VASILIKI Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Καλησπέρα. Πήγαμε προχθές σε κάτι γενέθλια, αλλά για τους μεγάλους και τα παιδάκια μου φάνηκε εξαιρετικά φτωχό. Είχαν σε ένα πιατάκι 4 είδη πιτοειδή και τίποτα άλλο. Στα παιδάκια είχαν 5 πατατάκια, από 1/4 του τόστ, και ένα ή δύο πιτοειδή. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους παιδότοπους? Υπάρχει κάποιος παιδότοπος σε ανατολ. Θεσσαλονίκη που να δέχεται να φέρω εγώ κεράσματα? Αν ζητήσω και κάτι ακόμη φαντάζομαι θα αυξηθεί η τιμή έτσι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleonoritsa Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Καλησπέρα. Πήγαμε προχθές σε κάτι γενέθλια, αλλά για τους μεγάλους και τα παιδάκια μου φάνηκε εξαιρετικά φτωχό. Είχαν σε ένα πιατάκι 4 είδη πιτοειδή και τίποτα άλλο. Στα παιδάκια είχαν 5 πατατάκια, από 1/4 του τόστ, και ένα ή δύο πιτοειδή. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους παιδότοπους? Υπάρχει κάποιος παιδότοπος σε ανατολ. Θεσσαλονίκη που να δέχεται να φέρω εγώ κεράσματα? Αν ζητήσω και κάτι ακόμη φαντάζομαι θα αυξηθεί η τιμή έτσι? και φαντάσου ότι αυτό το μενού (με τιμές Αθήνας) κοστίζει από 7-8 ευρώ και άνω!!! κανένας παιδότοπος δεν δέχεται να πας εσύ φαγητά....μου το αιτιολόγησαν ότι φοβούνται την περίπτωση δηλητηρίασης.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
my billy Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 και φαντάσου ότι αυτό το μενού (με τιμές Αθήνας) κοστίζει από 7-8 ευρώ και άνω!!! κανένας παιδότοπος δεν δέχεται να πας εσύ φαγητά....μου το αιτιολόγησαν ότι φοβούνται την περίπτωση δηλητηρίασης.... οχι μην το λες γιατι δεν ισχυει! υπαρχουν παιδοτοποι που επιτρεπουν. πριν 1 μηνα εκανα σε εναν στο Ιλιον (Αθηνα) κ με "υποχρεωσαν" να παρω μενου μονο για τα παιδια (3 διαφορετικα, με 3 ευρω)κ πηγα κ εγω οτι αλλο ηθελα κ συμπληρωσα στα μικτρα κ εφαγαν κ οι μεγαλοι. ειχα ρωτησει ακομα σε 2 παιδοτοπους κ επισης επετρεπαν να φερεις και δικα σου φαγητα. Θεσ/νικη δεν ξερω φυσικα τι παιζει Quote το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου, ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marigoula Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Συμφωνω. Υπαρχουν καποιοι παιδοτοποι που επιτρεπουν δικο σου φαγητο. Παρολα αυτα το μενου τους ειναι φτωχο ειδικα για τα παιδια σε σχεση με τα λεφτα που ζητανε. Πχ. το παιδικο μενου εχει λουκανικοπιτακι, τυροπιτακι, πεϊνιρλακι και τσιπς και το χρεωνει ....10 ευρω/παιδι!!!!Και ζητανε και χρηματα για ενοικιαση χωρου!! Αυτους η κριση δεν τους αγγιξε φαινεται καθολου και αντι να ριχνουν τιμες τις ανεβαζουν κιολας!! Σορρυ για το off topic αλλα με εχουν ξενερωσει...γι αυτο φετος καναμε το παρτυ μας σπιτι και περασαμε πολυ ωραια και φθηνοτερα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasemi Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Καλημερα...