Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

όταν στεναχωρεις μια εγκυο γυναικα

Recommended Posts

Δε έχω τόσο το χρόνο να παρακολουθώ και να συμμετέχω στο forum αυτό. Είμαι εργαζόμενη μητέρα και έγκυος στο δεύτερο παιδί. Θέλω μια βοήθεια απλά σ αυτό το πρόβλημα για να προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να σταματησω να κλαιω πριν κανω κακο στο μωρο μου.

Πιστευω στις μερες μας το να εισαι εγκυος δε σημαινει τιποτα πια, σε αντιμετωπιζουν σαν προβλημα , γεματο ορμονες , σε βγαζουν παραξενη ακομα και αν εσυ πνιγεις πραγματα μεσα σου και τους φερεσε με το καλυτερο τροπο. Δε σου δινουν πια τη σειρα στις υπηρεσιες, δε δισταζουν να σε προσβαλουν και οταν τους λες οτι θελεις να σταματησεις τη συζητηση για να μην πληγωθεις ζητανε τα ρεστα και προκαλουν να τους αντιμετωπισεις.

Δυστυχως καπως ετσι εγινε με τη περιπτωση μου με συγγενικο προσωπο. Καποια χρηματα που επρεπε να δωθουν και στα οποια πηγα η ιδια να τα πληρωσω αλλα ο ταμιας δε τα κρατησε μεχρι να ξεκαθαρισει η υποθεση ωστε να τα δωσουμε ολοι μαζι με τους υπολοιπους. Με καλεσε ενα βραδυ αυτη η ''κυρια'' και απαιτουσε να μαθει που ακουσα οτι ειναι παρανομο και οτι δεν πρεπει να πληρωσω και που το ενα και που το αλλο.... Δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που μπορει να κανει κακο σε αλλο ουτε καν να του αντιμιλησει ετσι στο τελος που μου ειχε ανεβασει τη πιεση στα υψη εδωσα το τηλεφωνο στο συζηγο μου και αυτος στο τελος της εκλεισε το τηλεφωνο γιατι δε μπορουσε να καταλαβει απο τις φωνες της.

Ειναι συγγενης του συζηγου μου και δεν σεβαστηκε τη κατασταση μου, τελος παντων παει περασε πες αυτο το βραδυ,ηρεμησα και γω μετα ,σημερα ομως που ειδα τη κορη της και ενω ηθελα να της πω ολα καλα δεν εχω τιποτα μαζι σας για να τελειωσει το θεμα , με κατηγορησε οτι εγω φταιω γι αυτο και για λογια που δεν ειναι του χαρακτηρα μου να τα πω.

θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει αραγε καταγραφη αυτου του τηλεφωνηματος απο εταιρια τηλεφωνιας γιατι φοβαμαι οτι θα στρεψει εναντιον μου και αλλους και θελω να αποδειξω την αθοωτητα μου ή εστω να με αφησουν ησυχη.

Δε μπορω να αναφερω επακριβως τη περιπτωση για ευνοητους λογους.Σας ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

καλησπερα ειμαι κ εγω εγξυος στο δευτερο παιδακι και δυστυχως κ εμενα με στενοχωρουν πολυ καποιες φορες ...

δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι εξ αρχης δεν ασχοληθηκε ο συζυγος σου με αυτο το προβλημα?μην εκτιθεσαι εσυ σε τετοια πραγματα...εφοσον ειναι και δικοι του συγγενεις βγες απ εξω τελειως.προστατευσου απο τετοιες οικογενειες ,τετοιες παστες ανθρωπων που δεν υπολογιζουν μια εγκυο και της φερονται μ αυτο τον τροπο ετσι φαινεται το ποιον τους.

για να σε κατηγορησουν για κατι μεσω τηλεφωνου ειναι παρα πολυ δυσκολο,τη σημερον ημερα φιλη δικηγορος μου ειπε πως ειναι καλυτερα να σε κυνηγανε παρα να τους κυνηγας εσυ με το κοστος των μηνυσεων και των διαδικαστικων ποσο μαλιστα χωρις στοιχεια,δεν εχω καταλαβει επακριβως βεβαια τι φοβασαι ,ομως για να ηρεμησεις ρωτα δικηγορο.

και εγω θα σου προτεινα να αφησεις το συζυγο σου να χειριστει την υποθεση για να μην εκνευριζεσαι εσυ στην κατασταση σου....τωρα για την καταγραφη του τηλ -πως γινεται-και αν ειναι νομιμο μαλλον δικηγορος θα τα απαντησει ολα αυτα.

Κοπελιά γεια σου. κατ' αρχήν με το καλό το μωράκι σου :-D

Σε γενικές γραμμές καλό θα ήταν σε τέτοιες καταστάσεις ο οποιοσδήποτε να μην μπλέκει σε πολλά σου πα μου πες και να συμβουλεύεται δικηγόρο το συντομότερο δυνατό.

Ειδικά στην περίπτωσή σου, αν νομίζεις οτι θα σε τραβήξουν σε δικαστήρια και θα σου ανοίξουν ιστορίες δες δικηγόρο άμεσα. όσο για την καταγραφή της συνομιλίας, έχε υπόψη σου οτι βάσει νόμου οποιαδήποτε καταγραφή γίνεται από τον οποιοδήποτε χωρίς ο συνομιλητής του να το γνωρίζει είναι παράνομη και δεν μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο σε ενδεχόμενη δίκη. από κει κι έπειτα όταν ο άνθρωπος είναι @#%!%$%@$#%@#$ συνήθως λέει μπούρδες για να δείξει υπεροχή και να εκφοβίσει τον αντίπαλό του.

