Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πιθανοτητα θεραπευτικης αμβλωσης?!

Recommended Posts

γεια σε ολους! ειμαι νεα στο σαιτ... ειμαι 25 χρονων , εχω καθυστέρηση εδω και 6 μερες, ενω ημασταν αρκετα προσεκτικοι με τον αντρα μου.. ειμαι χαλια οικονομικα , ξερω οτι δεν μπορω να κρατησω το μωρο λογω της προηγουμενης καισαρικης και δεν μπορω να κανω ολικη ναρκωση! ειμαι πολυ στεναχωρημενη , ανχωμενη και το ενδεχομενο της αφαιρεσης μια ζωουλας με κανει να θελω να παιθανω ! δεν μπορω ουτε να το σκεφτομαι!

ξερει καμια πληροφοριες για την αμβλωση με ποιο τροπο γινεται ? γινετααι ολικη νρκωση? ποσα ειναι τα χρηματα? και πανω απ ολα το ψυχολογικο κοστος..?

βλεπω τα παιδακια και το φανταζομαι κ αυτο ... κ γινομαι χειροτερα..:cry::cry::cry:

chat

Διαφημίσεις

Αφού αναφέρεις οτι είσασταν προσεκτικοί, μπορεί τότε αυτή η καθυστέρηση να μην οφείλεται σε εγκυμοσύνη.

Κάνε πρώτα μία χοριακή να βεβαιωθείς και έπειτα επισκέψου το γιατρό σου να δείς τί μπορεί να είναι!

Πρωτα απο ολα να σου ευχηθω να ειναι πραγματικα μια καθυστερηση και τιποτα παραπανω , καμια φορα ο κυκλος τα εχει αυτα , δεν 3ερεις , για να εισαι σιγουρη κανε ενα τεστ . Επειτα ο εκτρωση λεγεται εκτρωση και οχι θεραπευτικη αποξεση ή αμβλωση οπου ονομαζεται αμα υπαρχει παλλινδρομη κυηση ή καποιος ιατρικος λογος οπου το εμβρυο πρεπει να βγει απο τη μητρα για λογους θεραπευτικους . Επειτα βρε κοπελα μου , δεν υπαρχει ημασταν λιγο προσεχτικοι ή περισσοτερο , αμα δεν ησασταν εσεις το ξερετε , απλα αμα στην περιπτωση που εισαι θα πρεπει να ζυγησεις τα υπερ και τα κατα και να παρεις την αποφαση οπου θα σε ανακουφιζει , εντα3ει μην φτανουνε σε υπερβολες οτι ειναι δολοφονια και οτι σκοτωνεις ανθρωπο και αλλα τετοια , δεν κανουνε σε κανεναν καλο αυτα τα λογια .

QRyOp2.png

πριν 4 μηνες γεννησα , με μια πολυ ασχημη γεννα !

λαθος του αναισθησιολογου με αφησε 20 μερες μεσα στο νοσοκομειο και αλλον ενα μηνα στο κρεβατι ακινητη, τρωση σκληρας μηνιγγας!.. επισης υπαχει ελειψη ψευδοχολινηστερασης που σημαινει οτι δεν μπορω να κανω ολικη..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ Μ ΝΑ Μ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ... ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ Μ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ... :?

chat

Διαφημίσεις

Όλα αυτά τα προβλήματα που πέρασες, είναι απαγορευτικά για να ξαναγεννήσεις; Υπάρχουν πολλές κοπέλες που ξαναμείναν έγκυες στο 2μηνο από καισαρική και γεννήσαν μια χαρά...πάντως, εγώ στο εύχομαι να μην είσαι.

θενκς! απαγορευτικα δεν ειναι αλλα σιγουρα κανουν την καθε γεννα δυσκολη και επικυνδινη για μενα.. τα δυο κοριτσακια που εχω , περασα σαραντα κυματα για να τα αποκτησω! με κινδυνο ακομα να μεινω κ μονιμα στο κρεβατι.. ευυχως ολα ηταν περαστικα μονο ενα μικρο κουσουρακι εμεινε! ευτυχως! στην καισαρικη το ενα ποδι δεν κουνιωταν το αλλο κλωτσαγε τον γιατρο! χαλι...

chat

κανε το τεστκαι βλεπουμε...ευχομαι να ειναι το επιθυμητο αποτελεσμα γοα σενα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Ευχομαι να εχεις το αποτελεσμα που θες!

Προσφατα πριν 3 μερες εκανα θεραπευτικη αποξεση λογο παλλινδρομης και πληρωσα 100ευρω με ΕΟΠΠΥ σε ιδιωτικη κλινικη.Απο οσο γνωριζω γιατι και ο αντρας μου ειναι γιατρος αν εισαι στην αρχη της κυησης υπαρχει και η επιλογη χαπιων και κολπικων για φυσικη αποβολη αλλα ειναι πιο επωδυνο!!Παντως ευχομαι να μην εισαι...κριμα θα ειναι...

Διαφημίσεις

ναι ολα καλα κοριτσια...! :) να σας πω μετα απ αυτο που επαθα σκεφτομαι την τοποθετηση σπιραλ..?! εχει καμια να μου δωσει τα φωτα της?! ;)

(αλλαξα ονομα)!:oops:

chat