Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καφέ Μπεζ Υγρά στον 6ο Μήνα

Recommended Posts

Είμαι πολύ αγχωμένη κορίτσια.

Από την 23 εβδομάδα έχω 2 με 3 φορές την ημέρα καφε υγρά. Τώρα είμαι 24 εβδομάδων και 4 ημερών και ακόμα το ίδιο. Ο γιατρός μου με εξέτασε την 23 εβδομάδα και δεν είδε κάτι να τον ανησυχεί. Εγώ όμως ψυχολογικά είμαι και χάλια γιατί είμαι και στο κρεβάτι από μεγάλη αποκόλληση στις 13 εβδομάδες και σηκώνομαι μόνο για τουαλέττα. Είχε καμιά παρόμοια εμπειρία στην εγκυμοσύνη? Φοβάμαι για τα χειρότερα.

Διαφημίσεις

καλησπερα!καταλαβαινω το μανικι που περνας γιατι ιδια περιπτωση με σενα ειχε και η αδερφη μου,η οποια δεν ειχε καν καφε ροζ,ειχε αιμα κανονικα σε ολη την εγγυμοσυνη!κι αυτη δεν κουνιοταν καθολου!ολα καλα της πηγανε!βεβαια θα μου πεις δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις το ιδιο,αλλα αφου σε εξετασε ο γιατρος σου και ειδε οτι ολα ειναι οκ,προσπαθησε να μην ανχωνεσαι γιατι δεν σου κανει καλο!πες οτι ειναι μια πραγματικοτητα...εχεις καφε!οκ!αν υπηρχε καποιο προβλημα,πιστεψε με δεν θα εβλεπες μονο καφε...θα ειχες κι αλλα συμπτωματα!

μπορεις να ζητησεις απο τον γυναικολογο σου να σε τσεκαρει ξανα αν δεις οτι συνεχιζεται...ισα να σου φυγει η ιδεα!

αντε θα δεις ολα ειναι μια χαρα και με το καλο να σου'ρθει το μωρακι!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Γεια σου Αναστασία και με το καλό το μωράκι σου! Αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός σου γιατί να ανησυχείς εσύ? Τα καφέ μπεζ υγρά είναι από την αποκόλληση που είχες και θα τα βλέπεις για λίγο καιρό ακόμα μέχρι να καθαρίσεις εντελώς. Κι επειδή ήταν μεγάλη η αποκόλληση σου κρατάνε τόσο καιρό. Η αποκόλληση από ότι κατάλαβα δεν υφίσταται πλέον, έτσι δεν είναι? Ακολούθησες κάποια αγωγή εκτός από την ξεκούραση? Εγώ είχα μια μικρή αποκόλληση στην αρχή της κύησης, περίπου στην 7η εβδομάδα. Μικρή όμως! Έβλεπα καφέ και μπεζ υγρά για περίπου 7-8 εβδομάδες! Τόσο πολύ άργησε να καθαρίσει ο οργανισμός μου! Φαντάσου εσένα που ήταν μεγάλη! Ο γιατρός μου λοιπόν μου έλεγε, το κόκκινο αίμα να σε ανησυχεί, το καφέ είναι από παλιά αιμορραγία. Πόσο καιρό ακόμα θα καθίσεις στο κρεβάτι; Καταλαβαίνω την ψυχολογία σου, γιατί εγώ που έκατσα στο κρεβάτι 1,5 μήνα περίπου κόντευα να σαλτάρω και δεν άντεχα τα "κάτσε ξεκουράσου τώρα που μπορείς". Βέβαια είχα κι ένα ακόμα μωράκι μόλις 7 μηνών και δεν άντεχα που δεν μπορούσα να το πάρω αγκαλιά, να το φροντίσω κλπ. Στη θεωρία μπορεί να φαντάζει ιδανικό να είσαι ξάπλα και να σε φροντίζουν αλλά στην πράξη είναι βασανιστικό και μοιάζει ατελείωτο... Πόσο μάλλον αν κρατήσει και καιρό όπως στην περίπτωσή σου! Βέβαια το παρήγορο στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι στο τέλος θα αποζημιωθείς και μάλιστα με το παραπάνω για την ταλαιπωρία που περνάς τώρα! ;)

Εγω ειχα πα8ει μεγαλη αποκοληση στην 6η βδομαδα με μεγαλη αιμοραγια και εκατσα κρεβατι 2,5 μηνες. Τα καφε/μπεζ σταματησαν την 14η βδομαδα. Δηλαδη ειχα 2 μηνες καφε υγρα ολη μερα. Τωρα ειμαι κι εγω 23η βδομαδα κι κα8ε φορα που παω τουαλετα ανησυχω μηπως δω παλι καφε αιμα.

Αφου σου ειπε ο γιατρος σου οτι εισαι οκ, μην ανησυχεις. Προσπα8ησε ομως να εισαι χαλαρη ολη μερα ξαπλα κι οχι πολλα πολλα.

Λιγο μας εμεινε ακομα , το καλοκαιρι 8α κραταμε αγκαλια τα μπεμπακια μας!

Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που μου δώσατε να ξέρατε πόσο κουράγιο μου δώσατε γιατί δυστυχώς από ψυχολογία είμαι αστα να πάνε. Είμαι σε ενα σπίτι κλεισμένη απο το πρωι μέχρι το βράδυ. Ο άντρας μου εργάζεται πάνω απο 12 ώρες την ημέρα. Εύχομαι σε όσες έχουν τα μωράκια τους να τα χαίρονται και όσες τα περιμένουν με το καλό.

