Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κομμωτηριο για νονα-ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Ελισα24

Recommended Posts

help- ειμαι νονα το ΣΚ και η κομμωτρια που εκλεισα με ειδοποιησε οτι κατι της συνεβη....η βαπτιση ειναι κολωνακι κοντα, ξερετε κανενα καλο κομμωτηριο για κουρεμα και χτενισμα??? Τοσα που ειναι θα υπαρχει ενα καλο...αλλα να μην εχει και 100 ευρω το κουρεμα! (πηρα τηλ σε 1-2 και κατι τετοια μου ελεγαν)

στειλτε πμ αν ειναι να θεωρηθει διαφημιση, απλα δεν εχω ποτε χτενιστει κεντρο αθηνας και δε γνωριζω....

Διαφημίσεις

Εγώ ξέρω στην Αγίου Μελετίου τα mod's hair είναι ακριβούτσικα αλλά όχι τόσο που λες, για δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις χωρίς να πεις ότι γίνεσαι νονά απλά ότι έχεις να πας κάπου, νομίζω ότι όλα τα κομμωτήρια όταν πεις γάμος βάφτιση και είσαι άμεσα ενδιαφερόμενος σε πατάνε λίγο.

Δεν τους ειχα πει οτι ειμαι νονα, τους ρωτησα απλα ποσο κοστιζει κουρεμα και στο ενα μου ειπαν κατευθειαν 150 ευρω και στο αλλο με ρωτησαν αν εχω μακρια μαλλια και μετα μου ειπαν 100 ευρω...

Αγ Μελετιου το ξερω το κομμωτηριο εχω παει πολυ παλια αλλα δεν με βολευει, θα βρισκονται ολοι στο σπιτι της νυφης στον λυκαββητο και θελω να ειμαι κοντα με τα ποδια αν χρειαστει κατι να περασουν-να γυρισω και γρηγορα.....

Μου φαινεται περιεργο με τοσα κομμωτηρια, κανενα δεν ειναι καλο???? :(

Θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κούρεμα με την πρώτη σου επίσκεψη σε κάποιο κομμωτήριο. Αν κάτι πάει στραβά, θα σου χαλάσει η διάθεση. Στη θέση σου θα έκοβα/έβαφα τα μαλλιά μου στο κομμωτήριο που πηγαίνω συνήθως και θα άφηνα για την εν λόγω μέρα μόνο το χτένισμα.

it's never too late to start all over again

Κι εγώ το ίδιο θα σε συμβούλευα ειδικά άμα δεν το ξέρεις το Κομμωτήριο μην κάνεις κούρεμα, από Κολωνάκι δεν ξέρω τίποτα αλλά ειλικρινά μου φαίνονται υπερβολικές οι τιμές εν μέσω κρίσης.

Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο κάποιο κομμωτήριο που έχεις ξαναπάει και να σου στείλουν μια κοπέλα σπίτι να σε χτενίσει?

Διαφημίσεις

Γνώμη μου είναι να πας να κουρευτείς σήμερα αύριο ώστε να στρώσουν και την ημέρα της βάφτισης πήγαινε στο κομμωτήριο αλλά της γειτονιάς σου, όχι της περιοχής της βάπτισης. Πρώτον, είναι όλα γύρω στα 100 ευρώ κούρεμα με χτένισμα και δεύτερον είναι καλύτερο το να έχεις τελειώσει και να πας με την ησυχία σου στη βάφτιση και όχι κατευθείαν από το κομμωτήριο.

Παιδια ειμαι στο χωριο κ επιστρεφω Παρασκευη αργα το βραδυ. Αυτη που ξερουμε θα χτενιζει τη μαμα, το σοι της κτλ. Δεν με πειραζει να κουρευτω εκεινη τη στιγμη, λιγο αραιωμα θελουν.

Μονο ενα μου στειλατε σε πμ δεν εχουν ραντεβου την ωρα που μπορω την εκανα...

Τελικα απ ο,τι καταλαβαινω, δεν υπαρχει κανενα καλο κομμωτηριο Κολωνακι ................................ με μαλλι αφανα θα παω ..........:(

Ξέρω ενα κομμωτηριο αλλα ειναι 20 ΄ απο πλατεια κολωνακιου και 10΄ με ταξί, περιοχή παγκρατιου, αρκετά κοντά στο μετρο Ευαγγελισμου. Αν θέλεις σου στέλνω στοιχεία.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Διαφημίσεις