Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποτε θα αλλαξουν επιτελους τα πραγματα???

Recommended Posts

Καλημερα σας.Ειλικρινα η κατασταση μας ειναι απελπιστικη και θα ηθελα περισσοτερο την συμπαρασταση σας παρα την συμβουλη σας(καλοδεχουμενη και αυτη ομως).Το μωρο μου 3,5 μηνων ειναι ΟΛΗ μερα και ΚΑΘΕ μερα ανησυχο.Δεν σταματαει καθολου την γκρινια και κουνιεται συνεχως.Πλεον δεν καθεται πουθενα,ουτε στο καροτσι,ουτε στο ρηλαξ ουτε στην ΑΓΚΑΛΙΑ εκτος και αν ειναι ορθιος,που και εκει παλι κουνιεται.Τρωει ανα δυο ωρες μεσα στη μερα κ το ιδιο κανει και τη νυχτα.Εχει γοπ την οποια εχουμε αντιμετωπισει με το σιροπακι και εχω κοψει και ολα τα γαλακτοκομικα διοτι τον ενοχλουσαν.Δεν κοιμαται σχεδον καθολου μεσα στη μερα και την νυχτα οπως σας ειπα ξυπναει ανα δυο ωρες.Τα γευματα του ηταν πιο αραια πριν αλλα εδω και ενα μηνα ειναι ετσι.Εχω παλεψει πραγματικα απο την αρχη για να εδραιωσω τον αποκλειστικο αλλα ακομα και εκει εχουμε συνεχεια θεματα.Ειναι συνεχεια ανησυχος και στο στηθος.Δν αντεχω αλλο.Δεν μπορω να κανω τιποτα αν δεν υπαρχει καποιος να τον απασχολει.Που θα παει αυτη η ιστορια?Εχω φτασει στο σημειο να τον ακουω να κλαιει κ να κλεινω τα αυτια μου.Μου βγαζει απιστευτα νευρα και φανταστειτε οτι ειμαι βρεφονηπιοκομος και εχω γενικα πολυ μεγαλη υπομονη με τα παιδια.Ποτε θα βρουμε ρυθμους?Ποτε θα σταματησει αυτη η ιστορια?Αντι να διορθωνομαστε γινονται χειροτερα τα πραγματα..Και αν ειναι αλμα ΠΟΣΟ καιρο κραταει επιτελους βρε κοριτσια?:twisted::twisted::twisted::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Καλημερα σας.Ειλικρινα η κατασταση μας ειναι απελπιστικη και θα ηθελα περισσοτερο την συμπαρασταση σας παρα την συμβουλη σας(καλοδεχουμενη και αυτη ομως).Το μωρο μου 3,5 μηνων ειναι ΟΛΗ μερα και ΚΑΘΕ μερα ανησυχο.Δεν σταματαει καθολου την γκρινια και κουνιεται συνεχως.Πλεον δεν καθεται πουθενα,ουτε στο καροτσι,ουτε στο ρηλαξ ουτε στην ΑΓΚΑΛΙΑ εκτος και αν ειναι ορθιος,που και εκει παλι κουνιεται.Τρωει ανα δυο ωρες μεσα στη μερα κ το ιδιο κανει και τη νυχτα.Εχει γοπ την οποια εχουμε αντιμετωπισει με το σιροπακι και εχω κοψει και ολα τα γαλακτοκομικα διοτι τον ενοχλουσαν.Δεν κοιμαται σχεδον καθολου μεσα στη μερα και την νυχτα οπως σας ειπα ξυπναει ανα δυο ωρες.Τα γευματα του ηταν πιο αραια πριν αλλα εδω και ενα μηνα ειναι ετσι.Εχω παλεψει πραγματικα απο την αρχη για να εδραιωσω τον αποκλειστικο αλλα ακομα και εκει εχουμε συνεχεια θεματα.Ειναι συνεχεια ανησυχος και στο στηθος.Δν αντεχω αλλο.Δεν μπορω να κανω τιποτα αν δεν υπαρχει καποιος να τον απασχολει.Που θα παει αυτη η ιστορια?Εχω φτασει στο σημειο να τον ακουω να κλαιει κ να κλεινω τα αυτια μου.Μου βγαζει απιστευτα νευρα και φανταστειτε οτι ειμαι βρεφονηπιοκομος και εχω γενικα πολυ μεγαλη υπομονη με τα παιδια.Ποτε θα βρουμε ρυθμους?Ποτε θα σταματησει αυτη η ιστορια?Αντι να διορθωνομαστε γινονται χειροτερα τα πραγματα..Και αν ειναι αλμα ΠΟΣΟ καιρο κραταει επιτελους βρε κοριτσια?:twisted::twisted::twisted::oops::oops::oops:

διαβαζοντας τις πρωτες γραμμες,σκεφτηκα οτι σιγουρα ειναι μωρο με γοπ..το επιβεβαιωσες λιγο παρακατω..

μεχρι 4 μηνων ξυπναγε το βραδυ (ακομα το θυμαμαι) στις 1:00,3:00,5:00,7:00 και 9:00 το πρωι για να συνεχισει τα γευματα ανα μιαμιση με δυο ωρες..

σε καταλαβαινω απολυτα!

θα σου πω υπομονη!!! τι πρωτοτυπο!

αν μπορεις παρτο κοντα σου στο κρεββατι σου για να θηλαζεις ξαπλωμενη και να μην διακοπτεις κατα πολυ τον υπνο σου..

πανω που ησυχασε, μετα ξεκινησαν τα δοντια..

γενικα οσο μεγαλωνει απο εδω και περα θα βελτιωνεται η κατασταση με την γοπ..απλα μετα ακολουθουν τα δοντια..τα οποια και αυτα μπορει να ειναι στο ιδιο μοτιβο αγκαλια,αυπνιες και ατελειωτη γκρινια..

παρε εναν μαρσιππο ή καλυτερα ring-sling βαλτο μεσα και εχε ελευθερα τα χερια σου..

83hKp3.png

Εχω και sling απλα μεσα στο σπιτι δεν καθεται.Τον εχω στο κρεβατι μαζι μου απο την πρωτοχρονια και τα ιδια κανει.Δεν ξερω βεβαια αν ετσι επιβαρυνω την γοπ(κοιμοταν με κλιση) αλλα τι να κανω,δεν αντεχω ουτε το να σηκωθω να τον παρω απο την κουνια το βραδυ που ξυπναει καθε τρεις και λιγο.:cry:

Εχω και sling απλα μεσα στο σπιτι δεν καθεται.Τον εχω στο κρεβατι μαζι μου απο την πρωτοχρονια και τα ιδια κανει.Δεν ξερω βεβαια αν ετσι επιβαρυνω την γοπ(κοιμοταν με κλιση) αλλα τι να κανω,δεν αντεχω ουτε το να σηκωθω να τον παρω απο την κουνια το βραδυ που ξυπναει καθε τρεις και λιγο.:cry:

κρατα το στο κρεββατι σου για να μην σηκωνεσαι..

δοκιμασε:

- ορθια θεση θηλασμου

- ρεψιμο κατα την διαρκεια του ιδιου γευματος..σηκωνεις το μωρο και ξαναπροσφερεις το στηθος

- μετα το γευμα 20-30 λεπτα ορθιο για να ρευτει καλα (αυτο το παρεβλεπα στο νυχτερινο ταισμα)το καλυτερο θα ειναι να το κανεις..

- να το ξαπλωνεις σε κλιση ή σε μαρσιππο για να ειναι ορθιο..

83hKp3.png

και εγώ τα ίδια...όμως στο κρεβάτι μαζί μου και με το σιροπάκι έχει ηρεμήσει κάπως..βέβαια ξυπνάει συχνά τη νύχτα του δίνω στήθος και ξανακοιμάται!! έσενα δεν κοιμάται όταν του δίνεις στήθος το βράδυ? κάνει συνέχεια γουλιές??

