Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

cradle & swing της fisher price

elen1984

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες!!! Ως πολυ νεα μαμα θα χρειαστω κ εγω τη βοηθεια σας... Σας διαβαζω απο την αρχη της εγγυμοσυνης μου κ εχω βρει βοηθεια σε πολλα θεματα.. Ετσι γ ακομα μια φορα θα θελα αν μπορει καποια η καποιος να με βοηθησει... Εχω ενα μωρακι(κοριτσακι) 1 μολις μηνα.... Εχουμε λοιπον προβληματα κολικων που οσο πανε κ μειωνονται ευτυχως αλλα κ προβληματα υπνου... Αντιθετα απ οτι εχω διαβασει,οτι δλδ δεν κακομαθαινουν τοσο βρεφη,εμας κακομαθε δυστυχως κ δεν καθεται δευτερολεπτο μονη της αν δεν την παρουμε αγκαλια... Επειδη λοιπον δε θελω να την αφηνω να κλαιει, κι ας ξερω τοι μ εκμεταλλευεται, εψαξα να βρω διαφορες λυσεις για να την κρατησω καπωςαπασχολημενη...Ειδα οτι της αρεσει το κουνημα,γι αυτο κ υστερα απο ερευνα ειδα ποσο ωραια ειναι η σειρα cradle & swing της fisher price (aquarium,rainforest κλπ) δεν την βρισκω ομως ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Τουλαχιστον στην Ελλαδα... Εδω λοιπον θελω τα φωτα σας.... Ξερει καποιος που μπορω να τη βρω??? Τη χρειαζομαι αμεσα... Εδω στην επαρχια(Ζακυνθο) δεν υπαρχουν μαγαζια με αποκλειστικα προιοντα κ κανεις δε στην παραγγελνει... Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα που... σας ευχαριστω!!!!!:-P

Διαφημίσεις