τώρα αν εννοείς αν η τηλεφωνιή εταιρεία καταγράφει συνομιλίες, δυστυχώς αυτό δεν το γνωρίζω, γνωρίζω όμως οτι αν καταγράφει όντως και χρειάζεσαι την συγκεκριμένη συνομιλία ως αποδεικτικό στοιχείο μόνο μέσω εισαγγελικής παραγγελίας μπορείς να την αποκτήσεις... αλλά και πάλι χρειάζεσαι δικηγόρο.

FPh8p3.png

Η άρση απορρήτου τηλεφωνημάτων γίνεται κατόπιν εντολής εισαγγελέα,έτσι ξέρω.Όμως μακρυά από στενάχωρες καταστάσεις και όσο γίνεται ανάληψη περιορισμένων εργασιών και διεκπεραιώσεων.Εσύ θα νοιαστείς για τον εαυτό σου και το μωράκι σου,κανείς άλλος δυστυχώς!

Όποιος έχει ένα γιατί να ζει,μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πώς!Νίτσε

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Δεν το τραβαω αλλο παραπανω το θεμα, ηδη μου εχει φερει αρκετα κλαματα, μου αρκει που οι ανθρωποι που ειναι κοντα μου καταλαβαινουν τη κατασταση. Απλα με πειραξε το γαμωτο που λενε να σε κατηγορουν για λογια που δεν ειπες και αντι να ζητανε συγνωμη ,θελουν να βγουν και απο πανω ενω εσυ εισαι ετοιμη να σκιψεις το κεφαλι και να δωσεις τοπο στην οργη για χαρη του παιδιου που περιμενεις. Για να το τραβηξω δικαστικα δε το σκεφτομαι στη κατασταση μου, απλα δεν θελω να εχουν καμια επαφη μαζι μου ξανα,ουτε καν σε γιορτες οικογενειακες. Το μονο που ευχομαι ειναι να ειναι καλα το μωρακι μου.

Κοριτσάκι, δεν αξίζει τον κόπο... Στο λέω εγώ που για αντίστοιχο θέμα έφτασε η πίεσή μου στο θεό και με μαζεύαν με τα ασθενοφόρα... Εάν είχα χάσει το παιδάκι μου τότε (που πλησίασα) θα την είχα σκοτώσει τη γαιδούρα και τα παλιολεφτά θα τα είχα κάψει. Αλήθεια σου λέω δεν αξίζει... μη χαλιέσαι και μη βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο (και το μωρό σου)

• 4 weeks later...

καλημερα!παντως εχω παρατηρησει κι εγω πως μερικοι ανθρωποι ειναι τοσο αναισθητοι που ουτε εγγυμοσυνη υπολογιζουν ουτε τιποτα!και μου τη δινει ακομα περισσοτερο οταν τα κανει αυτα γυναικα,και ποσο περισσοτερο μανα!!!!ελεος!!!πραγματικα καποιοι δεν εχουν μετρο σε τιποτα!

συμφωνω με τη dstavr δεν αξιζει για τιποτα στο κοσμο να ασχολεισαι με τετοια ατομα!κι εγω εχω κατι τετοια ατομα στη ζωη μου και ειπα τελος!!!εξηγησα στον αντρα μου οτι μου κανει κακο και ψυχολογικα και σωματικα ολο αυτο και του ειπα να βγαλει ακρη αυτος,αφου στη τελικη ειναι σοι του!!!!

αυτη τη στιγμη δικη μας δουλεια ειναι να ειμαστε ηρεμες οσο γινεται,και δουλεια του συζυγου να μας προστατευει απο ακυρα ξεσπασματα των τριγυρω πανω μας!!!!!!σκεψου μονο τη ψυχουλα που μεγαλωνει μεσα σου και ασε τους να μαλωνουν μονοι τους!και οποιος παρεξηγηθει ξυδι.....ειναι και φτηνο!χαχαχαχα!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Πραγματικά μερικοί άνθρωποι δεν σέβονται την εγκυμοσύνη. Συνήθως οι ηλικιωμένοι και οι έφηβοι. Μη σου τύχει ουρά με ηλικιωμένους ή 18άρικα. Σε ποδοπάτησαν! Οχι θέση δεν σου δίνουν, θα σε σηκώσουν για να κάτσουν κι όλας!

Αν η υστερική που αναφέρεις δεν ήταν ηλικιωμένη... και έχει υπάρξει και μαμά... ε, τι να πω.... :oops::oops::oops:

Οσο για την κόρη... όταν θα μείνει έγκυος σίγουρα θα σε θυμηθεί και θα ντραπεί - όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Αγαπητή μου λίγη γαϊδουριά, τι στο καλό, οι προγεστερόνες σου που είναι;;;; γύρνα την πλάτη σου και κοίτα την δουλειά σου. Ο σύζυγος μπορεί να σε αντικαταστήσει άνετα σε οτιδήποτε δεν αφορά την εγκυμοσύνη σου! :cool:

Έχεις ευθύνη απέναντι στο αγέννητο μωράκι σου.

Μην ασχολήσε καλή μου.. Τέτοιοι άνθρωποι νομίζω πως έχουν μια έμφυτη κακία μέσα τους! Καλό είναι να μη μπλεχτείς άλλο και να απομακρυνθείς, να μη συνεχιστεί άλλοο η ιστορία αυτή. Μίλα με τον άντρα σου και να σκέφτεσαι ότι δεν αξίζει να χαλάς τη ψυχολογία σου για κάτι τέτοιες

Διαφημίσεις