ZLmVp2.png

Διαφημίσεις

Tα ίδια περάσαμε κι' εμείς και μπορώ να πω ότι κοιμήθηκε βραδυ μετά τους 8 μήνες. Είχε απίστευτη γκρίνια, κλάμα, ήρεμο γεύμα δε κάναμε. Ενώ φαινόταν ότι πείναγε, πέταγε το μπιμπερό έκλαιγε απαρηγόρητα, ξύπναγε καθε 1,5-2 ώρες τη νύχτα.

Τελικά ηρέμησε μετά το 8μηνο και όχι τελείως! Καλά καλά είμαστε μετά που χρόνισε!

Κάνε υπομονή, αν υπάρχει δυνατότητα βγες λίγο μόνη σου χωρίς το μωρό, είτε με το σύζυγο είτε με φίλη σου για κανένα καφεδάκι, να αλλάξεις λίγο παραστάσεις!

Στο κρεβατι το βραδυ καποιες φορες τρωει κ κοιμαται αλλες ξυπναει για τα καλα.Κ αν παω να τον αλλαξω κ να του δωσω το σιροπακι τις πρωτες πρωινες ωρες(γιατι πλεον εκοψα κ τα ενδιαμεσα αλλαγματα γινεται χαμος απο κλαματα που σου τρυπανε το κεφαλι)Ειναι απελπιστικη η κατασταση.Σημερα για παραδειγμα δεν εχει ηρεμησει καθολου,Ολη την ωρα γκρινιαζει.Χωρις εμφανη λογο.Πειτε μου ομως κατι..Στο κρεβατι πως να κοιμαται με κλιση?Ειχα παρει στην αρχη το μαξιλαρι ασφαλειας αλλα δεν εχει καποια ιδιαιτερη κλιση..Κ οταν ακουω αυτα για τους 8 μηνες απλα τρελαινομαι..Ηρωιδα..Κοριτσια ειλικρινα δεν παλευεται η κατασταση..:shock:

Ενα θεμα μας για παραδειγμα το βραδυ ειναι οτι ναι μεν μπορει να φαει κ να ξανακοιμηθει αλλα μετα πολλες φορες ξυπναει γιατι θελει να ρευτει..Εκει παει ο υπνος..Και μεσα στη μερα αυτο γινεται συνεχεια..ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..Λεμε τωρα...

Στο κρεβατι το βραδυ καποιες φορες τρωει κ κοιμαται αλλες ξυπναει για τα καλα.Κ αν παω να τον αλλαξω κ να του δωσω το σιροπακι τις πρωτες πρωινες ωρες(γιατι πλεον εκοψα κ τα ενδιαμεσα αλλαγματα γινεται χαμος απο κλαματα που σου τρυπανε το κεφαλι)Ειναι απελπιστικη η κατασταση.Σημερα για παραδειγμα δεν εχει ηρεμησει καθολου,Ολη την ωρα γκρινιαζει.Χωρις εμφανη λογο.Πειτε μου ομως κατι..Στο κρεβατι πως να κοιμαται με κλιση?Ειχα παρει στην αρχη το μαξιλαρι ασφαλειας αλλα δεν εχει καποια ιδιαιτερη κλιση..Κ οταν ακουω αυτα για τους 8 μηνες απλα τρελαινομαι..Ηρωιδα..Κοριτσια ειλικρινα δεν παλευεται η κατασταση..:shock:

εμένα δεν ρεύεται σχεδόν ποτέ! κάποιες φορές σπάνια μόνος του! μερά τώρα αρχίσαμε να κοιμόμαστε κανα 2ωρο 3,5 μηνών ούτε 5 λεπτά δεν κοιμότανε!!! το βράδυ κοιμόμαστε όλοι οικογενειακά!!! ο μπέμπης στην άκρη ποτέ στη μέση! του έχουμε πάρει καγκελάκι και είναι δίπλα μου ακροβώς με το μαξιλαράκι του(απλό), το σεντονάκι του κ την κουβερτούλα του! εμείς μέχρι τώρα όλα τα κάναμε μαζι τα μισα του ρούχα είναι λερωμένα από σάλτσα αφού αγκαλιά τον είχα όταν έτρωγα...εδώ και μία εβδο΄μάδα έχουμε ηρεμίσει!!!

