Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Tι εναι αυτό?Εχει τυχει σε καμια σας ?????

Recommended Posts

Καλημέρα, διαβάστε και αυτό μπας και έχετε καμιά ιδέα. Ο μικρός είναι τρία παρά κάτι εκτός από τον παιδίατρο που κάθε μήνα παρακολουθούσε το τσουτσουνάκι του εγώ δεν έχω κάνει ποτέ τίποτε άλλο. Για να μην σας κουράζω έβγαλε δίπλα στο « κεφαλάκι» εσωτερικά ένα άσπρο πράγμα :?: σαν απόστημα το οποίο μάλλον δεν τον ενοχλεί. Πήρα τον παιδίατρο μου είπε bedatine και fucicort και παρακολούθηση να μην πρηστεί. Μου είπε ότι είναι οίδημα. Μέσα στην βδομάδα έχω κανονίσει να τον δει και παιδοχειρουργός. Ήθελε να ρωτήσω αν έχει ξανατύχει σε καμιά σας κάτι τέτοιο και τι εξέλιξη είχε. Μέσα στην εβδομάδα θα ενημερώσω για το τι είπε ο παιδοχειρουργός

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

είχε βγάλει ο δικός μου πριν λίγο καιρό και ήταν σμήγμα

είναι σύνηθες στα αγοράκια (είχε κι ο γιος του daddy cool)

δεν το πειράξαμε δεν βάλαμε ούτε αλοιφή ούτε τίποτα

κάποια στιγμή άνοιξε μόνο του και καθάρισε

δεν νομίζω ότι η δική σας περίπτωση είναι κάτι διαφορετικό αλλά αφού κανόνισες να τον δει παιδοχειρουργός ας τον δει

περαστικά σας :)

είχε βγάλει ο δικός μου πριν λίγο καιρό και ήταν σμήγμα

είναι σύνηθες στα αγοράκια (είχε κι ο γιος του daddy cool)

δεν το πειράξαμε δεν βάλαμε ούτε αλοιφή ούτε τίποτα

κάποια στιγμή άνοιξε μόνο του και καθάρισε

δεν νομίζω ότι η δική σας περίπτωση είναι κάτι διαφορετικό αλλά αφού κανόνισες να τον δει παιδοχειρουργός ας τον δει

περαστικά σας :)

και εμας.Τωρα η κορτιζονουχα κρεμα τι χρειαζεται;;;τις χωνουν παντου αυτες ε;; :lol:

Εσένα σου μοιάζει για οίδημα ή απλώς είναι σαν να υπάρχει ένα άσπρο πράγμα μέσα από την πετσούλα?

Εμένα και ο μεγάλος μου γιος είχε και ο μικρός τώρα έχει αυτό το άσπρο αλλά δεν φαίνεται σαν πρήξιμο.

Είναι το σμήγμα που είναι απαραίτητο για να το προστατεύει από μολύνσεις.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

εμεις οταν το παθαμε πηγαμε στον παιδοχειρουργο και του εκανε μικρη επεμβασουλα με πληρη αποστειρωση και λιγη τοπικη αναισθησια με ξυλοκαινη. κρατησε δεκα λεπτα μονο και του καθαρισε το σμηγμα και του κατεβασε τελειως το πετσακι που ειχε αρχισει να κολλαει λιγο.

Λοιπόν εχθές τον είδε ο παιδοχειρουργός ( πάνω απ’όλα άνθρωπος ) όντως όπως είπατε ήταν σμήγμα το πάτησε έβγαλε απίστευτα παρά πολύ πύον και μου είπε ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερή που το πρόσεξα διότι το επόμενο στάδιο ήταν η ουρολοιμοξη.Με την ευκαιρία του το άνοιξε κιόλας, μικρός πόνεσε πάρα πολύ. :( Μου είπε για λίγες μέρες να του κάνω πλύση με χαμομήλι χλιαρό και όχι betadine γιατί θα τσούζει. Παρόλο που είπε ότι θα πονάει ευτυχώς ελάχιστα και για λίγα δευτερόλεπτα όταν ουρει.Επισης μου είπε από εδώ και πέρα μια φορά την εβδομάδα να το ανοίγω τελείως και να το κλείνω μετά με προσοχή μη τυχόν δεν κλείσει καλά.

Και πάνω σε συζήτηση που είχαμε είπε ότι καλό είναι όλα τα αγοράκια γύρω στα 3 να τα βλέπει παιδοχειρουργός γιατί πολλές φορές αυτό το σμήγμα ίσως εμείς από μονές μας να μην το προσέξουμε.

rQGhp3.png

Εμένα η παιδίατρος για το σμήγμα μου είχε πει τα αντίθετα.

Οτι δηλαδή δρα προστατευτικά για μολύνσεις.Αυτή η ουσία είναι που το προστατεύει.Και στον μεγάλο μου που ήταν κλειστό μέχρι τα 3 1/2 και τελικά άνοιξε μόνο του,υπήρχε αυτό το σμήγμα.

Ίσως εσένα να ήταν πολύ..δεν ξέρω..

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

παντως και μενα ο ουρολογος (που μαλλον ειναι πιο ειδκος απο τον παιδιατρος για το συγκεκριμενο μελος του σωματος) μου ειπε οτι αυτο πρεπει να αφαιρειται..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• 3 years later...

βρε κοριτσια εχω μπερδευτει! χθες παρατηρησα κι εγω αυτο το σμηγμα- ειναι ενα ασπρο καρουμπαλακι). δεν το ειχε πιο πριν γιατι τον τελευταιο μηνα μου ειπε ο παιδιατρος να του κανω καθε μερα μασσαζ. ειναι 12 μηνων. θα παω αυριο στον παιδιατρο να το δει ενω μου ειπε οτι θα χρειαστει να παω σε παιδο χειρουργο. τελικα ειναι φυσιολογικο και πρεπει να περιμενω μεχρι να φυγει μονο του η πρεπει να αφαιρεθει με επεμβαση. γιατι τετοια διαφορα στις αποψεις των γιατρων?