Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαμηλη χοριακη

ΖΕΤΟΥΛΑ

Recommended Posts

Αντε κοριτσια περιμενουμε νεα σας με τριπλασιες χοριακες ευχομαι!!! :-D:grin:

εμενα παραμενει χαμηλη 195,16 μοναδες :(

Λυπάμαι πολυ πόσο ήταν η προηγούμενη;

Διαφημίσεις

κατσε ξαπλαααααααααααααααα!!!!και παρε τα χαπια σου!πανω απο ολα μην στεναχωριεσαι δεν κανει καλο!!!:P

Καλαπαμε δηλαδή;; Τώρα πήρα το γιατρό θα τον ξαναπαρω στις 6 μήπως πάω σήμερα για υπερηχο!

26 με 28 μερες...

ειναι η πρωτη φορα που ανεβαινει η χοριακη μου περιμενα ομως να ειναι λιγο μεγαλυτερη.

η μικροβιολογος δν ειναι αισιοδοξη...:(

Εγω βλεπω οτι τριπλαστιαστηκε!!ποσες μερες κυκλο εχεις ? μην στεναχωριεσαι περιμενε λιγο!

Τώρα είδα τις τιμές έχει δίκιο η markela μη το προδικάζεις να μιλήσεις με το γιατρό σου.

Διαφημίσεις

http://www.konstantinanousia.com/enkymosyne/hcg1

δες λιγο εδω...βεβαια αυτα ειναι οταν ξερουμε ακριβως ποτε εχει γινει η συλληψη , οταν δεν ξερουμε παιζουν οι τιμες.Μην βιαζεσται και μην αγχωνεστε..Δεν κανει καλο το αγχος ισα ισα μας κανει χειροτερα χχχχ

Λοιπον κοριτσια!!!

ο γιατρος μου ειπε οτι η χοριακη ειναι μια χαρα κ εξελισσεται φυσιολογικα την αλλη τεταρτη θα παω απο το ιατρειο του για να μου κανει υπερηχο!!!

qOUNp2.png.

Λοιπον κοριτσια!!!

ο γιατρος μου ειπε οτι η χοριακη ειναι μια χαρα κ εξελισσεται φυσιολογικα την αλλη τεταρτη θα παω απο το ιατρειο του για να μου κανει υπερηχο!!!

Μια χαρα ειναι Η χοριακη σου!!!!! διπλασιαστηκε μην ακους κανεναν περα απο το γιατρο σου!!!! Και μενα ο ενδοκρινολογος με χοριακη 257,82 μου ελεγε μπα πολυ χαμηλη ειναι Δεν θα εξελυχθει καλα!! και ομως στην αυχενικη μου ειπαν οτι εχω ενα υγιεστατο Μωρακι

αντε κοριτσια με το καλο!!!

Γιωργος 11-09-2008

Μανωλης 11-7-2013

MYNLp3.png

Πήρα τα αποτελέσματα 2013,80 από 442,64 αλλά είδα αίμα πάλι :-(

Ειναι πολυ καλη η χοριακη σου ξαπλα ξαπλα και παλι ξαπλα

Ο γιατρος σου τη σου ειπε?

Γιωργος 11-09-2008

Μανωλης 11-7-2013

MYNLp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα ειναι Η χοριακη σου!!!!! διπλασιαστηκε μην ακους κανεναν περα απο το γιατρο σου!!!! Και μενα ο ενδοκρινολογος με χοριακη 257,82 μου ελεγε μπα πολυ χαμηλη ειναι Δεν θα εξελυχθει καλα!! και ομως στην αυχενικη μου ειπαν οτι εχω ενα υγιεστατο Μωρακι

αντε κοριτσια με το καλο!!!

σ'ευχαριστω πολυ!!σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

qOUNp2.png.

Ειναι πολυ καλη η χοριακη σου ξαπλα ξαπλα και παλι ξαπλα

Ο γιατρος σου τη σου ειπε?

ο γιατρος, μου ειπε οτι η χοριακη ειναι καλη αλλα να παω να με δει αυριο για το αιμα γτ εχω λιγο ακομα σταγονες βεβαια αλλα υπαρχουν...

Λοιπον κοριτσια!!!

αχ μπραβο ειδες οτι ολα πηγαν κατ' ευχην πολυ χαιρομαι αντε με το καλο ολα τελεια!!!

annat29

Εγώ πριν την καθυστέρηση είχα 31,1 και μετά από 2 μέρες ήταν 92,3! Τέλεια μου είχε πει ο γυναικολόγος!

Τώρα είμαι 27 εβδομάδων!

Μην αγχώνεσαι! Όλα καλά θα πάνε! :)

TA6yp3.png

Each day's a gift and not a given right...

Leave no stone unturned, leave your fears behind...

And try to take the path less traveled by...

That first step you take is the longest stride...

Διαφημίσεις

ο γιατρος, μου ειπε οτι η χοριακη ειναι καλη αλλα να παω να με δει αυριο για το αιμα γτ εχω λιγο ακομα σταγονες βεβαια αλλα υπαρχουν...

Ωραια να δειτε το σπορακι να ηρεμησεις και εσυ,Καλη επιτυχια σου ευχομαι!!

Γιωργος 11-09-2008

Μανωλης 11-7-2013

MYNLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...