υπαρχουν παιδοτοποι που σε αφηνουν να πας εσυ φαγητο και επισης ΔΕΝ σου χρεωνουν ενοικιαση αιθουσας...Εγω εχω παρει προσφορα πχ που σου λεει 5 ευρω το παιδακι και οτι πιουνε οι μεγαλοι (οι καφεδες ο ακριβοτερος ειναι 2 ευρω) σου δινει χυμο για τα παιδια και γαριδοποπκορνπατατακια,,,απο εκει και υστερα πας εσυ οτι θελεις,,,,,οποτε ψαχτε το καλα στις περιοχες σας υπαρχουν και παιδοτοποι Που σκεφτονται αλλιως.....γιατι φετος δυστυχως πρε[ει να διαλεξουμε ενα μεγαλυτερο χωρο παμε σχολειο πια και τι σπιτι μας δε το κοβω να μας χωραει με τιποτα,,,,μεγαλωνουμε και σαν οικογενεια...εκτος αν τα παρω και κανω παρτυ σε κανενα παρκο και το ευχαριστηθουμε ολοι καλυτερα,.,,,, Quote μαιμουδακι 08/05/07 αγριοκατσικο 01/12/09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleonoritsa Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 οχι μην το λες γιατι δεν ισχυει! υπαρχουν παιδοτοποι που επιτρεπουν. πριν 1 μηνα εκανα σε εναν στο Ιλιον (Αθηνα) κ με "υποχρεωσαν" να παρω μενου μονο για τα παιδια (3 διαφορετικα, με 3 ευρω)κ πηγα κ εγω οτι αλλο ηθελα κ συμπληρωσα στα μικτρα κ εφαγαν κ οι μεγαλοι. ειχα ρωτησει ακομα σε 2 παιδοτοπους κ επισης επετρεπαν να φερεις και δικα σου φαγητα. Θεσ/νικη δεν ξερω φυσικα τι παιζει Πείτε και σε μένα βρε κορίτσια που είναι αυτοί οι παιδότοποι!!! Γιατί εγώ σε όσους έχω ρωτήσει, μου απαντάνε ότι δεν επιτρέπεται.... Βέβαια το Ίλιον μου πέφτει πολύ μακρυά, αν όμως ξέρετε κάποιους κοντά στα νότια προάστεια, please να μου τους πείτε!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleonoritsa Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Καλημερα...υπαρχουν παιδοτοποι που σε αφηνουν να πας εσυ φαγητο και επισης ΔΕΝ σου χρεωνουν ενοικιαση αιθουσας...Εγω εχω παρει προσφορα πχ που σου λεει 5 ευρω το παιδακι και οτι πιουνε οι μεγαλοι (οι καφεδες ο ακριβοτερος ειναι 2 ευρω) σου δινει χυμο για τα παιδια και γαριδοποπκορνπατατακια,,,απο εκει και υστερα πας εσυ οτι θελεις,,,,,οποτε ψαχτε το καλα στις περιοχες σας υπαρχουν και παιδοτοποι Που σκεφτονται αλλιως.....γιατι φετος δυστυχως πρε[ει να διαλεξουμε ενα μεγαλυτερο χωρο παμε σχολειο πια και τι σπιτι μας δε το κοβω να μας χωραει με τιποτα,,,,μεγαλωνουμε και σαν οικογενεια...εκτος αν τα παρω και κανω παρτυ σε κανενα παρκο και το ευχαριστηθουμε ολοι καλυτερα,.,,,, Μάλλον στις περιοχές που ψάχνω (νότια προάστεια) δεν ισχύει αυτό... γιατί πραγματικά τους έχω ρωτήσει σχεδόν όλους (Άλιμο, Φάληρο, Ν.Σμύρνη ακόμη κ Αγ.Δημήτριο).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maya Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 To playground (www,playground.gr) στη Νέα Σμύρνη σε αφήνει να φέρεις εσύ ακόμα και όλο το φαγητό. Εμείς τα παραγγείλαμε μεικτά, λίγο από αυτούς και λίγο από .... τις γιαγιάδες και ήταν πολύ καλά και οικονομικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts