληξεως!! Μονο ενα πουκαμισακι του εκανε (που περσυ εμοιαζε περισσοτερο με φουστανελα!!) και ενα-δυο μακο μπλουζακια. Απο παντελονια δεν του εμπαινε τιποτα, ουτε φορμα !! Σημερα το πρωι.. πριν παω γραφειο, πηγα και του αγορασα παντοφλιτσες χειμωνιατικες και λιγα ρουχαλακια για να περασει η εβδομαδα !! :lol: Σιγα-σιγα θα του αγορασω και τα υπολοιπα, γιατι οπως αντιλαμβανεσται υπαρχει και ενα κοστος για την αναδιοργανωση της γκαρνταρομπας του Σωτηρη !!! Αντε να ειμαστε καλα..και καλα μας ψωνια!!

.png

Διαφημίσεις

Άσε κι εγώ σήμερα μετά τη δουλειά πάω για προμήθεια νέας γκαρνταρόμπας. Αυτές τις μέρες μάλλον τα μαγαζιά θα είναι γεμάτα τρελαμένες μαμάδες που αρπάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους...

Αυτό ξαναπέσ'το :lol: Πήγα την Παρασκευή στο Mall (στο mothercare και στο dpam) να πάρω ρουχαλάκια της μικρής χειμερινά και δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε για δείγμα! Στο dpam έχουν λέει, παραλαβή αύριο. Θα πάω να στήσω καραούλι, μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

Καλά, δεν κάνατε βάφτιση? Εμείς από τη βάσφτιση έχουμε τουλάχιστον για 2-3 χρόνια ακόμα. Όχι ότι δεν θα του αγοράσω, αλλά ό,τι μου χτυπήσει στο μάτι, ανάγκες πραγματικές μόνο κανένα μπλουζάκι, κι αυτό γιατί αλλάζουμε πολλά την ημέρα.

Καλά, δεν κάνατε βάφτιση? Εμείς από τη βάσφτιση έχουμε τουλάχιστον για 2-3 χρόνια ακόμα. Όχι ότι δεν θα του αγοράσω, αλλά ό,τι μου χτυπήσει στο μάτι, ανάγκες πραγματικές μόνο κανένα μπλουζάκι, κι αυτό γιατί αλλάζουμε πολλά την ημέρα.
εξαρταται πια εποχη κανεις την βαφτιση.εμενα θα εχει ρουχα καλοκαιρινα με τα 5 .Γιατι καναμε την βαπτιση καλοκαιρι.Ειχα βρει κατι λιγα χειμωνιατικα και ειχα παρει και βεβαια τζην πατελονακια.

Για φετος ευτυχως εχουμε μερικες μπλουζες θα χρειαστουμε μοναχα .

Στη βάφτιση δεν πήραμε δώρα, προτιμήσαμε να κάνουν δωρεά σε ένα σύλλογο για παιδιά οι καλεσμένοι. Να σου πω, το είχα σκεφτεί, τα δώρα που παίρνεις στις βαφτίσεις δε νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά για αγόρια. Να μου φέρουνε μπλουζάκι που να γράφει "Mommy's Soldier" και όλα αυτά τα μιλιτέρ που είναι της μόδας και τα μισώ, να κόψω τις φλέβες μου. Εγώ προτιμώ να του παίρνω απ'το dpam και άλλα τέτοια ρουχαλάκια, με ζωάκια και χαρούμενα χρωματάκια. Οπότε... τρέχω τώρα θα μου πεις, αλλά τουλάχιστον θα διαλέξω εγώ τα ρουχαλάκια του

μου θύμησες τη διαφήμιση του ραδιοφώνου του jumbo

(με κόβουν στον καβάλο πατερούλη μου τα παντελόνια :lol: )

να πω ότι δε σε καταλαβαίνω... ψέμα θα είναι :lol:

