Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Peg perego book plus τι χρώμα καρότσι να πάρω???????

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

είμαι στην 30 εβδομάδα και κατέληξα μετά από μεγάλη έρευνα για καρότσι να πάρω το book plus της peg perego. Περιμένω μπεμπούλα αλλά θέλω ένα ουδέτερο χρώμα αφού μετά θάθελα κι άλλο μωράκι και αν έρθει αγοράκι να μην κάνω διπλές αγορές. Βασικά δεν μου πολυαρέσουν τα χρώματα της αλλά σαν καρότσι έχει όλα όσα πιστεύω ότι χρειάζομαι. Είμαι μεταξύ δύο. Κόκκινο-μαύρο ή Γκρίζο-μαύρο. Έχει και λαχανί-γκρίζο αλλά νομίζω ότι δεν πολυπάει για κοριτσάκι, συν το ότι η τσάντα αλλαξιέρα την οποία μου έχουν φέρει δώρο είναι κόκκινη. Το κόκκινο-μαύρο δεν με ενθουσιάζει και σκέφτομαι ότι άμα βάζω στο μωρό μπλε ή ροζ ή πορτοκαλί δεν θα μου αρέσει. Τώρα το μαύρο-γκρίζο το βλέπω μουντό σαν χρώμα αλλά είναι η πιο ασφαλές επιλογή αφού ότι και να φορέσω στο μωρό μου θα είναι ωραίος συνδυασμός και στο ότι δεν θα θέλω συνέχεια να βγάζω το ύφασμα και να το πλένω. Τι να κάνωωωω; και πρέπει να το παραγείλω άμεσα π.χ. αύριο γιατί αν δεν έχει σε stock θα κάνει ενάμιση μήνα να έρθει και δεν θέλω να έχω το άγχος της τελευταίας στιγμής

Βοήθεια κορίτσια.......

V5vWp2.png

Διαφημίσεις

κι εμείς αυτο το καρότσι πήραμε γιατι είναι φανταστικό.εμείς το πήραμε σε denim(τζιν).να ξέρεις οτι παίζει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα.άλλα χρώματα δουλεύει το ΛΗΤΩ,άλλα το prenatal και άλλα το bebe jou.στο λητώ εχει την μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα,αλλά το έχει πιο ακριβό από τα άλλα.sτα bebe jou το ειδα προημερών σε ενα ωραιο καφε.ελπίζω να σε βοήθησα.

TBlYp3.png

Σ ευχαριστώ ziapan για την απάντηση σου,εδώ δυστυχώς δεν έχει πολλή ποικιλία,θα πάω αύριο να τα ξαναδώ και να αποφασίσω. Στο new baby city πήγα, δεν ξέρω αν έχει και Ελλάδα. Όσο για το καρότσι όντως είναι φανταστικό, ήμουνα πολύ μπερδεμένη αλλά μόλις είδα το συγκεκριμένο ξετρελλάθηκα!!! ;)

V5vWp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Κι εμείς αυτό το καρότσι έχουμε παραγγείλει! Ψάξαμε πολλά αλλά μ' αυτό κατενθουσιαστήκαμε. Κοριτσάκι περιμένουμε, αύριο κλείνω την 35η εβδομάδα και περιμένουμε το καρότσι όπου να' ναι. Το denim πήραμε κι εμείς (το ανοιχτόχρωμο, όχι το blue-black) με τον ασημί σκελετό και μου άρεσε πάρα πολύ!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κοριτσι μια ερωτηση να κανω για το συγκεκριμενο καροτσακι...κοθμπωνει το καρεκλακια υτοκινητου απευθεις πανω στον σκελετο του καροτσιου? η το βαζεις πανω στην αιωρα??

Καλησπέρα!

Και το καρεκλάκι του αυτοκινήτου και το πορτ μπεμπε κουμπώνουν απευθείας πάνω στον σκελετό. Το δικό μας ήρθε πριν δυο μέρες και το μελετήσαμε σε βάθος! Είναι πολύ εύκολο στο χειρισμό του

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Αν θες πες μου απο που το πηρες?

εγω το βλεπω στο e-baby ως peg perego book plus http://www.ebaby.gr/peg-perego/peg-perego-trio-book-plus.html. Ομως βλεπω πως υπαρχει το book completo και το book classico αυτο στο e-baby ποιο ειναι? γιατι δεν εχει και περιγραφη...