Κανίνα μου αν δεν γίνομαι αδιάκριτη η αδελφή σου είχε αίμα σε όλη την εγκυμοσύνη απο αποκόλληση?

Μikio ο λόγος που ανησυχώ για τα καφέ είναι γιατί 2 εβδομάδες πριν την β΄ επιπέδου ήμουν καλά χωρίς καφέ και όταν με εξέτασε ο γιατρος κολπικά γιατί ήθελε να δει τον τράχηλο μου λόγω της προηγούμενης μεγάλης αιμορραγίας αρχίσαν πάλι τα καφέ. Η θεραπεία που ακολούθησα στην απόλληση ήταν ενέσεις proluton υπόθετα cyclogest και χάπια duphaston η αιμοραγία που είχα ήταν τόσο μεγάλη που όταν πήγαινα τουαλέτα και ήταν σαν να έπερνες μια μπουκάλα νερό και την αναποδογύριζες. Αφού έλεγα αποκλείετε να μείνει μωρό με τόσο αίμα. Εμεινα και στην κλινική 3 εβδομάδες με ενδοφλέβιες αντιαιμοραγικές ενέσεις. Ο γιατρός μου είπε οτι όταν περάσω τις 30 εβδομάδες να ξεκινήσω να σηκώνωμαι για να είναι σίγουρος αν πάθω κάτι ότι το μωρό είναι βιωσιμο.

Νοτα123 τι ΠΗΤ έχεις? Εγώ 26 Ιουνίου αλλά λόγω προηγούμενης εγχείρησης πέρσι από εξωμήτριο θα κάνω καισαρική 15 νωρίτερα πριν την ημερομηνία γέννησης μου.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που μου δώσατε να ξέρατε πόσο κουράγιο μου δώσατε γιατί δυστυχώς από ψυχολογία είμαι αστα να πάνε. Είμαι σε ενα σπίτι κλεισμένη απο το πρωι μέχρι το βράδυ. Ο άντρας μου εργάζεται πάνω απο 12 ώρες την ημέρα. Εύχομαι σε όσες έχουν τα μωράκια τους να τα χαίρονται και όσες τα περιμένουν με το καλό.

Κανίνα μου αν δεν γίνομαι αδιάκριτη η αδελφή σου είχε αίμα σε όλη την εγκυμοσύνη απο αποκόλληση?

Μikio ο λόγος που ανησυχώ για τα καφέ είναι γιατί 2 εβδομάδες πριν την β΄ επιπέδου ήμουν καλά χωρίς καφέ και όταν με εξέτασε ο γιατρος κολπικά γιατί ήθελε να δει τον τράχηλο μου λόγω της προηγούμενης μεγάλης αιμορραγίας αρχίσαν πάλι τα καφέ. Η θεραπεία που ακολούθησα στην απόλληση ήταν ενέσεις proluton υπόθετα cyclogest και χάπια duphaston η αιμοραγία που είχα ήταν τόσο μεγάλη που όταν πήγαινα τουαλέτα και ήταν σαν να έπερνες μια μπουκάλα νερό και την αναποδογύριζες. Αφού έλεγα αποκλείετε να μείνει μωρό με τόσο αίμα. Εμεινα και στην κλινική 3 εβδομάδες με ενδοφλέβιες αντιαιμοραγικές ενέσεις. Ο γιατρός μου είπε οτι όταν περάσω τις 30 εβδομάδες να ξεκινήσω να σηκώνωμαι για να είναι σίγουρος αν πάθω κάτι ότι το μωρό είναι βιωσιμο.

Νοτα123 τι ΠΗΤ έχεις? Εγώ 26 Ιουνίου αλλά λόγω προηγούμενης εγχείρησης πέρσι από εξωμήτριο θα κάνω καισαρική 15 νωρίτερα πριν την ημερομηνία γέννησης μου.

Mια τέτοια αποκόλληση είχε η μαμά μου στον αδερφό μου στον τρίτο μήνα, έκανε κι αυτή ενέσεις κι έπαιρνε χάπια κι έκατσε ένα τρίμηνο στο κρεβάτι. 6 μηνών σηκώθηκε και πήγε και στη δουλειά κανονικά και μάλιστα νοσηλεύτρια με νυχτερινά και πολλά ζόρια. Όλα πήγαν μια χαρά μετά, χωρίς κανένα κίνδυνο για πρόωρο τοκετό ή άλλη αποκόλληση. Το αδερφάκι μου μάλιστα δεν ήθελε να βγει στο τέλος της εγκυμοσύνης και το βγάλανε με το ζόρι! :lol:

Ο υπέρηχος που έκανε ο γιατρός σου στη β επιπέδου θα στο πω όσο πιο απλοϊκά μπορώ, προκάλεσε κάποιες αναταραχές εκεί κάτω και παλιό αίμα βρήκε το δρόμο του προς τα έξω. Το είχα πάθει κι εγώ με κολπικό υπέρηχο, στην αυχενική νομίζω. Υπομονή λίγο ακόμα και πάλι θα σταματήσουν! Αφού είναι καφέ και μπεζ κι όχι ροζ και κόκκινα όλα είναι καλά! Κανέναν άλλο για βοήθεια έχεις? Συγγενείς, φίλους? Να λες στις φίλες σου να έρχονται να σου κάνουν παρεούλα, τώρα που δεν μπορείς να βγαίνεις έξω και μετά που θα γεννηθεί το μωράκι σου που θα είναι και καλοκαιράκι θα το παίρνεις κάθε μέρα έξω καροτσάδα, να βγάλεις το άχτι σου!