:lol: ναι ναι !!! ζεσταθηκε το κοκκαλακι μου... (ετσι δεν λεει?!?!).. και αν σου πω οτι αυτη η διαφημιση δεν μου αρεσει καθολου.. :lol: απο την μια γελαω οταν την ακουω...αλλα απο την αλλη βρε παιδι μου..δεν ξερω...μου φαινεται κομματακι "γελοία".. :lol:

.png

μου θύμησες τη διαφήμιση του ραδιοφώνου του jumbo

(με κόβουν στον καβάλο πατερούλη μου τα παντελόνια :lol: )

να πω ότι δε σε καταλαβαίνω... ψέμα θα είναι :lol:

:lol: ναι ναι !!! ζεσταθηκε το κοκκαλακι μου... (ετσι δεν λεει?!?!).. και αν σου πω οτι αυτη η διαφημιση δεν μου αρεσει καθολου.. :lol: απο την μια γελαω οταν την ακουω...αλλα απο την αλλη βρε παιδι μου..δεν ξερω...μου φαινεται κομματακι "γελοία".. :lol:

Ακριβως αυτο σκεφτομουν γιαυτην την διαφημιση που την ακουγα τις προαλλες.Ενω ειναι χαζη γελαω πολυ οταν την ακουω οπως και ολες τις παρομοιες διαφιμησεις jumbo.Ασχετο με θεμα αλλα το φερε η κουβεντα.

Διαφημίσεις

Οντως ειναι πολυ μπαναλαρια οι διαφημισεις του Τζαμπο, ελα ομως που στο τελος γελας και η διαφημιση σου...μενει :wink: Ξερουν τι κανουν παιδια...

Να σας πω κατι; Θυμαστε την τηλεοπτικη διαφημιση του Τζαμπο με τη σακουλιτσα του που κανει βολτες παντου; Απο κεφαλι στη βροχη μεχρι σελα ποδηλατου; Ε, λοιπον η κορη μου απο μηνων που ηταν, ενω δεν την ενδιεφερε να ριξει ουτε ματια στην τηλεοραση, οποτε επαιζε η μουσικη της διαφημισης πεταγοταν πανω να την ακουσει. Ακομη και τωρα με το που την ακουει τρεχει σφαιρα να στηθει μπροστα και να κουνηθει στο ρυθμο της... Το πιασατε; Ψυχολογοι διαφημισταραδες... :wink:

Ενα ξερω εγω κοριτσια: ειδικα τωρα με το δευτερο παιδι......ευτυχως που δεν "μεγαλωνω" αλλο εγω, γιατι δεν βλεπω φως στο τουνελ..παλι δεν θα ψωνιστω η ερμη η μανα. Αντε παλι τις εκπτωσεις θα περιμενω....τι να κανεις ετσι ειναι οι μανες....πρωτα τα παιδια. Πανε εκεινα που ηξερα...ψωνια, ψωνια ψωνια, ασυστολα..Που να τα προλαβεις ετσι που μεγαλωνουν τα ατιμα, καθε σεζον καινουργια γκαρνταρομπα χρειαζονται, καλα δεν το συζητω τωρα που αρχισε ο μικρος τον παιδικο αλλα ρουχα εκει, αλλα για το σπιτι, αλλα για την βολτα.

Σαν τον σκυλο εξω απο το χασαπικο θα κοιταω φετος τις βιτρινες.....αχ τι τραβαμε και εμεις οι μανες :lol:

0IBKp3.png JgEip3.png

Στη βάφτιση δεν πήραμε δώρα, προτιμήσαμε να κάνουν δωρεά σε ένα σύλλογο για παιδιά οι καλεσμένοι. Να σου πω, το είχα σκεφτεί, τα δώρα που παίρνεις στις βαφτίσεις δε νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά για αγόρια. Να μου φέρουνε μπλουζάκι που να γράφει "Mommy's Soldier" και όλα αυτά τα μιλιτέρ που είναι της μόδας και τα μισώ, να κόψω τις φλέβες μου. Εγώ προτιμώ να του παίρνω απ'το dpam και άλλα τέτοια ρουχαλάκια, με ζωάκια και χαρούμενα χρωματάκια. Οπότε... τρέχω τώρα θα μου πεις, αλλά τουλάχιστον θα διαλέξω εγώ τα ρουχαλάκια του

