Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποκλειστικος θηλασμος-συχνη περιοδος

Recommended Posts

Γεια σας!Γεννησα πριν απο 3 μηνες με καισαρικη, και εχω προβλημα με την περιοδο μου..τα λοχεια κρατησαν 37 μερες, και μετα μου ηρθε περιοδος.Το θεμα ειναι οτι μετα απο 10 μερες μου ξαναηρθε, και μετα απο 8 μερες παλι, και με λιγα λογια μεσα σε 2 μηνες ειχα 5 φορες περιοδο, οχι σε ιδια χρονικα διαστηματα.Ηταν σιγουρα περιοδος τις πρωτες φορες, γιατι ειχα και τους γνωστους πονους περιοδου και ολα τα συμπτωματα.Τις επομενες φορες κρατουσε μονο 2 μερες.Το περιεργο ομως ειναι οτι θηλαζω αποκλειστικα, οποτε δεν θα επρεπε να μην αδιαθετω?:!: Επισης ειχα λιγο αιμα και μετα απο την ερωτικη επαφη..:oops: Πολλες φορες εχω και κατι εντονους πονους στην μητρα, που δεν ειχα παλιοτερα, ομως κρατουν ελαχιστα.Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?

Διαφημίσεις

Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι λόχεια ακόμα; Εγώ είχα μέχρι να γίνει το μωρό δυόμιση μηνών (και εγώ καισαρική- αποκλειστικό θηλασμό). Άλλες φορές ήθελε σερβιέτα για μικρή ροή όμως και άλλες με σερβιετάκι ήμουν εντάξει. Αφού είχα ρωτήσει και γυναικολόγο στους δύο μήνες περίπου (είχα τρομάξει που είχα ακόμα αίμα και ξαναπήγα να με δει) και μου είπε ότι δεν είναι απόλυτο ότι τα λόχεια κρατάνε σαράντα μέρες. Πήγαινε να σε δει ο γιατρός σου και θα σου πει, εγώ του είπα ότι θηλάζω και με είχε βάλει πρώτο ραντεβού, οπότε δεν καθυστέρησα πολύ στο ιατρείο (και στο λέω γιατί είναι σίγουρα δύσκολο με τόσο μικρό μωρό να λείψεις πολλές ώρες από το σπίτι).

Μηπως δεν ηταν περιοδος και ηταν τα λοχεια??? Οτι απεμεινε τελος παντων.... λογικα κατι τετοιο θα ηταν!Ασχετως τους πονους ψιλοπονακια μπορει να υπαρχουν στην αρχη μεχρι να ερθει η μητρα στην θεση της!!!

Οσο για τον θηλασμο και περιοδο να σου πω πως 20 μερες μετα τα λοχεια μου ηρθε περιδος η οποια ηταν κανονικη και απο τοτε ερχεται κανονικα καθε μη απρ ολο που θηλαζω αποκλειστικα....Σε αλλες ερχεται και σε αλλες οχι!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"