Το πήρα από εδώ :

http://www.fatsules.gr/book-peg-perego-karotsia-polukarotsi-fatsules.html

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που βρήκες είναι το book plus trio switch classico modular, αυτό που πήραμε εμείς είναι το book plus completo modular. Δεν πρέπει να έχουν μεγάλες διαφορές μςταξύ τους. Πάντως η τιμή που το βρήκες είναι πολύ καλή, εμείς το πιο φτηνό που το βρήκαμε πριν τις γιορτές ήταν στο site που σου παρέθεσα, και μετά από πολύ ψάξιμο!

Το δικό σου το έχει και εδώ (πολύ πιο ακριβό), αλλά έχει αναλύτική περιγραφή :

http://www.narlis.gr/eidhbebe/karotsakia/peg-perego/trio-book-plus-switch-modular-system/book-plus-trio-switch-classico-modular-system-marte-00650.html

Το πήρα από εδώ :

http://www.fatsules.gr/book-peg-perego-karotsia-polukarotsi-fatsules.html

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που βρήκες είναι το book plus trio switch classico modular, αυτό που πήραμε εμείς είναι το book plus completo modular. Δεν πρέπει να έχουν μεγάλες διαφορές μςταξύ τους. Πάντως η τιμή που το βρήκες είναι πολύ καλή, εμείς το πιο φτηνό που το βρήκαμε πριν τις γιορτές ήταν στο site που σου παρέθεσα, και μετά από πολύ ψάξιμο!

Το δικό σου το έχει και εδώ (πολύ πιο ακριβό), αλλά έχει αναλύτική περιγραφή :

http://www.narlis.gr/eidhbebe/karotsakia/peg-perego/trio-book-plus-switch-modular-system/book-plus-trio-switch-classico-modular-system-marte-00650.html

Σ ευχαριστω για την απαντηση!

Την διαβασα την περιγραφη!

και εχω απορια...

καπου γραφει "Σύστημα Ganciomatic Ρυθμιζόμενη Βάση" τι ειναι ακριβως αυτη η βαση? σαν βαση isofix η καμια σχεση?

Διαφημίσεις

Δεν είμαι σίγουρη, αλλά πρέπει να είναι βάση για το αυτοκίνητο που πωλείται ξεχωριστά. Δεν είναι isofix, η peg perego έχει άλλη βάση isofix, και απ' ό,τι είδα στο ebaby που βρήκες το καρότσι την έχει και σε πολύ καλή τιμή (95 ? αν θυμάμαι καλά). Σε μαγαζιά που πήγαμε για να δούμε από κοντά το καρότσι πριν το αγοράσουμε την isofix την πουλούσαν μέχρι και 150-160 ?!

Δεν είμαι σίγουρη, αλλά πρέπει να είναι βάση για το αυτοκίνητο που πωλείται ξεχωριστά. Δεν είναι isofix, η peg perego έχει άλλη βάση isofix, και απ' ό,τι είδα στο ebaby που βρήκες το καρότσι την έχει και σε πολύ καλή τιμή (95 ? αν θυμάμαι καλά). Σε μαγαζιά που πήγαμε για να δούμε από κοντά το καρότσι πριν το αγοράσουμε την isofix την πουλούσαν μέχρι και 150-160 ?!

Η peg perego βγάζει 2 βάσεις'την απλή με 50?περίπου και την isofix που την πήρα πριν από τα Χριστούγεννα από τα prenatal με 90κάτι ?!

TBlYp3.png

• 4 months later...
  • 3 months later...

Καλημέρα,

βλέπω ότι είναι παλιό το ποστ σου αλλά είπα να σου απαντήσω έστω και αργά. Τελικά αγόρασα το book plus. Είναι πολύ βολικό καρότσι, άνετο για το μωρό, κυλάει πολύ ομαλά, μέχρι πρόσφατσ την είχα και έβλεπε εμάς, κάτι το οποίο ειδικά σαν νεογέννητο μου άρεσε πάρα πολύ,ένα μεγάλο συν είναι ο μεγάλος χώρος αποσκευών, κάτω από το καρότσι, να φανταστείς πάντα εκεί βάζω την τσάντα του μωρού, την δική μου και ψώνια (όχι τρόφιμα, ρούχα και άλλα). Ένα μείον είναι ότι κλειστό δεν είναι τόσο μικρό αλλά προσωπικά δεν με πειράζει γιατί έχει όλα τα υπόλοιπα. Το βάρος του είναι 9.5 κιλά, όχι πολύ βαρύ, ούτε πολύ ελαφρύ. Το καλό είναι πως βγαίνει το κάθισμα οπότε όταν το βγάζω από το πορτ μπαγκάζ το βγάζω μισό μισό. Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστική!! Περιμένω νέα σου και τη γνώμη σου αν τελικά το αγόρασες

V5vWp2.png

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις