Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κολοβακτηριδιο e coli (5η εβδομάδα κύησης)

Recommended Posts

Εξωσωματική πριν 4 εβδομάδες, όλα μέχρι τώρα πανε πολυ καλα, πολυ καλές τιμες χοριακης!

Ακόμα δεν κάναμε τον 1ο υπέρυχο και αισθάνομαι φαγουρες και τσουξιμο.

Μετα απο καλλιέργεια κόλπικου υγρού διαπιστώθηκε κολοβακτηριδιο e coli. Ο γιατρός μου έδωσε αντιβιωση ceclor 500 mg X 8 μέρες!!!!

Φοβάμαι τόσο πολυ!!! Ακόμα δεν έχει σχηματιστεί το εμβρυακι ή τα εμβρυακια και θα πάρω αντιβιωση; Δεν είναι πολυ νωρίς; Μήπως του κάνω κακό;

Τι είναι αυτο το κολοβακτηριδιο πάλι, είναι τόσο άσχημα; :|

Κοπέλες αν έχετε ανάλογη εμπειρία δώστε μου τα φώτα σας!!! Δε με ενδιαφερεουν τα τσουξιματα, το εμβρυακι να μην πάθει κάτι απο το κολοβακτηριδιο ή την αντιβιωση! Δεν ξέρω τι να φοβηθώ πιο πολυ!!!!! :oops:

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Μην ανησυχεία Ζωούλα... Η συγκεκριμένη αντιβίωση δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στο μωρό σου. Την ίδια αντιβίωση είχα πάρει και εγώ σε πιο προχωρημένη όμως εγκυμοσύνη, αλλά κάποια φάρμακα όπως το depon και κάποιες αντιβιώσεις δεν έχουν πρόβλημα....

sJbgp3.png W9hQp3.png

Σίγουρα ο κάθε γιατρός ξέρει τα δικά του, αλλά ο δικός μου δεν με άφησε καν να προσπαθήσω να μείνω έγκυος ενώ είχα ουρολοίμωξη και έπαιρνα και εγώ την ceclor. Μου είπε να περιμένω να σταματήσω πρώτα, να περάσει κάποιος μήνας και μετά να ξεκινήσω. Εγώ δεν περίμενα (τραγικό λάθος) και είχα μια βιοχημική.

Δεν παίρνεις και δεύτερη γνώμη να είσαι σίγουρη?

Πήρα και γω την ίδια αντίβίωση σε ποιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Άκου τον γιατρό σου γιατί είναι πολύ ύπουλο μικρόβιο εμένα μου προκαλούσε συσπασεις με πόνο. Αν προχωρήσει υπάρχει κινδυνος για το μωρο.κάθε φορά μετα την τουαλέτα σου θα μπαίνεις να πλυθεις με νερό και αφρόλουτρο γιατί στην εγκυμοσύνη ο κόλπος γίνεται πολύ φιλικός ως προς τις φλεγμονές. Εγώ πήρα την αντίβίωση είμαι πολύ προσεχτική δεν πάω εννοηται σε ξένες τουαλέτες και όλα καλά.. Μην ανησυχεις οι γιατροί ξέρουν τι κανουν και φυσικά θα το εχεις στον νου σου γιατί μπορεί να επανακάμψει.. Με το καλό όλα να πάνε καλά ευχομαι

Διαφημίσεις

Έγω πηρα ceclor από τον δεύτερο μήνα μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης γιατί είχα μια ουρολοίμωξη που δεν έλεγε να περάσει με τιποτα. Τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μόλις σταμάτησα το θηλασμό πήρα ciproxin (την οποία δεν μπορούσα να πάρω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης γιατί είναι πολύ ισχυρή αντιβίωση) και ξεμπέρδεψα μια και καλή. Μην ανησυχείς! Οι γιατροί ξέρουν τι κάνουν. Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.