Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδότοποι στους οποίους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το κάπνισμα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Στης Νιννέτας πρώτα από όλα.

Και θα έλεγα και τον παιδότοπο μιας φίλης μου αλλά έχει ζητήσει να διαφημιστεί από το φόρουμ οπότε δεν ξέρω αν επιτρέπεται αν το αναφέρω ακόμα. Αν μπορώ να το γράψω πέστε μου παρακαλώ.

Και θα έλεγα και τον παιδότοπο μιας φίλης μου αλλά έχει ζητήσει να διαφημιστεί από το φόρουμ οπότε δεν ξέρω αν επιτρέπεται αν το αναφέρω ακόμα. Αν μπορώ να το γράψω πέστε μου παρακαλώ.

Ευχαριστω ζανα που το ανεφερες !! :D

Ας βαλω τα κανονικα στοιχεια ομως ε? :lol:

1. Παιδοτοπος stay and play Μυρογιαννη 1 και κυβελης στον Αλιμο.

τηλ 210-9915191. Ολες τις ημερες απο τις 18.00-21.30

http://parents.org.gr/news/a265

Ευχαριστω ζανα που το ανεφερες !! :D

Ας βαλω τα κανονικα στοιχεια ομως ε? :lol:

1. Παιδοτοπος stay and play Μυρογιαννη 1 και κυβελης στον Αλιμο.

Mπράβο σας, και ευχομαι πάντα γεμάτοι!

Εχω μια υποψία, ότι δεν θα δω και πολλούς παιδότοπους να ακολουθούν...

Μακάρι....

.png

Κι εγώ να προσθέσω στη λίστα τον παιδότοπο playground στη Νέα Σμύρνη (Πλαστήρα 48, http://www.playground.gr).To κάπνισμα απαγορεύτηκε στον εσωτερικό χώρο αρχές του καλοκαιριού και μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται. Αν αλλάξει κάτι με την αλλαγή του καιρού, θα σας ενημερώσω.

Διαφημίσεις

Γεια σας! Θα ήθελα να ενημερώσω ότι πλέον και στον παιδότοπο trampolino απέναντι από τον ηλ.σταθμό των Α.Πετραλώνων απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους.

Τηλ.2103452274 Ηλ.διέυθυνση http://www.paidotopos-trampolino.gr

Παιδοτοπος στη Θεσσαλονικη οπου το καπνισμα απαγορευεται σε ολους τους εσωτερικους χωρους και επιτρεπεται μονο στον εξωτερικο χωρο (το χειμωνα καλυπτεται με ναυλον και μπαινουν σομπες-μανιταρια για να μην κρυωνουν οι καπνιστες):

ΚΟΚΟΛΙΜΠΟ

Ανδρούτσου 35 (Πλατεία Ύδρας)

Καλαμαριά Τ.Κ. 551 32

2310 436914

[email protected]

Μετα απο εκτεταμενη ερευνα που εκανα σχεδον σε ολες τις περιοχες της Θεσσαλονικης,ειναι ο μοναδικος στο ειδος του!

Στον παιδότοπο Toysland στην Πεύκη οδός Λεωφ. Αμαρουσίου 31 απαγορέυεται το κάπνισμα και υπάρχει καπνιστήριο το οποίο είναι με τζάμια για να παρακολουθείς τα παιδιά. Πάντως στους παιδότοπους το κάπνισμα απαγορεύεται σύμφωνα με την νομοθεσία και είναι απαράδεκτο που είναι στην διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη αν θα επιτρέπεται ή όχι.

a94dd1bc2e.png

• 3 weeks later...

ΑΘΗΝΑ

1. Παιδοτοπος stay and play

Μυρογιαννη 1 και κυβελης στον Αλιμο.

2.trampolino

απέναντι από τον ηλ.σταθμό των Α.Πετραλώνων

Τηλ.2103452274 Ηλ.διέυθυνση

http://www.paidotopos-trampolino.gr

3.playground

Πλαστήρα 48, Νέα Σμύρνη

http://www.playground.gr

4.Toysland

Λεωφ. Αμαρουσίου 31, Πεύκη

5. edit admin προστέθηκε παιδότοπος

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ FUN CLUB

Ευαγγέλου Γκέλα 14 ,Αχαρνές (Μενίδι)

τηλ 2102460679

Ο μοναδικος Παιδότοπος στο Μενίδι όπου απαγοεύεται το κάπνισμα. ΑΥΣΤΗΡΑ .,

6. edit admin αφαιρεθηκε παιδοτοπος λογω αυτοδιαφήμισης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1.ΚΟΚΟΛΙΜΠΟ

Ανδρούτσου 35 (Πλατεία Ύδρας)

Καλαμαριά Τ.Κ. 551 32

2310 436914

[email protected]

Ελπίζω να τα έβαλα όλα!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα!!

