Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποβολη 2 τριμηνου για δευτερη φορα.

Recommended Posts

On 1/4/2013 at 1:07 ΠΜ, πινελακι είπε:

κοριτσι γεια σου!!!! θα ηθελα να σου πω οτι και εγω ειχα 2 αποβολες στο 2 τριμηνο μετα απο εξωσωματικη .η μια με το σπερμα του συζυγου και η αλλη με δοτη.θα ηθελα να σου πω οτι αν τελικα θελεις να κανεις παιδι πρεπει να κανεις τρομερη υπομονη και να εχεις θεληση ακομα να ξερεις οτι ολα γινονται για καποιο λογο. εγω εχασα απο 2 φορες διδυμα και την πρωτη ημουν ηδη στον 5 μηνα.φαντασου το ψυχολογικο? χωρις να παθεις κατι θελω να σου πω οτι την πρωτη φορα μου εσπασαν τα νερα στο σπιτι πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και την επομενη μερα που πηγα στο ιατρειο του μου ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα και οτι απλα πρεπει να τρωω 5 φορες την εβδομαδα κοκκινο κρεας. φυσικα εγω τον πιστεψα και το αποτελεσμα ηταν 2 μερες μετα να ανοιξει ο τραχηλος και να φυγει το ενα εμβρυο την ωρα που ημουν στην τουαλετα.φωναξα την μητερα μου και το κραταγε ξαπλωσα στο κρεβατι και ειδοπειησαμε τον γιατρο ο οποιος αδιαφορησε....τελικα πηγα στο νοσοκομειο στον γιατρο της αδελφης μου και ευτυχως με εσωσε. δυστηχως οχι κανενα εμβρυο.:cry: η δευτερη ηταν και αυτη επωδυνη αλλα και θεμα ατυχιας.αν θελεις περισσοτερα να μαθεις πεσμου.

Δεν πιστεύω αυτό που μόλις διάβασα!!!! Σου σπάσαν τα νερά και σου είπε να φας κόκκινο κρέας;;; κατά τύχη δηλαδή γλύτωσες την συψαιμία!!! Πραγματικά σε θαυμάζω που δείχνεις να αντιμετωπίζεις πλέον τόσο ψύχραιμα την αδιαφορία του.. 

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1 hour ago, ΧρύσαΜ είπε:

Δεν πιστεύω αυτό που μόλις διάβασα!!!! Σου σπάσαν τα νερά και σου είπε να φας κόκκινο κρέας;;; κατά τύχη δηλαδή γλύτωσες την συψαιμία!!! Πραγματικά σε θαυμάζω που δείχνεις να αντιμετωπίζεις πλέον τόσο ψύχραιμα την αδιαφορία του.. 

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά δε θέλω να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις σε όσους διαβάσουν τη δημοσίευσή σας.

Τονίζω ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος σηψαιμίας αν "σπάσουν τα νερά" και καταναλώσει κανείς κόκκινο κρέας.

Προφανώς κάποιος σας το μετέφερε χωρίς να ξέρει και σας δημιούργησε κι εσάς την ίδια λανθασμένη εντύπωση.

• Like 1

1 hour ago, Βασίλειος Χατζηαντωνίου είπε:

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά δε θέλω να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις σε όσους διαβάσουν τη δημοσίευσή σας.

Τονίζω ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος σηψαιμίας αν "σπάσουν τα νερά" και καταναλώσει κανείς κόκκινο κρέας.

Προφανώς κάποιος σας το μετέφερε χωρίς να ξέρει και σας δημιούργησε κι εσάς την ίδια λανθασμένη εντύπωση.

Όχι μάλλον έγινε μπέρδεμα έτσι όπως τα γράφω. Δεν εννοούσα αυτό, προς Θεού.. Αλλά έχω ακούσει περιστατικά 2 γυναικών που έσπασαν τα νερά και είτε δεν το κατάλαβαν λόγω λίγης ροής είτε οτιδήποτε σχετικό και μετά από αυτό η μια έπαθε συψαιμία και δυστυχώς πέθανε και η άλλη στο παρατσάκ το πρόλαβε επειδή, λόγω κάποιων άλλων συμπτωμάτων, πήγε μετά από αρκετές ώρες νοσοκομείο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι θα πάθενε κάτι τέτοιο λόγω του κρέατος :-P:-P:-P:-P:-P

On 9/5/2017 at 10:41 ΠΜ, ΧρύσαΜ είπε:

Όχι μάλλον έγινε μπέρδεμα έτσι όπως τα γράφω. Δεν εννοούσα αυτό, προς Θεού.. Αλλά έχω ακούσει περιστατικά 2 γυναικών που έσπασαν τα νερά και είτε δεν το κατάλαβαν λόγω λίγης ροής είτε οτιδήποτε σχετικό και μετά από αυτό η μια έπαθε συψαιμία και δυστυχώς πέθανε και η άλλη στο παρατσάκ το πρόλαβε επειδή, λόγω κάποιων άλλων συμπτωμάτων, πήγε μετά από αρκετές ώρες νοσοκομείο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι θα πάθενε κάτι τέτοιο λόγω του κρέατος :-P:-P:-P:-P:-P

:-D:-D

Με τόσα που γράφονται στο διαδίκτυο καθημερινά (και που τα γράφουν άνθρωποι που τα εννοούν ακριβώς όπως γράφονται), προσπαθώ να προλαμβάνω κρούσματα παραπληροφόρησης! 

Συγγνώμη αν υπήρξα προσβλητικός! 

Edited by Βασίλειος Χατζηαντωνίου
  • Like 1

2 ώρες πρίν, Βασίλειος Χατζηαντωνίου είπε:

:-D:-D

Με τόσα που γράφονται στο διαδίκτυο καθημερινά (και που τα γράφουν άνθρωποι που τα εννοούν ακριβώς όπως γράφονται), προσπαθώ να προλαμβάνω κρούσματα παραπληροφόρησης! 

Συγγνώμη αν υπήρξα προσβλητικός! 

Όχι καλέέ τι προσβλητικός;!;! Μακάρι να υπηρχαν πολλοί σαν και εσάς και σε άλλες σελίδες γιατί σε κάποια θέματα γράφονται "δράκοι"...

• Like 1

Διαφημίσεις