Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλαζω. Μπορώ να, μείνω έγκυος;

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια.Πρώτη φορα σας γραφω αλλά σας παρακολουθώ 2 χρονια και θα ήθελα τα φώτα σας.Εχω ενα κοριτσάκι 16 μηνών και θηλάζω αποκλειστικα.Δεν εχω κουραστει καθολου εκτος βεβαια απο μερικα βραδια που θελει να θηλαζει καθε μια ωρα,αλλα αυτο δεν ειναι καθημερινο.Εδω και 3 μηνες αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε και για δευτερο μωρακι.Τελευταια περίοδο εχω 17/02/2013 και αμέσως μετα προσπαθήσαμε στην ωορηξία.Εχω κυκλο 28-30 ημερων αλλα οχι απολυτως σταθερο.Αφου περιμενα στις 16-17/03 και δεν ηρθε η ακατανόμαστη,την τριτη μερα καθυστέρησης εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο.Οπως καταλαβαινετε εβαλα μαυρα :cry:.Εχω και καποια συμπτωματα αλλα δεν ξερω αν ειναι της περιοδου ή εγκυμοσυνης. Δηλαδη εχω λιγες ζαλαδες που και που, εχω πολλαααα νευρα, νιωθω ενοχληση οταν θηλαζει αρκετη ωρα,εχω αυξημενα διαφανολευκα υγρα,πονος μεσης και ειχα και καποια πονακια χαμηλα στην κοιλια μου.( στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα συμπτωμα) και εννοειται απουσια περιοδου.Λεω την Τριτη να παω για β' χοριακη. Τι λέτε? Εχω πιθανότητες? Ευχαριστω που με ακουσατε.

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια.Πρώτη φορα σας γραφω αλλά σας παρακολουθώ 2 χρονια και θα ήθελα τα φώτα σας.Εχω ενα κοριτσάκι 16 μηνών και θηλάζω αποκλειστικα.Δεν εχω κουραστει καθολου εκτος βεβαια απο μερικα βραδια που θελει να θηλαζει καθε μια ωρα,αλλα αυτο δεν ειναι καθημερινο.Εδω και 3 μηνες αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε και για δευτερο μωρακι.Τελευταια περίοδο εχω 17/02/2013 και αμέσως μετα προσπαθήσαμε στην ωορηξία.Εχω κυκλο 28-30 ημερων αλλα οχι απολυτως σταθερο.Αφου περιμενα στις 16-17/03 και δεν ηρθε η ακατανόμαστη,την τριτη μερα καθυστέρησης εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο.Οπως καταλαβαινετε εβαλα μαυρα :cry:.Εχω και καποια συμπτωματα αλλα δεν ξερω αν ειναι της περιοδου ή εγκυμοσυνης. Δηλαδη εχω λιγες ζαλαδες που και που, εχω πολλαααα νευρα, νιωθω ενοχληση οταν θηλαζει αρκετη ωρα,εχω αυξημενα διαφανολευκα υγρα,πονος μεσης και ειχα και καποια πονακια χαμηλα στην κοιλια μου.( στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα συμπτωμα) και εννοειται απουσια περιοδου.Λεω την Τριτη να παω για β' χοριακη. Τι λέτε? Εχω πιθανότητες? Ευχαριστω που με ακουσατε.

εκανες χοριακη;τι βγηκε!

ελπιζω εσυ να ησουν τυχερη.εγω επαιξα κ εχασα...

Το αντράκι μου είναι η ζωή μου!

για να αυξησω την παραγωγη ή παντα να δινω γαλα πριν η μετα το φαι;συγνωμη δεν καταλαβα.επισης σημερα 27 μερα του κυκλου ςιδα δυο αχνες γραμμουλες σαν κλωστε αιμα.παιζει να ειναι απο εμφυτευση η το εχασα το παιχνιδι;ποσες μερες μετα την επαφη μπορει να δεις αιματακι;;

Για να αυξήσεις την παραγωγή.

Για το αίμα δεν ξέρω τι να σου πω, εξαρτάται από πολλά. Εύχομαι καλή έκβαση.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

εκανες χοριακη;τι βγηκε!

ελπιζω εσυ να ησουν τυχερη.εγω επαιξα κ εχασα...

καλημερα. και εγω εχασα.δεν πειραζει,μακαρι να ειμαστε τυχερες τον επομενο μηνα ;) ναι εκανα χοριακη και βγηκε αρνητικη :-( στις 26 και εχθες στις 28 αδιαθετησα.δηλαδη με 12 μερες καθυστερηση.τωρα βεβαια δεν ξερω πως να προγραμματισω τον επομενο μηνα.παιζει ρολο η καθυστερηση με την ωορηξια?

nai metraw thn prvth mera toy kainoyrioy soy kykloy basei thw hmeromhniaw poy adiauethsew tvra,dhl me tiw 12 meerew kauysterhshs

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Οταν θηλάζει μια μαμά οι πιθανότητες για εγκυμοσύνη είναι μεγάλες...

Είναι τεραστιος μυθος το θηλάζω και δεν πιάνω....Ισως απο τους μεγαλυτερους...!!!

Οπότε χαλάρωσε γιατί ο θηλασμός δε φταιει σε τίποτα!!!! :-)))

• 2 months later...

Κορίτσια χαίρεται, είμαι νέα στην παρέα. Τα φώτα σας, έχω 8 μηνών αγοράκι περιοδο δεν έχω θηλαζω αποκλειστικά δεν τρώει πολυ κρεμεσ πιο πολυ του αρέσει το γάλα . Έχουμε προσπαθήσει χωρις προφηλαξεις για δεύτερο μωρακι αλλα δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατόν αυτο. Έχω να δω περιοδο 17 μηνες εχει τύχει σε καμία να μείνει έγκυος χωρις περιοδο κ ενώ θηλαζε συνεχεια ;