Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθυστερηση....αγχος η ορμονικη διαταραχη?

Recommended Posts

Καλημέρα σε ολους.είμαι μια γυναικα απο τις πολλές που έχουν πολυκυστικες ωοθήκες.πριν απο δυο χρόνια είχα μια αποβολή.σήμερα είναι η τριτη μέρα που έχω καθυστέρηση.ποτε είναι το σωστο να κάνω ενα τεστ κύησης?

Διαφημίσεις

kanonika απο την πρωτη μερα καθυστερησης, υπαρχουν και καποια που δειχνουν νωριτερα,κοινως μπορεις νακανεις ανετα τεστ,καλα αποτελεσματα οτι κι αν σημαινει αυτο για σενα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Μπορείς να κάνεις τεστ όπως σου είπε η kisha. Είναι αρκετά ευαίσθητα πλέον. Έχεις καθόλου συμπτώματα που προβληματίζουν?

Κisha σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και στους δικούς μου προβληματισμούς, προσφέρεις μία νότα αισιοδοξία.

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Και γω πιστευω πως ενα τεστ εστω και σε αυτες τις μερες καθυστερησης θα δειξει!Πλεον τα περισσοτερα δειχνουν 5 μερες μετα τη συλληψη!

Σε μενα εδειξε απο την πρωτη μερα που περιμενα περιοδο!

Καλα αποτελεσματα!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

σε μενα εδειξαν 4 μερες πριν την περιοδο!κλιαρ μπλου (οχι ψηφιακο το απλο)

Διαφημίσεις

Κisha σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και στους δικούς μου προβληματισμούς, προσφέρεις μία νότα αισιοδοξία.

καλε ειμαι μια νοτα αισιοδοξιας απο μονη μου!αχαχαχαχ

ναι ναιιιι!!!!κα ι χοριακη 2 μερες πριν την περιοδο εδειξε 147 μοναδες,στη δευτερη δενεκανα καθολου...

• 5 months later...

Κορίτσια γειά σας. Λοιπόν είμαι 17 χρονών και το αγόρι μου 20. Είμαστε μαζί 2 χρόνια και έχουμε προχωρήσει. Ο κύκλος μου μέχρι τώρα ήταν παντα σταθερος (28 μερες) ποτε δεν ειχα προβληματα (εχω περιοδο απο τα 10) και εχει συμβει κατι μη αναμενωμενο.. Με τον φιλο μου αυτον τον μηνα ειχαμε επαφη 5 φορες και ολες εκτως γονιμων ημερων,την πρωτη φορα δεν βαζαμε προφυλακτικο αλλα εαν τελειωνε και συνεχιζαμε την ιδια μερα τοτε βαζαμε. Η περιοδος επρεπε να μου ερθει στις 22 του μηνα και εχουμε 28 και τιποτα.Εκεινος ειναι σιγουρος οτι δεν εχει συμβει κατι και μου λεει να μην αγχωνομαι. Βγαζω που και που μεγαλες ποσοτητες υγρων (λευκων παχυρρευστων αλλα και διαφανες) :oops: Και εχω απιστευτους πονους περιοδου. Λογω της ηλικιας μου καταλαβαινετε ποσο δυσκολο ειναι για μενα. Ξερω οτι επρεπε να προσεχουμε καλυτερα αλλα παντα πιστευτα (λαθος μου) οτι ολα ειναι υπο ελεγχο. Βοηθηστε με δεν ξερω τι να σκεφτω. Αυριο θα ερθει το αγορι μου να κανουμε 2 τεστ. Εσεις τι πιστευετε???:confused::(:|