την περασμενη κυριακη με πηγε μια φιλη! ειναι ενας πολυ πολυ μικρος παιδοτοπος ο οποιος δεν λεει και πολλα αλλα το τσιγαρο κομμενο διαροπαλου η δε κοπελα που το εχει πολυ ευγενικη!!

Μας επιασε την κουβεντα και μας ειπε οτι το εχει 3 βδομαδες που το αγορασε απο τον προηγουμενο και απο τοτε το τσιγαρο το εκοψε .. αφου μπροστα μας εγινε το σκηνικο οπου μπηκε γιαγια και μαμα με ενα πιτσιρικι .. τους σερβιρε κανονικα ... και της ζητησαν τασακι και τους ειπε οτι απαγορευτεαι και οτι αν θελουν μπορουν εξω ... οι κες σηκωθηκαν και εφυγαν ... τι να λεμε

πεταλουδες λεγετε

κλεισθενους 13 & ξενοφωντος

2104901020

αγιοι αναργυροι νικαιας

Και γω πηγα της προαλλες σε εναν καινουργιο παιδοτοπο..

Μεσα ηταν πολυ μικρος (3-4 τραπεζια μονο) και εξω ειχε μπαμπου καναπεδες κλπ αλλα ειχε ενα βασικο προβλημα.. Οχι απλα δεν ηταν καπως προστατευμενος απο το κρυο αλλα δεν ειχε καν τεντα απο πανω.

Ο καιρος ετοιμος να βρεξει..

Μολις ειδα τους καναπεδες εξω την ψιλιαστικα την δουλεια.. Ρωταω την ιδιοκτητρια αν επιτρεπεται το καπνισμα μεσα (πριν καν ξεφορτωσω τα πραγματα απο το αυτοκινητο) μου απανταει με μια απιστευτη ξινιλα οχι, μονο εξω.

Πηρα λοιπον το παιδι και εφυγα.. Τηλεφωνησα και στις φιλες μου που ηταν να συνατηθουμε εκει και πηγαμε σε αλλον, στον οποιο επισης δεν επιτρεπεται μεσα το καπνισμα αλλα ο χωρος εξω ειναι προστατευμενος με ναυλον, εχει σομπες οποτε μπορουμε και εμεις να πιουμε ανθρωπινα τον καφε μας..

Δεν υπαρχει περιπτωση να παω σε παιδοτοπο που δεν μπορω να καπνισω..

Δεν εχω την απαιτηση να καπνισω μεσα στα μουτρα των παιδιων αλλα οχι και να καθομαι στη βροχη με ανοιχτη την ομπρελλα.. Στην τελικη αν ειναι να παω καπου μονο και μονο για να παιξει το παιδι υπαρχουν τοσα αλλα μερη, δεν ειναι αναγκη να πληρωσω τον παιδοτοπο που στην τελικη μετα απο μιση ωρα θα βαρεθει και θα θελει να φυγουμε.. Μπορω να παω πχ στις κουνιες που περναει και καλυτερα η στο Λουνα Παρκ.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κατω φυσικα .. εκτος αν εχουν προβλέψει και εχουν βαλει τασακια όπως σε μερικες που εχει τυχει να παω.. εκει τις πεταω στα τασακια. Ελπιζω να ικανοποιήθηκες με την απαντηση

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ, Dora μου, σαν πρώην καπνίστρια σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ τότε, νομίζω δεν θα πήγαινα κάπου που δεν θα μπορούσα να καπνίζω, βέβαια τότε δεν είχα παιδιά, για αυτό χρησιμοποιώ το 'νομίζω'. Απλά εμείς που μας ενοχλεί ο καπνός, θα θέλαμε να υπάρχουν κάποιοι παιδότοποι που να το σέβονται αυτό. Πολύ περισσότερο που το κάπνισμα στους παιδότοπους είναι και παράνομο, ανάμεσα στα άλλα. Δεν είπαμε να αρχίσουμε τις καταγγελίες για τους παράνομους παιδότοπους, αλλά ένα μπράβο για τους νόμιμους οφείλουμε, ως μη καπνιστές, να το πούμε!

Ουτε και γω ειπα μπραβο στους παιδοτοπους τεκεδες αλλα πιστευω πως αν εισαι σωστος επαγγελματιας πρεπει να φροντισεις να εχεις ενα τουλαχιστον ανθρωπινο χωρο και για τους γονεις που καπνιζουν. Ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες..

Παω στοιχιμα οτι παιδοτοπος της εν λογω κυριας σε λιγο καιρο θα μετατραπει οντως σε τεκε οταν θα συνηδητοποιήσει οτι οι πελατες θα φευγουν ο ενας μετα τον αλλο.. Αν ειχε χωρο για τους καπνιστες δεν θα εμπαινε σε αυτη τη διαδικασια..