Aiphp2.png

Διαφημίσεις

τι μαξιλαρακι χρησιμοποιεις?εχει παχος?

όχι τα μικρά τα κλασικά που δίνουν!!! γουλιά θα μου κάνει πολύ σπάνια και συνήθως το πρωί επειδή τρώει πολύ! ααα και εγώ έχω σταματήσει να του αλλάζω πάνες τη νύχτα γιατί ξυπνάει και θέλει παιχνίδια ενώ εγώ νυστάζωω!!!

Aiphp2.png

μαρσιπο θα σου έλεγα καλύτερα να πάρεις ένα ΜΕΙ ΤΕΙ.έτσι θα ναι συνέχεια όρθιος κ μπορείς κ να τον θηλαζεισ κ έτσι όρθιο για καλύτερα λόγω γοπ.από εκεί κ πέρα γερά νεύρα,να σκέφτεσαι ότι είναι περαστικά κ μετά σου εγγυωμαι δ θα θυμάσαι τίποτα από όλα αυτά.καλό κουράγιο!εγώ πάντως κ τώρα στο 2ο λόγω κολικων βρήκα την σωτήρια μου γιατί πιέζει την κοιλιά της πάνω μου.στην πρώτη μου είχαμε κ εμείς θέμα με την γοπ.Καταλαβαίνω την απόγνωση σου.το χειρότερο είναι η έλλειψη ύπνου.που να βρεις δυνάμεις να αντέξεις μετά και όλη μέρα??σου ευχομαι γρήγορα να το ξεπεράσετε!

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

• 2 weeks later...
Eυχαριστω κοριτσια ελπιζω να διορθωθουν γρηγορα τα πραγματα γιατι δεν θα αντεξω για πολυ ακομα..

Καλησπέρα και από εμένα. Αν και η δικιά μου δεν είναι ιδιαίτερα ανήσυχη, στις μεγάλες τις γκρίνιες της σπάραζε στο κλάμα, σε σημείο να την πιάνει βήχας και να εξαντλείται. Προσωπική μου άποψη, βρες κάτι που του αρέσει πολύ και δώσ'του να καταλάβει. Δλδ, εμένα της μικρής μου της αρέσει να την έχω γυμνή από την μέση και κάτω και να της φιλάω τα μπούτια. Επίσης, τα απογεύματα που είχε τα θέματά της, την είχα αγκαλιά και χορεύαμε μλπουζ. Κάθε παιδάκι διαφορετικό εσύ θα βρεις τι του αρέσει. Άπαξ και το βρεις, αφιέρωσέ του μισή ώρα τουλάχιστον να τον δεις να γελάει. Αυτό, όσο χαζό κι αν ακούγεται, θα βοηθήσει τόσο εκείνον, όσο κι εσένα...Να τον δεις να γελάει και να λιώνεις...και να παίρνεις κουράγιο για τις δύσκολες ώρες...Ψυχολογικά θα σου κάνει καλό...

Κάτι άλλο...από κακάκια πως πάτε; Ενεργείται κανονικά; Έχει αέρια; Η κοιλιτσα του είναι μαλακή ή σκληρή. Δοκίμασε να του κάνεις και μασαζάκι με λαδάκι να χαλαρώνει...http://www.youtube.com/watch?v=FKFEI8q-Ii8 (δες αυτό)

Όπως είπαν και οι άλλες μαμάδες, υπομονή (μόνο αυτό μπορείς να κάνεις, δυστυχώς), καμιά βόλτα έξω μόνη σου ή μόνοι σας με τον σύντροφό σου και όλα θα στρώσουν...

VSslp3.png