Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υψηλή χοριακή ... οριακή προγεστερόνη ???

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια ... μόλις την Κυριακή έμαθα πως είμαι έγκυούλα !!! :P:p:p

είμαι 2 1/2 εβδομάδων !!!!

οπότε ξεκίνησα με την χοριακή 5500 και την προγεστερόνη 20,98 !!!! έχω ραντεβού με τον γιατρό σε λίγες μέρες αλλά δεν μπορώ να περιμένω !!! είναι εντάξει τα αποτελέσματα??? απότι είδα η χοριακή είναι υψηλή ενώ η προγεστερόνη οριακή .... !!!!!! να αγχωθώ ???

Διαφημίσεις

οπότε ξεκίνησα με την χοριακή 5500 και την προγεστερόνη 20,98 !!!! έχω ραντεβού με τον γιατρό σε λίγες μέρες αλλά δεν μπορώ να περιμένω !!! είναι εντάξει τα αποτελέσματα??? απότι είδα η χοριακή είναι υψηλή ενώ η προγεστερόνη οριακή .... !!!!!! να αγχωθώ ???

2.5 εβδομαδων 5500 ???!!!δεν το εχω ξανα ακουσει δεν ξερω να σου πω...εγω ειμαι 4 εβδομαδων και 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο ειχα 76 μοναδες χοριακη....Τωρα τι να σου πω καλυτερα ο γιατρος σου ξερει.Μηπως ειναι 55 μοναδες???Ποσες μερα καθυστερηση ?? και οταν λες 2.5 εβδομαδων που το ξερεις??εκτος και εχεις κανει εξωσωματικη τοτε αλλαζει!!

είναι όντως 5500 ... κανονικά είναι η τιμή για 5-6 εβδομάδων (σύμφωνα με το μικροβιολογικό εργαστήριο) ... ξέρω ότι είμαι δυόμιση εβδομάδων γιατί η επαφέ έγινε 4 συνεχόμενες μέρες 09/1-12/1 ... οπότε το μέτρησα !! ;) έχω 6 μέρες καθυστέρηση ...

είναι όντως 5500 ... κανονικά είναι η τιμή για 5-6 εβδομάδων (σύμφωνα με το μικροβιολογικό εργαστήριο) ... ξέρω ότι είμαι δυόμιση εβδομάδων γιατί η επαφέ έγινε 4 συνεχόμενες μέρες 09/1-12/1 ... οπότε το μέτρησα !! ;) έχω 6 μέρες καθυστέρηση ...

χεχεχε τοτε εισαι σχεδον 6 εβδομαδων!!!Μετραμε απο την πρωτη μερα της περιοδου!!Η Χοριακη σου ειναι υψηλη μηπως εχεις τπτ διπλο σπορι!!!

πωπω ... δεν ήξερα ότι μετρούσα λάθος !!!! όσο για το διπλό έχω πεθερό (με δίδιμη αδερφή) και πεθερά (με δίδιμο αδερφό) και άντρα μοναχοπαίδι ... οπότε .. ???

για την προγεστερόνη να ανυσηχήσω ???

Διαφημίσεις

Mαρκελα μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά! Να έχεις μία υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη, το αξίζεις!

Και φυσικά όλες οι εγκυμονούσες με το καλό τα μωράκια σας!

παρε τηλεφωνο το γιατρο κ πες τα αποτελεσματα, πες κ για την προγεστερονη...να μην αγχωνεσαι κ εσυ.

με το καλο!!!!!!!!!!

Mαρκελα μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά! Να έχεις μία υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη, το αξίζεις!

Και φυσικά όλες οι εγκυμονούσες με το καλό τα μωράκια σας!

Το πεισμα βλεπεις!!!Σ'ευχαριστω πολυ alexele!!!Ελπιζω αυτη τη φορα με την βοηθεια της Παναγιας να πανε ολα καλα!:P

Διαφημίσεις

εγω εδειχνε να εχω υψηλη χοριακη και χαμηλη προγεστερονη και με μπουκωναν στα ουτροτζεσταν, ξαναπηγαινα για εξεταση προγεστερονη στα ταρταρα, μετα αλλαξα εργαστηριο μικριβιολογικο και εδειξε προγεστερονη εξαπλασια απ οτι το πρωτο που πηγαινα, προσεξτε τα κεντρα αναλυσης καντε και σε κανα δευτερο

συγνώμη που αργησα να απαντήσω ... τελικά όλα ήταν οκ!!!! ο μικροβιολόγος μου ήταν υπερβολικός και η προγεστερόνη ήταν οριακή αλλά ικανοποιητική !!!! επίσης είδαμε τον σάκο ... σε καλή θέση ... το σποράκι μου 1,5 χιλιοστό !!!!!!! :)

συγνώμη που αργησα να απαντήσω ... τελικά όλα ήταν οκ!!!! ο μικροβιολόγος μου ήταν υπερβολικός και η προγεστερόνη ήταν οριακή αλλά ικανοποιητική !!!! επίσης είδαμε τον σάκο ... σε καλή θέση ... το σποράκι μου 1,5 χιλιοστό !!!!!!! :)

Μπράβο κορίτσι,όλα τέλεια λοιπόν!Να έχεις μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!:-P