Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΟΒΟΣ ...ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια . θα ηθελα να μοιραστω τους φοβους μου με καποιον. Λοιπον, ειμαι εγγυος στο πρωτο παιδι μετα απο προσπαθεια δυο ετων. Αυτη τη στιγμη λογικα ειμαι στην 4 βδομαδα απο την συλληψη καθως εχω πολυ μεγαλο και αστατο κυκλο και η γιατρος δεν μπορουσε να μου πει ακριβως απο τον υπερηχο την ακριβη ηλικια κυησεως. Η πρωτη μου χοριακη ηταν Τριτη 15/01/2013 ,622 μοναδεσ και η δευτερη Παρασκευη 18/01/2013 1976 μοναδες .Στον υπερηχο ειδαμε μια μικρη κουκιδα.

Απο τη στιγμη λοιπον που πηγα στο γιατρο με διακατεχει ενας φοβος οτι κατι θα παει στραβα. Βλεπω εφιαλτες και δεν κοιμαμαι καλα γενικως. Γενικα δεν γνωριζω και πολλα πραγματα σχετικα με την εγκυμοσυνη και ισως αυτο με κανει να σκεφτομαι ετσι.

Ειναι φυσολογικα ολα αυτα που μου συμβαινουν?:confused:

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια . θα ηθελα να μοιραστω τους φοβους μου με καποιον. Λοιπον, ειμαι εγγυος στο πρωτο παιδι μετα απο προσπαθεια δυο ετων. Αυτη τη στιγμη λογικα ειμαι στην 4 βδομαδα απο την συλληψη καθως εχω πολυ μεγαλο και αστατο κυκλο και η γιατρος δεν μπορουσε να μου πει ακριβως απο τον υπερηχο την ακριβη ηλικια κυησεως. Η πρωτη μου χοριακη ηταν Τριτη 15/01/2013 ,622 μοναδεσ και η δευτερη Παρασκευη 18/01/2013 1976 μοναδες .Στον υπερηχο ειδαμε μια μικρη κουκιδα.

Απο τη στιγμη λοιπον που πηγα στο γιατρο με διακατεχει ενας φοβος οτι κατι θα παει στραβα. Βλεπω εφιαλτες και δεν κοιμαμαι καλα γενικως. Γενικα δεν γνωριζω και πολλα πραγματα σχετικα με την εγκυμοσυνη και ισως αυτο με κανει να σκεφτομαι ετσι.

Ειναι φυσολογικα ολα αυτα που μου συμβαινουν?:confused:

Αγαπητή vaggelio καταρχάς συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι για τίποτα. Χαλάρωσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου. Για μένα ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου γιατί όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεφταν πάνω μου και με φρόντιζαν πάρα πολύ. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να πάνε όλα καλά αλλά χρειάζεται να είσαι χαρούμενη και ήρεμη για να είναι και το μωράκι σου. :wink:

Όσο για τα όνειρα όλες οι εγκυμονούσες βλέπουν άσχημα όνειρα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά θα στο επιβεβαιώσουν και άλλες κοπέλες.

Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και ονειρέψου την ζωή σου με το καινούργιο μέλος!!!!

Εννοείται ότι είναι φυσιολογικά απλά εσύ το ζεις λίγο σε μεγαλύτερο βαθμό επειδή ειναι και η πρώτη σου εγκυμοσύνη. Θα σου πω απλά ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι γιατί το να φοβάσαι δεν σου προσθέτει , σου αφαιρεί από τις καλές στιγμές που φυσιολογικά βιώνεις σε μια εγκυμοσύνη. Εφόσον η σύλληψη είναι σωστή και το έμβρυο αναπτύσσεται σωστά (αυτά θα τα βλέπεις περίπου μια φορά το μήνα με υπέρηχο) δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι.

Σου εύχομαι λοιπόν να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι !

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]