Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

cicalfate της avene για πληγωμένες θηλές?

Recommended Posts

Γνωρίζετε κάτι για την κρεμούλα αυτή, αν κάνει δουλεια? Την πήρα (μου την πρότεινε δερματολόγος), αφού έχω δοκιμάσει και εξαντλήσει τα πάντα. Ξέρετε αν χρειάζεται να την ξεβγάζω πριν αντλήσω γάλα από το τραυματισμένο στήθος?

Δυστυχώς η πληγή είναι μεγάλη και τελικά το ένα στήθος δεν φτάνει, ίσως γιατί είμαστε ακόμησ την αρχή, δεν ξέρω. Νομίζω ότι το συμπλήρωμα είναι πλέον μονόδρομος, αν δεν φτιάξει ως δια μαγείας το στήθος..

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Η κρέμα ειναι καλή, ελπίζω να ειναι κατάλληλη για την περίπτωσή σου.

Δυστυχώς δε γνωρίζω αν χρειάζεται ξεβγαλμα (να πω την αληθεια δεν ήξερα οτι χρησιμοποιείται στις θηλές).

Σου έγραψα σήμερα στο άλλο θέμα (στο θηλασμος απο το ενα στήθος), αν έχεις χρόνο δες το.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Σίγουρα θέλει ξέπλυμα!!!δεν ξεπλένονται η mustela και purelan.επίσης μια φίλη μου μαία είπε ότι κανεί πολύ καλή δουλειά η aquasol A-ξεπλένεται εννοείται.

Περίμενε να γίνει καλά η θηλή σου. Δε νομίζω ότι χάθηκε ο κόσμος να δώσεις λίγο ξένο μέχρι να επουλωθεί η πληγή σου!δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις!

TBlYp3.png

Σίγουρα θέλει ξέπλυμα!!!δεν ξεπλένονται η mustela και purelan.επίσης μια φίλη μου μαία είπε ότι κανεί πολύ καλή δουλειά η aquasol A-ξεπλένεται εννοείται.

Περίμενε να γίνει καλά η θηλή σου. Δε νομίζω ότι χάθηκε ο κόσμος να δώσεις λίγο ξένο μέχρι να επουλωθεί η πληγή σου!δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις!

Έχω βάλει και την novaquasol-a. Τίποτα....τα έχω βάλει όλα!! Μόνο καινούριο στηθος δεν αγόρασα!!

sLvDp3.png