Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ευχαριστήριο στη "συνταγή της γιαγιάς"

Recommended Posts

Θέλω να ευχαριστήσω την "συνταγη της γιαγιάς" για τη προσφορά για τις μπομπονιέρες τις οποίες είχα κερδίσει στο προηγούμενο διαγωνισμο.Χθες είχα τη βάφτισή της μικρής μου και τις μοίρασα ως γλυκό αντι το κλασικό παστάκι και το ευχαριστήθηκαν όλοι.Το γλυκό ήταν απίθανο (θα παραγγείλω και για το σπίτι) ,η συσκευασία πολύ περιποιημένη και όμορφη και είχα την παραγγελία ακριβώς την μέρα που την ήθελα.Ευχαριστώ

2GxD.jpg2GxDp2.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Μπράβο στη συνταγή της γιαγιάς κι εμείς απο εκεί είχαμε γλυκάκι

http://i279.photobucket.com/albums/kk152/antoula/085.jpg

και εκαναν πάταγο :D

Βέβαια εμείς τα πληρώσαμε δεν ήταν απο κλήρωση :roll::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

• 1 year later...

Στην βάπτιση της κόρης μου την προηγούμενη Κυριακή, προσφέραμε αντί για γλυκό, μικρά βαζάκια με γλυκό του κουταλιού από την "Συνταγή της γιαγιάς".

Μας τα στείλανε την ημερομηνία που τα ζητήσαμε. Ήταν όλα άψογα. Ο κύριος ο οποίος επικοινώνησε μαζί μου ήταν πάρα πολύ ευγενικός κι εξυπηρετικός. Και φυσικά, όλοι μα όλοι οι καλεσμένοι μείνανε πολύ ικανοποιημένοι. Πολλοί παίρνανε και δεύτερο βαζάκι (είχα τρεις γεύσεις):).

στους συγκεκριμενους παρηγγειλα τις μπουμπουνιερες του γαμου μου και ασυζυτητι και τι ςμπομπο του μικρου!

στην ωρα τους κ τα μεταφορικα δωρεαν!

αψογοι στην ποιοτητα του γλυκου τους που ηταν ολοφρεσκο παντα(το βυσσινο δεν παιζεται)κ στο χρονο παραδοσης:D

uDuOp2.png