Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συγχαρητήρια στην κοπέλα από την επαρχία

Decem

Recommended Posts

Υπάρχει μία κοπέλα η οποία θηλάζει το παιδάκι της αποκλειστικά, αλλά η παραγωγή γάλακτος που έχει είναι πάρα πολύ μεγάλη...βγάζει περίπου 2 κιλά την ημέρα για να μπορέσει να αποφύγει τα πετρώματα..Και φυσικά το γάλα της είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για το δικό της το παιδάκι..Επικοινώνησε με το Νοσοκομείο Έλενα και τους εξήγησε την κατάσταση και τους είπε πως έχει μαζέψει πολύ μεγάλη ποσότητα από γάλα και θέλει με κάποιο τρόπο να το στείλει για το νοσοκομείο για τα πρόωρα παιδάκια, για τα παιδάκια που είναι στη εντατική και χρειάζονται μητρικό γάλα και γενικά για τα νεογνά του Νοσοκομείου...Της είπαν να πάει να κάνει κάποιες εξετάσεις στο τοπικό νοσοκομείο να ελέγξουν αν είναι όλα καλά με την υγεία της και την ποιότητα του γάλακτος και αφού έγιναν όλα αυτά και η κοπέλα είναι μια χαρά και δεν πρόκειται για απάτη έστειλε στο Έλενα ήδη περίπου 35 κιλά γάλα!!!!!

Και δεν σταματάει εδώ...για όσο θηλάζει το δικό της παιδάκι και δεν σκέφτεται να σταματήσει τον θηλασμό θα συνεχίζει να στέλνει γάλα...

Πραγματικά είναι πολύ άξια και μόνο που σκέφτηκε να βοηθήσει τόσα νεογνά, για σκεφτείτε πόσα παιδάκια μπορούν να καλυφθούν από το γαλατάκι που έστειλε???

Μπράβο της λοιπόν, και το καλό που κάνει σίγουρα θα το βρει μπροστά της!!!

Είσαι όλη μου η ΖΩΗ!!!

Διαφημίσεις

ARKEI AYTO TOΓΑΛΑΤΑΚΙ ΝΑ παρεχεται και δωρεαν απο το μαιευτηριο στανεογνα,εφ'οσον η μανουλα το χαριζει. ειπαν στη διπλανη μου -για θεσσαλονικη μιλαω-αν θες να δινουμε μητρικο στοιχιζει 100 ευρω... δεν καταλαβα τι εννοουσαν ο ιμαιες και δε ρωτησα,, 100 ευρω εφαπαξ, τη μερα τι?και αν το γαλα αυτο το μητρικο ειναι αυτο που πωλειται-οπως ειχε ξενινησει η ηταν δωρεα καποιας μανουλας...?

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Ωχχχ αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου!!

Μακάρι να μην είναι τόσο...(δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη).....και να ζητάνε χρήματα από τους γονείς που το έχουν ανάγκη από την στιγμή που η κοπέλα το έκανε δωρεά... να πω..

Είσαι όλη μου η ΖΩΗ!!!

Διαφημίσεις

• 2 months later...