Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 6 ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ (ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ)

1)ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ -ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΥΠΟΘΕΤΟ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ.ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ.

2)Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ - ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

3)ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.ΑΥΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.

ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΩΣ. ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΧΩΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ?????????

Διαφημίσεις

Κανει καθημερινα κακα επανω του? Ποσες μερες καθησε στο σπιτι? Ειναι το μεγαλο ή το μικρο?

Και εμενα ο μικρος μου περναει κατι φασεις που λερωνεται επαντω του μπορει να τυχει 1-2 φορες συνεχομενα αλλα μετα επανερχεται.

Οσο για την επιθετικοτητα πως ηταν πριν τον σταθμο? αν δεν του αρεσει μηπως βρηκε αυτο τον τροπο για να ξεσπασει?

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΦΙΧΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ.ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑΓΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΙΣΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ./

αθηνουλα γεια σου.δεν ξερω να σε βοηθησω πολυ με αυτο το θεμα μαλλον αλλαθα ηθελα να σε ρωτησω αν μιλατε και συζητατε με το παιδακι για τα θεματα που σε αγχωνουνε..δηλ να του πεις γιατι αγαπη μου αυτο γιατι το αλλο παντα γλυκομιλιτα...μπορει να ακουγεται λιγο περιεργο αλλα μπορουμε να συζηταμε με τα παιδια μας εστω και σε αυτη την ηλικια οσο μπορουμε...και η δικια μου που ειναι 2,5 οταν βλεπω και χανει τον ελεγχο ή κανει κατι το οποιο δεν μου αρεσει (οχι απαραιτητα ζημια) της μιλαω με πολυ ηρεμο τροπο και μου δινει να καταλαβω οτι με ακουει...βεβαια καθε παιδι εχει τον δικο του χαρακτηρα αλλα ακουνε και αλλα ειναι εντελως ανυπακουα...συζητα παντως ετσι λιγο μαζι του να δεις..εχει να σου πει κατι ας πουμε για την δασκαλα του ή για το σχολειο ή απλα το φανταζεσε εσυ?πολλα παιδακια δεν αρεσει να μοιραζονται με αλλα παιδακια πραγματα ΣΤΑΝΤΑΡ:lol::lol:αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τα χτυπαμε κτλ...οπως και να εχει μιλα μαζι του..ακομα και για τα κακακια του πες του γιατι μωρο μου δεν πας τουαλετα?πονας καπου?θελεις να σε βοηθησω καπου?γενικως μιλα...τα παιδια ακουνε ασχετα αν δεν πρατουνε για ζουζουνιστικους λογους!!καντο μηπως και γινει κατι!! να χαιρεσε τα παιδακια σου!