Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους πήγα πριν λίγες μέρες για απλό υπέρηχο σε δημόσιο νοσοκομείο κ πλήρωσα 35 Ε + 5 Ε είσοδο για το νοσοκομείο. Μου είπαν οτι πλέον ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει τους υπερήχους κ τους πληρώνουμε κανονικά ενώ την προηγούμενη φορά που πήγα για αυχενική διαφάνεια δεν είχα πληρώσει τπτ, αναρωτιέμαι πόσα θα πρέπει να πληρώσω για Β επιπέδου που έχω σε ένα μήνα περίπου.

Τι γίνετε βρε κορίτσια πλέον πληρώνουμε συμμετοχή για τις αιματολογικές κ λοιπά εξετάσεις σε ιδιωτικό μικροβιολογικό και να πληρώνουμε κ τους υπερήχους στο δημόσιο νοσοκομείο? Θα μου πείτε κάνε κ τις αιματολογικές μέσα στο νοσοκομείο, δεν είναι εύκολο για μένα γιατί πρέπει να τις κάνω πχ την ίδια μέρα μιας κ πηγαίνω απο μακρυα οπότε είναι αδύνατον να είμαι νηστική κτλ, επίσης σκέφτομαι οτι αφού έχει αυξηθεί τόσο πολύ η δουλειά στο μικροβιολογικό του νοσοκομείου πόσο μπορώ να εμπιστευτώ τα αποτελέσματα τους, ασε που μπορεί να πληρώνεις πλέον κ εκεί.

Εχουν αυξηθεί οι εισφορές που πληρώνουμε για υγιειονομική ασφάλιση κατακόρυφα κ ασφάλεια δεν έχουμε παντού πληρώνουμε!!

Να δω πόσα θα πληρώσουμε τελικά κ για την γέννα όταν έρθει η ώρα.

Τι να πώω??

Διαφημίσεις

Μάλιστα,εγινε και ΑΥΤΟ!

Για να τρωνε και οι 300 με δεκα μασελες, λεφτα υπαρχουν.Για την ΥΓΕΙΑ, δεν περισσευει ουτε ψιχουλο!

Αι στο καλο πια!!!

ελα ρε!!το ειδαμε κ αυτο..σε πρωινο ραντεβου πληρώνεις?γιατι τα απογευματινα τα πληρωνεις ξερω..στα πρωινα ηταν 5 ευρω η εισοδος κ αλλα 7 για τον υπερηχο..

ΕΟΠΥΥ τέλος μάλλον. Γιατί πληρώνουμαι εισφορές τότε:confused::confused: Μας σύγχυσαν πρωϊ - πρωϊ

Διαφημίσεις

δεν παιζει ρολο πλεον.τωρα υπαρχει ο εοπυυ..τι να πω, αν ειναι να πας σε δημοσιο να κανω υπερηχο κ να πληρωσω 40ευρω , παω καλυτερα στην γυναικολογο μου εξω, οτι ωρα και μερα θελω, χωρις ταλαιποριες χωρις τπτ!!γιατι να πληρωνουμε ασφαλεια ηθελα να ηξερα..............................