Το εχω ζησει και με αλλον παδοτοπο στην περιοχη που ενω περυσι ειχε κοσμο φετος αρχισε να χτυπαει μυγες αφου ουτε και οι καπνιστες δεν παμε πλεον..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 3 weeks later...

Για οσους πηγαινετε προς Πορτο-Ραφτη υπαρχει και ο play events που απαγορευεται στον εσωτερικο του χωρο το καπνισμα. Στα συν του ειναι οτι οι τιμες του ειναι πιο προσιτες σε σχεση με την Αθηνα, οτι οι τουαλεττες ειναι καθαρες και ξεχωριστες για παιδακια και για μεγαλους (ειναι 4 για γυναικες, για κοριτσια, για αντρες, για αγορια), υπαρχει και ειδικος χωρος για αλλαγμα μωρου και οτι ειναι ασφαλης απο οσο εχω δει οσων αφορα το χωρο παιχνιδιου.

Επισης περα απο καφε ή ποτο υπαρχει και καταλογος με φαγητα τα οποια ειναι με πιο προσεγμενα υλικα (πχ στο χαμπουργκερ το μπιφτεκι ειναι σπιτικο και οχι καταψυγμενο) το οποιο εκανε 5 ευρω και ηταν πλουσια μεριδα (πιατο με πατατες), ο αντρας μου πηρε με 7 ευρω φιλετο κοτοπουλο σερβιρισμενο με ριζοτο και πατατες (στο ιδιο πιατο). Η εισοδος για τα παιδια ειναι 5 ευρω.

Τις καθημερινες λειτουργει απο τις 5 μεχρι τις 11 το βραδυ και τα σαββατοκυριακα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ.

Το αρνητικο ειναι οτι ο χωρος που παιζουν τα παιδια ειναι καπως περιορισμενος θα επρεπε να ηταν μεγαλυτερος ειδικα τα σαββατοκυριακα που εχει αρκετο κοσμο και οτι η μουσικη καποιες φορες ειναι δυνατοτερα απο οσο χρειαζεται.

Πέρσυ έκανα τα γενέθλια του Νικόλα στον παιδότοπο boom boom στην Καλλιθέα όπου απαγορεύεται το κάπνισμα. Όποιος ήθελε να καπνίσει κατέβαινε κάτω στην είσοδο του παιδότοπου όπου είχε τραπεζάκια για αυτό το λόγο.

Κορίτσια πείτε μου σας παρακαλω που κυμαίνονται οι τιμές στους παιδότοπους? Γενικά...

Δεν εχω πάει την μικρή μου λογω του καπνίσματος και το θεωρώ γαϊδουριά γενικώς σε χώρο που παίζουν παιδιά τόση αδιαφορία... Εξω ας κάνει ο καθένας ότι θέλει...

Γεια σας

Είναι μικρούλης ακόμα ο δικος μου αλλά βέβαια κάποια στιγμή θα πάμε και εμείς..

Για να καταλάβω ΥΠΑΡΧΟΥΝ παιδότοποι που καπνίζουν στον ίδιο χώρο με τα παιδιά ? ΚΑΙ ΠΑΝΕ ????????

Καπνίστρια είμαι και μάλιστα το λατρεύω το κάπνισμα αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο...

Δεν θυμάμαι ποια κοπελιά το είπε και συγγνώμη κιόλας αλλά αυτό το "δεν έχει τασάκια άρα τα πετάω κάτω" για μένα είναι απαράδεκτο..

Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για την βρωμιά της χώρας μας. Οι Έλληνες στα πάντα ψάχνουν αλλού την ευθύνη..γι΄αυτό ήμαστε στα χάλια που ήμαστε..

Κορίτσια πείτε μου σας παρακαλω που κυμαίνονται οι τιμές στους παιδότοπους? Γενικά...

Για Αθηνα θα απαντησω γιατι επαρχια δε ξερω τι παιζει, ειναι 6 ευρω η εισοδος των παιδιων συνηθως και σου δινουν και ενα μικρο κουτακι με χυμο ή κατι παρεμφερες (οχι σε ολους) για το παιδι. Απο κει και περα για οτι πιουν οι μεγαλοι ειναι τιμες καφετεριας.

Για Αθηνα θα απαντησω γιατι επαρχια δε ξερω τι παιζει, ειναι 6 ευρω η εισοδος των παιδιων συνηθως και σου δινουν και ενα μικρο κουτακι με χυμο ή κατι παρεμφερες (οχι σε ολους) για το παιδι. Απο κει και περα για οτι πιουν οι μεγαλοι ειναι τιμες καφετεριας.

Σ'ευχαριστώ πολύ αυτό με ενδιέφερε! Πάρτυ διοργανώνω μόνη μου στο σπίτι γιατί έχω χώρο και διάφορα στην πιλοτή (κούνια, τσουλήθρα, ποδήλατα κλπ). Απλά το παιδάκι μου θέλει παρέα παιδάκια για να παίξει....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...