Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τρίτη καισαρική σε 3 χρονια...

Recommended Posts

Το Μαιο του 2010 γεννησα την κορη μου με καισαρικη λογω πολυ μεγαλης προωροτητας κ παρα την δυσκολη και επειγουσα κατασταση ολα δοξα το θεο πηγαν καλα... Ενα χρονο μετα τον ιουνιο του 2011 γεννησα τον γιο μου παλι με καισαρικη μιας κ ηταν τοσο κοντα στην πρωτη κ υπηρχαν συμφησεις, εσπασε και καποιο αγγειο με κοψαν με ραψαν και ειπαν ολα καλα... τωρα ειμαι εγκυος στο 3ο μου παιδακι το οποιο θα γεννηθει καλοκαιρι του 2013 και εχω τρομοκρατηθει με το ενδεχομενο της τριτης καισαρικης... Ξερω κι εγω πολλες γυναικες που κανανε και 3 και 4 και παραπανω κι ολα πηγαν μια χαρα αλλα εκεινες ηταν ολες αψογες απο την πρωτη μεχρι την τελευταια... το σκεφτομαι σχεδον καθε μερα κι ειμαι ακομα 11 εβδομαδων... δεν φοβαμαι μην χασω την μητρα μου η κατι τετοιο, δοξα το θεο παιδακια εχω... το ξερω οτι ακουγομαι υπερβολικη εως τρελλη, φοβαμαι μην πεθανω απο αιμοραγια η καποια αλλη επιπλοκη... στο μεταξυ εχω ακουσει τελευταια 2-3 περιπτωσεις επαναλαβανομενης καισαρικης που δεν πηγαν καλα για την μητερα με τον αλφα η β τροπο... υπαρχει αλλη κοπελα που να φοβαται οπως κι εγω?

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Διαφημίσεις

Κορίτσι με το καλό το μωράκι σου και να σου ζήσουν και τα άλλα δύο. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει, πάντως υπάρχουν στην Αθήνα γιατροί και μαίες που αναλαμβάνουν (υπό αυστηρές προϋποθέσεις (vba2c) δηλαδή φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική. Είναι ελάχιστοι ομολογουμένως, αλλά δε χάνεις τίποτα να απευθυνθείς σε αυτούς να δεις αν σε παίρνει....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Αυτός που θα μπορούσε να σε καθησυχάσει είναι ο γιατρός σου, που σε παρακολουθούσε και τις δύο προηγούμενες φορές!

Καλύτερα να του εκμυστηρευτείς τις ανησυχίες σου. Η κάθε περίπτωση γυναίκας είναι διαφορετική, ακόμη και οι εγκυμοσύνες της ίδιας γυναίκας διαφέρουν κάποιες φορές!

Ανδρομεδα, πανω απ ολα ψυχραιμια, γιατι επηρεαζεται το μπεμπε στην κοιλιτσα σου,

συμφωνω με τη minni, ο γιατρος σου θα σε καθοδηγησει.......

ολα θα πανε καλα, ειπαμε, μονο θετικες σκεψεις!

Μια θεία μου έκανε 3 καισαρικές σε 3 χρόνια και μάλιστα, πριν από πολλά χρόνια - το μικρότερο παιδί της σήμερα είναι στο Λύκειο. Όλα πήγαν καλά, απλά την τρίτη φορά είχε πολύ πιο δύσκολη ανάρρωση. Αυτό όμως πιστεύω πως είχε να κάνει και με το ότι έπρεπε να φροντίζει ταυτόχρονα 3 μωρά, ο μεγάλος της καλά καλά δεν είχε βγει από τις πάνες. Πάντως, στην τριτη καισαρική, ο γιατρός της έδεσε τις σάλπιγγες γιατί ήταν επικίνδυνο να ξαναγεννήσει. Αλλωστε κι η ίδια δεν ήθελε άλλο παιδί, ήταν ήδη 41 όταν γεννήθηκε το τρίτο.

Μίλα με το γιατρό σου και ζήτα και μια δευτερη γνώμη, αν εξακολουθείς να αμφιβάλλεις. Με το καλό να γίνουν όλα!

Διαφημίσεις