Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έντονες ημικρανίες μετά τη γέννα

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Εδώ και τέσσερις μήνες που γέννησα υποφέρω απο δυνατές ημικρανίες. Είχα και πριν μείνω έγκυος αλλα όχι τόσο συχνά και τόσο έντονες. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να πάρω είδικα ΄φαρμακα γι αυτό επειδή θηλάζω και έτσι πίνω μόνο depon χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τι μπορώ να κάνω για να ανακουφιστώ; 'Εχει κατι παρόμοιο κάποια απο εσάς;

Διαφημίσεις

Είχα από την εφηβεία ημικρανίες και τις έχω μέχρι σήμερα. Στην εγκυμοσύνη και στη λοχεία δεν είδα κάποια διαφορά ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο. Τις περισσότερες φορές, όταν με πιάσει για τα καλά η ημικρανία το ντεπόν δε μου κάνει τίποτα.

Προκειμένου όμως να μη φτάνω συχνά να παίρνω πιο ισχυρά φάρμακα, αυτό που έχω καταφέρει είναι να διακρίνω τα πρώτα συμπτώματα πριν γίνει ο μεγάλος χαμός και να επεμβαίνω νωρίς. Αν προλάβω τότε να πάρω ντεπόν, πολύ συχνά το σώζω και η κρίση ανακόπτεται.

Για δες κι εσύ μήπως μπορείς να το προλαβαίνεις στην αρχή του.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Να πας αμεσως να το κοιταξεις..Αυτο επαθε κ μια γνωστη μου μετα τη γεννα , ο γυναικολογος της ειπε να παιρνει depon κ τελικα ειχε θρομβωση στο κεφαλι. Δε θελω να σε ταραξω, ισως δεν ειναι κ τπτ στη δικη σου περιπτωση, απλα μη ψαχνεις ματζουνια να περασει ο πονος. Πηγαινε κ βρες πρωτα την αιτια να σαι σιγουρη.

Αν έχεις κάνει επισκληρίδειο στην γέννα, μπορεί να φταίει και αυτό (έντονος πονοκέφαλος 1 μήνα μετά)

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!