Εμάς μας έκαναν φανταστικά δώρα-ρούχα στη βάφτιση, όσα κρατήσαμε τουλάχιστον. Αλλάξαμε και πολλά, γιατί ήταν καλοκαίρι και είχαμε χρόνο πολύ να γυρνάμε στα μαγαζιά. Έχεις δίκιο που λές ότι είναι καλό να το διαλέγεις το ρούχο, όμως αν είναι ωραίο δεν σε νοιάζει. Ίσα ίσα, κάθε χρονο αγοράζεις κάτι καλό, χωρίς να νοιάζεσαι πόσο κάνει, γιατί δεν είσαι αναγκασμένη να αγοράσεις ένα σωρό πρόχειρα. Βέβαια και τα δώρα της βάφτισης είναι τελικά 2-3 χρόνων υπόθεση. Μετά που αρχίζει το σχολείο και οι πραγματικές ανάγκες, τότε πρέπει να ανοίξει το πορτοφόλι!

Ποιο καταστημα ειναι το dpam?????

Να ναι καλα ο ζαρα.....ωραια ρουχαλακια σε καλες τιμες.....

Αυτη η διαφημιση του τζαμπο, οντως κατι εχει....ο μικρος μου καρφωνεται στην τιβι οποτε την παιζει!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Vera, το dpam (συντομογραφία για το du pareil au meme, το κανονικό όνομα) είναι ένα μαγαζί στο Mall, στον 1ο όροφο κοντά στο Mothercare. Έχει ρουχαλάκια πολύχρωμα και πολύ φάνκι, κατά τη γνώμη μου, και επίσηε οι τιμές του είναι λογικές (πχ ένα μακρυμάνικο κορμάκι 6,50 ευρώ). ΔΕς εδώ:

http://www.dpam.fr.

Διαφημίσεις

Μας έχουν κάνει δώρα από εκεί (εμείς είμαστε νοτίων προαστίων και δεν μας είναι εύκολο το Mall), και είναι πραγματικά πολύ προσεγμένα. Δεν τους φαίνεται ότι είναι και τόσο οικονομικά. Μπορεί να αξίζει τον κόπο να ανεβούμε καμία φορά!

Αξίζει τον κόπο, έχει ρούχα πολύ χαρούμενα, πολύ ωραία και οι τιμές είναι πολύ καλές. Αλλά βρε παιδί μου, πρέπει να φιλάς καραούλι για να τα πετύχεις. Την πέμπτη έχει παραλαβή. Ε, το σάββατο (μη σου πω την παρασκευή) έχουν εξαφανιστεί τα καλά κομμάτια. Είναι απίστευτο. Ακόμη κλαίω ένα μαγιουδάκι που μου άρεσε πολύ και έλεγα έλα μωρέ, θα το πάρω πιο μετά, ε, πάει, ξέχνα το, δεν ξανάρθε

Άσχετη με το θέμα αλλά εγώ έχω πρόβλημα με την διαφήμιση του Τζάμπο με τα πατουσάκια :roll:

Ο μικρός μόλις την ακούει κλαίει και το βράδυ ξυπνάει ουρλιάζοντας τα πατουσάκιααααααααααααααα

Μας κοιτάζει βλέπει ότι είμαστε αρτιμελείς και δεν μας πήρε τίποτα και μετά ησυχάζει................

Προσπάθησα πολλές φορές να του εξηγήσω ότι η κυρία δεν ξέρει να μιλάει

και ότι θέλει να πει μοιάζουνε αλλά τίποτα ο μικρός!!!

Ουφ κάπου έπρεπε να πω τον πόνο μου..................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά