Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το μωρό κουνιέται και με ανακατεύει!

Recommended Posts

Καλησπερα,ειμαι στην 20η εβδομαδα κ εδω κ μια εβδομαδα εχω αρχισει και αισθανομαι τις κινησεις του μωρου.:)

Το θέμα ειναι πως οταν κουνιεται με ανακατευει παρα πολυ. Ειχα ασχημο ξεκινημα με πολλους εμετους κ αδιαθεσειες που ελατωθηκαν πολυ πριν 3 βδομαδες... τωρα που το νιωθω να κουνιεται ομως νιωθω παλι πολυ χαλια κ εχω πολλους εμετους...

Το νιωθει κ καμια αλλη? Ειναι σα να με γαργαλαει,ειναι κατι ξεχωριστο αλλα οχι τοσο ευχαριστο οσο το φανταζομουν...το πολυ γαργαλημα με οδηγει σε εντονες αναγουλες... :cry:

Διαφημίσεις

Καλησπερα,ειμαι στην 20η εβδομαδα κ εδω κ μια εβδομαδα εχω αρχισει και αισθανομαι τις κινησεις του μωρου.:)

Το θέμα ειναι πως οταν κουνιεται με ανακατευει παρα πολυ. Ειχα ασχημο ξεκινημα με πολλους εμετους κ αδιαθεσειες που ελατωθηκαν πολυ πριν 3 βδομαδες... τωρα που το νιωθω να κουνιεται ομως νιωθω παλι πολυ χαλια κ εχω πολλους εμετους...

Το νιωθει κ καμια αλλη? Ειναι σα να με γαργαλαει,ειναι κατι ξεχωριστο αλλα οχι τοσο ευχαριστο οσο το φανταζομουν...το πολυ γαργαλημα με οδηγει σε εντονες αναγουλες... :cry:

θα σου γινει συνηθεια σιγα σιγα μην αγχωνεσαι..εγω ειχα εμετους και αναγουλες καθε μερα ολη μερα μεχρι την 28 εβδομαδα...Το θεμα ειναι οτι κουνιεται το μωρακι σου και πανε ολα καλα αυτο εχει σημασια...να το βλεπεις θετικα και να βρεις τροπους να ξεχνιεσαι , πολλα μικρα στεγνα γευματα θα σε βοηθησουν...τρωγε μια φρυγανια η ενα μπισκοτο και κοιτα να βαζεις κατι στο στομα σου καθε δυο ωρες αυτο θα σε βοηθησει...Τι να κανουμε ολοκληρη ζωη φερνουμε στον κοσμο ετσι ειναι...εφτασες στα μισα υπομονη!!!

markela35 :!: Μεχρι την 28η?? Πω πω!!

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!! Ειναι το ανακατεμα ειναι κ οι καουρες απο το σιδηρο κ επικρατει στο στομαχι μου πανικος... :rolleyes:

και θα γινουν χειροτερες οι καουρες να εισαι προετοιμασμενη....γιατι σε λιγο το μωρο θα πιεζει το στομαχι σου μεχρι να παρει θεση...Κρυο νερο με παγακια και λεμονι ανακουφιζουν τις καουρες αλλα θελει κυριως προσοχη στο φαγητο οχι πολλα λιπαρα οχι τηγανιτα και οχι μεγαλες μεριδες!!μικρα μικρα πολλα γευματα...Ομως το αποτελεσμα θα σε αποζημειωση οποτε υπομονη κοριτσι μου και σου ευχομαι μια καλη συνεχεια της εγκυμοσυνης σου και με ενα πονο!

Σε ευχαριστω πολυ markela35 μου.Προσπαθω να τρωω λιγοτερο απο το κανονικο αλλα δε νομιζω οτι χονευω ευκολα... Παντως η αισθηση που εχω οταν το νιωθω να κουνιεται δε περιγραφεται, σιγουρα ανεβαινω στα συννεφα αλλα δε μπορω να το ευχαριστηθω...:rolleyes:

Σε ευχαριστω για τις συμβουλες κ για τις ευχες σου,να χαιρεσαι κ εσυ τα παιδακια σου!!! ;)

Διαφημίσεις